Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חום מנוע- תקין??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום יצא לי לעמוד בפקק ארוך וממושך בסביבות השעה , לאורך קטע כביש שאמור לקחת לי בדיוק כמה שניות לעבור אותו בנסיעה זורמת . היו הרבה עצירות ממושכות כמעט בלי תזוזה ושמתי לב שהמחוג של החום עומד על קו מעל החצי ולפעמיים יורד לחצי קו אחרי החצי . זה מצב תקין בהתחשב במצב??

הרכב הוא פיאט אונו 1400 שנת 95

עריכה:

חשבתי אולי זה קצת אוויר במערכת , הגיוני?

אגב הפקק היה בעלייה חדה אם זה משנה.

פורסם

אישית נראה לי בסדר ואני יסביר למה.

כאשר חום מנוע מגיע לטמפ' מסויימת ישנו תרמוסטט שמכניס לפעולה את המאוורר ואז אתה רואה את השינוי במד טמפ' שהוא יורד מתחת לחצי.

בגדול ככה אני חושב אם מישהו חושב אחרת שיתקן אותי.

פורסם
אישית נראה לי בסדר ואני יסביר למה.

כאשר חום מנוע מגיע לטמפ' מסויימת ישנו תרמוסטט שמכניס לפעולה את המאוורר ואז אתה רואה את השינוי במד טמפ' שהוא יורד מתחת לחצי.

בגדול ככה אני חושב אם מישהו חושב אחרת שיתקן אותי.

בבלוק צילינדרים, מי קירור יכולים לעבור במעטפת הבלוק ובין צילינדרים עצמם, כאשר הטרמוסטט נפתח, מי קירור מגעים לצילינדרים עצמם. מה שמפעיל מאוורר, זה יוניט, יש לו חיישני חום, בד"כ בתחתית רדיאטור...

הוא לא יורד מתחת לחצי , הוא יורד בחצי קו , מקו אחרי החצי לחצי קו אחרי החצי (מקווה שלא התלבלבת מהחצי)

רשומות לך טמפרטורות על המחוג?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

במקום הספציפי הזה לא אבל בהתחלה רשום 60 ובסוף 140 , והחלק שהמחוג עמד עליו היה שתי קווים קטנים ואחד גדול לפני האדום .

פורסם

מליץ לבדוק התנהגות של רכב זהה. אם זה רק אצלך ככה, זה יכול להיות מהרבה סיבות, למשאל כורוזיה בטרמוסטט (אם אתה שם למערכת קירור מי ברז), רצועה שמניעה משאבת מים לא מספיק מתוחה, בעייה במשאבת מים, רדיאטור מלוכלך וכו'.

מאוד זול לנקות עם לחץ אויר רדיאטור (כוונה לניקוי חיצוני כמובן), אם לא ניקו כמה שנים, יצא לך המון אבק שיכול להיות סיבה להתחממות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...