Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 25000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:-)אני צריך שתמליצו לי על רכב טוב ואמין עד 25,000 לצעיר כמוני

לא מחפש משהו שישחוט אותי מבחינה דלק אבל גם לא משהו שייסע כמו אופניים

יענו מנוע 1500 ואני מאמין שאני מסודר..

תודה לכל העוזרים

פורסם

סיטרואן סקסו 1.1 בנזין- מנוע חלש אבל עם אתה נוסע בעיר או שאתה לא לוחץ בכלל על הגז אז הוא אמור להספיק.

סקסו 1.4- מנוע חזק בדיוק מה שאתה צריך (לדעתי).

סקסו 1.5 דיזל- גם כמו מנוע 1.1 בנזין, חלש אבל בעיר אתה תסתדר.

כולן אמינות וצורכות מעט מאוד דלק. למידע נוסף בדוק בפורום.

פורסם

בנזין או דיזל?

ידני או אוטומטי?

סופר מיני או משפחתי?

כמה קילומטרים בשנה לערכתך תיסע?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אחי

לא יודע כמה קילומטרים אני מתכנן ליסוע בשנה האמת..

ובקשר להוא ששאל - מחפש: אוטומט - דיזל\בנזין - ואתה יודע בסגנון לאנטיס אקסנט כאלה...

פורסם
היא אוכלת 5 על ליטר למה שזה גיר אוטומטי:lol:

חח אוקי הבנתי.

ומה בנוע למאזדה לאנטיס ? סוזוקי בלאנו ? יונדאי אקסנט ? גם שנת 96-97 מנוע דומה.

פורסם

יש מצב לא הבנת אותי. פשוט ראיתי צ'רלי וחצי לפני כמה ימים ואני סוחב איתי מטען כבד...

אני חושב שאקסנט תתאים לך.

אל תתפשר על רכב מוזנח/עם הרבה ידיים/קילומטרז' גבוה. יש כאלה כמו זבל. סבלנות בחיפושים = רכב מוצלח.

פורסם
יש מצב לא הבנת אותי. פשוט ראיתי צ'רלי וחצי לפני כמה ימים ואני סוחב איתי מטען כבד...

אם לא הבנת אותו, זה בגלל שהוא במצב קשה. הרופאים לא יודעים מה יש לו :roflmao::roflmao::roflmao:

פורסם

אני כן ממליץ לחפש סוזוקי בלנו או ניסן אלמרה או מאזדה 323 משנות 1996-1997 .

( לא רק לאנטיס-גם 323 סדן, נמכרה עד 1997, מנוע 1600.אמינה מאוד, פחות כבדה מלאנטיס 1600 וחיסכונית יותר מלאנטיס 1800)

מה שתמצא במצב טוב -כדאי לקנות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...