Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיברתי את הכל למגבר עכשיו אני מכוון אותו וביציאות של הרמקולים יש לי HPF שהנתונים שלו הם 30-500 וLPF שהנתונים שלו הם בין 50-250 ויש לי את הLevel ששאותו שמתי על החצי עכשיו המגבר הוא לא איכותי זה של Koss הישן שלי כי הjbl הולך לתיקון אז זה בינתיים הוא מרים יפה את הסאב אבל הרמקולים בווליום 28 כבר מתחילים לצרום

מדובר על JBL GTO507C איפה לחתוך אותם שלא יהיה עיוות או צרימה.

את הסאב חתכתי בLPF על 60 בערך וHPF על 0 ושמתי אותו על LPF.

איפה לחתוך את הרמקולים? רשום על המגבר שהוא מספק [לא מאמין שזה מה שהוא מספק ] 180X4W ועל כמה להשים אותם בLevel יותר מחצי?

פורסם

אני מציע שתגיע למפגש הבא ושם יעזרו לך לכוון את המערכת ותוכל לראות עוד סטאפים של אנישם אחרים

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם
אני מציע שתגיע למפגש הבא ושם יעזרו לך לכוון את המערכת ותוכל לראות עוד סטאפים של אנישם אחרים

בעיה שלי להגיע למפגש למה הוא ביום שבת והאוטו לא נוסע ביום שבת

פורסם

תכוון אותם הכי גבוהה בHPF ואת הגיין הכי נמוך

תגביר את המערכת בערך כ2\3 מהעוצמה הכללית (כלומר עם המקסימום 30 תגביר על 20)

לאחר מכן תתחיל להגביר את הגיין עד חצי

לאחר מכן תתחיל להוריד את תדר החיתוך (לחבר שלי יש את אותו הסט כמו שלך ואצלו חתכתי את הסט על 120) עד לקבלת איזון בין הסט לסאב (כלומר באס נשמע קדמי יותר וטוויטר פחות צעקני)

לאחר מכן תגביר את הגיין עד שמיעת עיוות ותוריד קצת

זה בערך על רגל אחת מאיפה אתה בארץ אולי אפשר לעזור לך במקום לסבך אותך עם זה

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...