Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום קיבלתי את המסך, התקנתי אותו על המחשב קיבלתי גם את הספק 12 וולט המיוחד, את המחשב קומפלט כלל המסך ספק והכל הרצתי על מצבר 12 וולט והכל עובד יציב וטוב, רואים מצויין במסך (עם כי המבחן האמיתי הוא ברכב ביום שימשי) והנגיעה מאוד מדוייקת וקלה

הינה איזה תמונה או שתיים כדי להנעים את הזמן

P1010011.JPG

P1010008.JPG

פורסם

יפה יפה =)

נראה נחמד , אישית לא הייתי בוחר במסך כזה.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

למה לא?

אני הייתי מחפש גם את ה"יופי" של הרכב , הכוונה היא למסך מתקפל ויש כאלה גם עם איכויות גבוהות יותר .

שוב דעתי , פותח השרשור בחר דווקה מסך כזה שיושב על הדש בורד (אם אני מבין נכון) בצורה כזאת שאם את עומד לפני הרכב דרך השמשה הקידמית אתה רואה אותו .

הוא לא יושב במקום כמו הרדיו דיסק או מסך 2 DIN - שלפי דעתי גם עדיף על זה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

או, שפה אתה מאוד טועה.....וחבל

המסך הולך להיות מוטמע כחלק בלתי נפרד מהדש בורד כמערכת דבל דין מקורית מהיצרן

ככה שמראה יותר יפה מזה אין ולא יהיה בשום וריאציה,

סתם כדי שתקבל פרספקטיבה כללית, הינה הקונספט (וזה אגב דש זהה כמעט לחלוטין לשלי)

*לא יודע אם יצא לך לראות בחיים מסך מתקפל אבל מלבד הגימיק כניסה ויציאה שלו זה על הפנים, ממש מכוער ולא מראה נקי, רואים בצורה ברורה ש"תלוי" מסך באמצע הדש

bezelframe1.jpg

פורסם

או עכשיו נשמע יותר טוב =)

פשוט נכנסתי לאתר של החברה ממנה קנית את המסך וראיתי שהמסכים בדר"כ יושבים על מעמד .

קיצר עכשיו שאתה אומר שזה יושב כ2 דין נשמע הרבה יותר טוב 8)

יעקב

פורסם

לגביי קילקולים אני מסכים שפחות נוח לפטוף על שאר הדברים , אני אביא אותו למפגש להתשמות ונראה מה אפשר לעשות.

חשבתי אולי להוציא ממנו יצאית וידאו לדאבל דין שלי ולשלוט עליו עם הטאצ סקרין(יפה שחשבתי .... רק אין לי מושג איך עושים את זה )

פורסם

הוא מקבל אספקת חשמל יציבה ישירות מהמצבר בדיוק כמו מגבר של רכב,

למסך עצמו יש אספקת חשמל נפרדת שכנראה תילקח מהצמה המקורית שמיועדת לרדיו דיסק

פורסם

עדכונים קלים : (לצערי כרגע בלי תמונות), המחשב מורכב ברכב הכל עובד פיקס (חיברתי את המסך פרוביזורית וזה עובד, תקין לחלוטין) מחר תבוצע השתלה של המסך בדש בורד, ואני מקווה גם לצלם את כל העסק כדי שתוכלו לראות

• תוכן חדש...