Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד, אבל באמת נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רוצה דוגמא לUNDERCLOCK מאוד מפורסם ? סוני PSP, מעבד של 333 מגה הרץ שרץ ב222 לפי הגדרות יצרן (חוץ משינויים למעט מאוד משחקים) - למה - אותה סיבה - צריכה.

תחשוב שאתה מקצר בבערך שליש את חיי הסוללה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המשך ההתרשמות של אסוס EEE

הכל טוב... לקחתי אותו לעבודה ומיד הוא התביית על רשת אלחוטית (ישבתי לי בנחת על המדרגות של בית התפוצות). גם בבית הוא התביית על השכנים. אצלי עדיין אין רשת פנימית.

לוח המקשים כאמור גדול מספיק ומאד ברור. המסך ממש קטן אבל התרגלתי אליו.

היות והאופיס הוא לראיה בלבד, הורדתי מאתר Open Office תואם וורד ותואם PP.

אז עם מה שהכניסו לדיסק הקשיח "בחנות" (וינדוס ואופיס ומי יודע מה עוד...)+אנטי וירוס שאני הכנסתי (Nod 32)+ מה שהכנסתי מאופן אופיס, נשארו לי כמעט 700מ"ב פנויים. אני משער שאחרי שאוריד מהמחשב את האופיס יישאר לי קצת יותר.

בכל מקרה קניתי מקל זכרון של 8 מ"ב ויש לי כרטיס SD של 4 מ"ב (למחשב יש כניסה מובנית ל SD).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

נשארו 700 מגה בייט מתוך דיסק קשיח של ארבעה ג'יגה בייט...

לגבי כרטיס הרחבה, ציינתי זאת. כיניתי אותו "מקל זכרון" וכרטיס SD (אז יש לי מקל של 8 ג'יגה וכרטיס של 4 ג'יגה בו זמנית במחשב...)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם

בכל מקרה קניתי מקל זכרון של 8 מ"ב ויש לי כרטיס SD של 4 מ"ב (למחשב יש כניסה מובנית ל SD).

הבדל דק בין ג"ב למ"ב 8)8)8)

נתראה במפגש, יצאתי.

----

פורסם

אופס..צדקת. המקל הוא של 8 GIGA והכרטיס הוא של 4 GIGA

והנה הצעצוע להמחשה עם שני מרחיבי הזכרון. הדיסקט הוא להמחשת הגודל של כל המחשב.

IMG_8203.JPG

פורסם

בני, עזוב את המקום איכסון - רוצה שידרוג אמיתי בביצועים ? תחליף את הזיכרון הפנימי מ512 מגה לגיגה לפחות.

זול ומשפיע מאוד בביצועים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קודם כל, אני מסכים מאוד מאוד עם ליביו (מחיר לאחד ג'יגה של קינגסטון עולה היום בסביבות ה-110 ש"ח!).

דבר ראשון - תתחדש !

דבר שני - יצא לי לראות את המחשב אתמול והוא נראה מצויין (!), אבל, המסך ממש קטן - כולה 7 אינץ! לפי דעתי, זו בדיחה ומאוד מאוד חסרים 2-3 אינץ'.

בכל מקרה, אני ממש לא בא להיות הורס מסיבות ואני מאמין שכבר שמת לב לגודל המסך (:)). בכל זאת, רציתי לציין את זה, כי זה מאוד הפריע לי, כשראיתי אותו לראשונה.

פורסם

מסכן,

מאז שהוא קנה את המחשב הוא לא מפסיק לשדרג.

אבא שלי לדוגמא, החליט לשלם עוד 3 אלף זוזים על המיצובישי שלנו,

כי עצם המחשבה שמהסוכנות באשדוד הוא יסע למוסך או למתקין כדי לקדוח באוטו העבירה בו חררה.

אין מה לעשות,

בגיל הזה הם כבר זקנים :shock::shock::shock:

----

פורסם

אם התכוונת אלי, אני לא משדרג שום דבר...רק הוספתי כמה תכנות, סקייפ וכו' וזהו...

לא צריך יותר לנסיעות שלי

פורסם

אתם לגמרי מפספסים את המהות של המחשב הזה...

הוא לא אמור להיות מחשב חזק!

הוא לא אמור להריץ ויסטה!

הוא לא אמור להריץ מהר שום דבר למעשה!

הוא ברעיון המקורי מיועד להיות מחשב שיהיה אפשרי להפיץ אותו למדינות עולם שלישיות.. אם הייתי בשוק כאיש עסקים שזז כל היום מחדר ישיבה אחד לשני או שהייתי צריך בדרך לסכם כמה דברים הייתי מעדיף את המחשב הזה פי כמה וכמה על כל פאלם או שטות אחרת שאפשר לקנות בטווח מחירים הזה..

הוא מספק כדי לשבת ולסכם איזה מסמך קצר של כמה עמודים ככה בדרך או ליצור מצגת קטנה ואח"כ אפשר להעביר אותו כבר לדסקטופ חזק יותר ולעבוד עם זה הלאה

לשימושים הללו הוא מתאים והוא בהחלט מתאים לכל כיס (כלכלית כמובן).

בני תתחדש, עשית את הבחירה הנכונה וחלס.

אבי.

פורסם
קודם כל, אני מסכים מאוד מאוד עם ליביו (מחיר לאחד ג'יגה של קינגסטון עולה היום בסביבות ה-110 ש"ח!).

איפה אני מוצא זיכרון לנייד של IBM במחיר הזה ?:shock:

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...