Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן לשים מנוע של חלון דלת שמאל אחורית - בדלת הנהג?

עלולות להיות עם ההחלפה בעיות כלשהן?

המדובר בסופר לנסר, 97', אוטו', 1600.

פורסם

גם לי הייתה את הבעיה הזאת (מנוע של חלון של הנהג), כשהייתי במוסך מורשה של מיצובישי שאלתי אותם אם יש אפשרות לשים את אחד המנועים של הדלת האחורית במקום ושם אמרו לי שאפשר להחליף רק עם המנוע של הדלת הניגדית.

כלומר דלת של הנהג בדלת של הנוסע ימני מאחור וההפך.

לא בדקתי את הנושא אז לא אוכל לתת לך תשובה אבל אתה מוזמן לנסות ולספר לנו מה התוצאה.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם
גם לי הייתה את הבעיה הזאת (מנוע של חלון של הנהג), כשהייתי במוסך מורשה של מיצובישי שאלתי אותם אם יש אפשרות לשים את אחד המנועים של הדלת האחורית במקום ושם אמרו לי שאפשר להחליף רק עם המנוע של הדלת הניגדית.

לא בדקתי את הנושא אז לא אוכל לתת לך תשובה אבל אתה מוזמן לנסות ולספר לנו מה התוצאה.

מקס.

תודה, מקס.

אבל הייתי מעדיף לקבל תשובה מוסמכת וברורה של מישהו שניסה.

יהיה לי קצת קשה לעשות נסיונות מהסוג הזה...

פורסם

מי קבע שהלך המנוע החשמלי? יתכן ורק המנגנון המחובר אליו תקול, אותו ניתן לרכוש בנפרד. אם את המנוע ניתן לרכוש בנפרד,ובחלקים שאינם מקוריים, אך טובים, ולחסוך סכומי כסף.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
מי קבע שהלך המנוע החשמלי? יתכן ורק המנגנון המחובר אליו תקול, אותו ניתן לרכוש בנפרד. אם את המנוע ניתן לרכוש בנפרד,ובחלקים שאינם מקוריים, אך טובים, ולחסוך סכומי כסף.

בברכה

דני

דני, אני אומר את הדברים אחרי בדיקה מעמיקה - הלך המנוע!

אשמח אם תקן אותי, אבל רוב המקומות שבדקתי, לא מוכנים למכור את המנוע בנפרד. הם בד"כ מוכרים את כל המנגנון.

במקומות שאולי כן ניתן למצוא רק את המנוע - זה רק חלקים מקוריים (מה שמעלה את הסכומים גבוה למעלה...)

פורסם

אני מקווה שרפי לין יוכל להמליץ על חנויות חלפים שמחזיקות מנוע מסוג זה, ואשר הוא חליפי.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אצל זגגי רכב יש בדרך כלל מנגנוני חלונות חשמליים (מכלל), משופצים ו/או משומשים תקינים וכן אולי תמצא משומש בפרוקיות רכב.

מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מקס.

מקס, הם צדקו!

אפשר להחליף מנוע - רק עם הדלת הנגדית.

• תוכן חדש...