Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

הרכב הוא פיג'ו 205 1995 הזרקה.

הבעיה היא: לא לא מגיע זרם למשאבת הדלק, בדקתי עם מנורת ביקורת ואין +.

מישהו יודע אולי איפה נמצא הפיוז של משאבת הדלק?

פורסם

תיבת הפיוזים, מן הסתם. רק תבדוק בסחימה שמודבקת על דלתית התיבה, שרשום FP POWER, או FUEL PUMP. תבדוק אם יש + בפיוז, ואם יש, אז תבדוק את החיווט למשאבה, ואם החיווט תקין, חייך, אכלת אותה! תכין כמה מאות שקלים למשאבה חדשה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

פיוז 15A בקופסה הראשית. אתה יכול להביא מתח ישירות למשאבה ולבדוק אם תקינה. לפי Haynes אמור המתח לעבור דרך ממסר (לפחות בחלק מן הדגמים). האם בדקת אספקת מתח בזמן התנעה?

פורסם

מסכים עם קודמי, בחלק מהדגמים הזרם עובר דרך ריליי אשר נכנס לפעולה רק כאשר מתניעים.

נסה לבדוק תוך כדי שאתה "נותן סטרטר"

שי.

פורסם
שלום לכולם!

הרכב הוא פיג'ו 205 1995 הזרקה.

הבעיה היא: לא לא מגיע זרם למשאבת הדלק, בדקתי עם מנורת ביקורת ואין +.

מישהו יודע אולי איפה נמצא הפיוז של משאבת הדלק?

חוט של משאבת דלק בודקים עם נורת לד ולא נורת ביקורת.

פורסם
הבעיה הייתה משאבת הדלק, החלפתי אותה ב210 ש"ח וברוך ה' עכשיו הרכב מניע ונוסע.

היא היתה המקורית של האוטו?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אני לא יודע אם היא מקורית,אבל בכל אופן מישהו שאני מכיר וסומך עליו הביא לי אותה דנדשה בתוך הקופסא, וזאת לא כל המשאבה (משאבה+ הבית שלה ) אלה רק המשאבה עצמה.

ואת האמת לא כ"כ משנה לי.

• תוכן חדש...