Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 306 או 106 ייעוץ לקניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש מי שיכול לייעץ בנוגע לפיגו 306 אוט' 1800 או עדיף 106 1600 או'ט האם חסכוני באחזקה וצריכת דלק או לא כדאי להחזיק בכלל? התקציב שלי הוא 15000-16000 שח ואני סטודנט,מה יעשה לי הכי פחות כאב ראש?

פורסם

הרכב ישמש גם להסעת אנשים מעבר לשימוש אישי שלך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ה 306 מעט מרווחת יותר לעומת ה 106.

קח בחשבון שאם אתה מעוניין להסיע באופן קבוע חברים / משפחה, ה 106 תהיה מאוד צפופה עבורם.

בתור סטודנטית רכשתי לפני מספר שנים את ה 306, הרכב היה קל וזול לאחזקה, אין כמעט תקלות מלבד תקלות של בלאי שצריך להחליף.

אני בחרתי בגירסה הידנית, מכיוון שאני נהנת מנהיגה, ובנוסף הגיר הידני צורך פחות דלק.

שקלת לרכוש את הגרסה הידנית?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

האמת לא שקלתי,מאחר והייתי עד היום עם ידני ,אני חושב על אוטומט יותר נוח.

מעניין אותי לדעת עם הרכב הזה מספיק סחיר,צריכת דלק ואחזקה כללית שלו ובכלל אם כדאי ללכת עליו

התקציב יחסית מתאים ושאר הדגמים הדומים יקרים בהרבה

פורסם

אני לא מכירה את הגיר האוטומט של רכבים אלו, ולא התנסתי בנהיגה על אחת מהן, אך אני מאוד מרוצה מהגיר הידני של הרכב.

אם תחליט לרכוש את אחד הרכבים 306 או 106 ההבדל באחזקה שלהם הוא לא גדול כל כך, כך שבתור סטודנט אתה יכל להחזיק לך את ה 306 שהיא מעט מרווחת יותר במחיר זהה כמעט.

ל'

פורסם

כמו שחשבתי, רק חכיתי לתשובה אמינה יותר בנושא.

תשקול את הגרסה הידנית של ה 306 נפח 1600 לא תתאכזב.

ל'

פורסם

אם אתה מוצא 1800 במצב טוב תרכוש אותה, אבל מהדגם של האוטומט הייתי ממליצה לוותר, כמו שytzhak כתב הרכב יהיה חלש ועצל.

הרכב סחיר, אין בעיה לקנות ולמכור.

ממליצה לך על הדגם XR מאובזר :

4 חלונות חשמל, אזעקה, נעילה מרכזית, אמובילייזר, מזגן, הגה כוח, ואם אינני טועה יש גם רדיו טייפ (דבר שולי ביותר, כי כיום ניתן לרכוש פאנל של רדיו דיסק במחירים מגוחחים).

לדעתי אין לך צורך ביותר מזה.

ל'

פורסם

גם אני שקלתי על 306 אני נער בן 17 נהג חדש תקציב 17 אלף ...

חשבתי על 306 ידנית 1.6 אבל אבא שלי אמר שפג'ו זה חרא, לפחות עם הניסיון שלו.

יש לו פג'ו פרטנר 2003 ידנית 150 אלף עברה והמוןןןןן המווןןן בעיות בעיקר היתחממות !

גם ל 306 יש בעיות היתחממות למישהו יש מושג ?

חשוב לציין שהפרטנר של אבא שלי היא דיזל 1.9...

תודה רבה זה יעזור לי מאוד

פורסם

לא שידוע לי על תופעה ספציפית של התחממות ב 306, עם טיפול מתאים ותחזוקה/אחזקה נכונה, לא צפויות לך בעיות.

פעם אחת הייתה לי בעיית התחממות, וזאת כתוצאה מחור בצינור מים (בלאי של החומר), הרכב מיד התריע על הבעיה, כך שבעיות התחממות אין לרכב.

אני רכשתי את הרכב ממנהל בית הספר שלי, הוא הקפיד על טיפולים בזמן ורק במוסכים מורשים, כך שכאשר רכשתי את הרכב קיבלתי אותו במצב שמור, כמו שהוא נמצא אצלי עד היום.

ל'

פורסם

כמו שנאמר כבר , לא ידוע על בעיית התחממות ברכב , ישנו בלאי של חומרים עקב גיל ,

לגבי רכב חסכוני - אם אתה רוצה ה 1600 הוא חסכוני ובתור סטודנט שצריך לנסוע כל יום ללימודים כמעט 80 ק"מ , אני יכול להגיד לך שה 1400 שלי מאוד חסכונית , אני מתדלק פעם בשבועיים (1:15 בממוצע) , לא יודע להגיד לך לגבי ה 1600 .

לגבי נוחות - ה 306 יותר מפוארת , ה 106 יותר מהנה לנהיגה , הכל לשיקולך

• תוכן חדש...