Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגברי JL AUDIO - V2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן...

אני כמעט בטוח שאני יודע את התשובה לזה אבל רק רציתי להיות לגמרי בטוח:

אם אני לוקח לדוגמא את הדגמים 1/500 ואת ה- 450/4 של JL - האם קיימים איזשהם הבדלים בין הגרסא הישנה לבין גרסאת ה- V2?

אני כמעט בטוח שלא, וכול ההבדל הוא סה"כ שינוי קטן במראה החיצוני שלהם - אבל רציתי לשאול אם מישהו כן יודע משהו אחר בנוגע אליהם.

תודה,

אביחי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

עד כמה שאני יודע וזה גם מה שרדיו מילאנו אמרים שהV2 החדשים קצת יותר חלשים מהסדרות הישנות.

אבל שניהם אחלה של מגברים.:wink:

פורסם

לפי מה שאני שמעתי (עבדתי ברדיו מילאנו) המגברים האלו ממש כמו הסדרה הישנה פשוט בנויים טיפה בצורה חדשה יותר מבחינת אלקטרוניקה ורדיו מילאנו תביא אותם בדצמבר 2008 או ינואר 2009.

פורסם

השאלה אם שווה לי להוסיף כמעט 100 דולר למחיר של כול מגבר בשביל לקבל את ה- V2 או שמהבחינה הזו אין הבדלים משמעותיים ביניהם?

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

יש שוני בין הסדרות.

הם טוענים שהם שיפרו את מנגנון ההגנה של המגבר מפני קצרים וכו'.

שיפרו את הספק כח וצריכת החשמל.

ועוד כמה דברים קטנים.

הבדל המחירים בארה"ב בין סדרות ישנות וחדשות הוא כ"כ גדול (באחוזים) שלדעתי לא שווה ללכת על הסדרה החדשה במקרה הזה.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

אוקיי...סגור מבחינתי.

ידעתי מראש שאין ביניהם הבדלים וכך מעידים גם הנתונים שלהם - הם זהים לחלוטין בכול פרמטר.

אחלה!

תודה רבה לכולם...

• תוכן חדש...