Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך ניתן לאשר כלוב התהפכות ברכב? (יש פורשה ועוד כמה מכוניות עם כאלה כלובים )

איך אפשר לקבל אישור על מנוע טורבו במקום מנוע רגיל?

איך אפשר לקבל אישור על צמיגים בחתך נמוך ואיפה אפשר לבדוק שהם עובדים יותר טוב מחתך המקורי?(כזה אישור שמאושר בכל מכון או משהו כזה)

לאיזה מערכות פליטה FREE-FLOW יש אישור תקינה בישראל? אני יודע על אחת SUPERSPRINT עם אישור ממשרד התחבורה.

תודה.

פורסם

אני רואה שאתה נהנה לדבר עם עצמך .....

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

איך אפשר לקבל אישור על צמיגים בחתך נמוך ואיפה אפשר לבדוק שהם עובדים יותר טוב מחתך המקורי?(כזה אישור שמאושר בכל מכון או משהו כזה)

לאיזה מערכות פליטה FREE-FLOW יש אישור תקינה בישראל? אני יודע על אחת SUPERSPRINT עם אישור ממשרד התחבורה.

תודה.

אני רואה שאתה נואש אז אני אנסה לענות לך אבל קח את התשובות בערבון מוגבל . . .

בקשר לכלוב התהפכות, המקום הכי טוב לקבל תשובות זה בסדנאות שיפורים . . .

בקשר לאישור מנוע, הרבה יותר קל כשיש לך קשרים, נראה לי שיש פרמטרים שצריך לעמוד בהם כשאתה רוצה להחליף מנוע (לדוגמא שיפור בלמים בהשתלה של מנוע MI16) . . . .

ניתן להוסיף טורבו חיצוני אם אתה מעוניין, יש מישהו בפורום מקס טיונינג שמוכר טורבו חיצוני, זה הרבה יותר זול להתקנה אבל לא יודע אם השיפור שלו כמו שיפור במנוע עם טורבו מובנה, כמובן שזה גם עדיף כי כשהטורבו הולך אתה פשוט מחליף אותו וזה לא פרוצדורה מסובכת כמו מנוע עם טורבו מובנה . . . .

בקשר לאגזוז אני לא יודע, לא שמעתי על אגזוז עם אישור ממשרד התחבורה, בעיקרון אף אחד לא מבטיח לך שאם תשים אגזוז מיוחד אז הרכב יעבור טסט ללא בעיה, זה תלוי באוטו, אם יש ממיר, בסוג של האגזוז וכמובן במצב רוח שלך הבוחן . . . .

מקווה שעזרתי . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תודה.

אתה מנסה לבנות מכונית ראלי בישראל ? בעצמך ? NICE TRY... :roll:

אם יורשה לי לשאול - לשם מה כל זה ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

קודם כל איציק זאת לא מכונית לכביש אלא רק לשטח,ואם לא יהיה אישור שילכו לעזאזל בכל זאת נבנה אותה.

ומדובר במשהו חמוד מאוד.(פרטים בקרוב)

ובכל זאת רציתי לדעת גם את הדברים האלה לרכב שלי וגם לרכב שאני ועוד חבר מתכננים.

וכלוב התהפכות ומנוע טורבו וצמיגים בחתך נמוך לא עושים את המכונית ראלי.

כלוב התהפכות זה יותר לבטיחות (כי אני די משוגע).

ואלעד תודה שאמרת לי את מה שאני כבר יודע.

רציתי לדעת האם אפשרי ללכת למשל לטכניון או למעבדה שבודקת דברים כאלה ולקבל אישור?

פורסם
קודם כל איציק זאת לא מכונית לכביש אלא רק לשטח,ואם לא יהיה אישור שילכו לעזאזל בכל זאת נבנה אותה.

ומדובר במשהו חמוד מאוד.(פרטים בקרוב)

ובכל זאת רציתי לדעת גם את הדברים האלה לרכב שלי וגם לרכב שאני ועוד חבר מתכננים.

וכלוב התהפכות ומנוע טורבו וצמיגים בחתך נמוך לא עושים את המכונית ראלי.

כלוב התהפכות זה יותר לבטיחות (כי אני די משוגע).

ואלעד תודה שאמרת לי את מה שאני כבר יודע.

רציתי לדעת האם אפשרי ללכת למשל לטכניון או למעבדה שבודקת דברים כאלה ולקבל אישור?

בבקשה, אני שמח תמיד לא לעזור :lol: . . . .

כן, ניתן לקבל אישור מהטכניון, רק כדאי שתברר את זה עם טלפון למשרד הרישוי לפני שאתה מתחיל את התהליך . . . .

גם אני רוצה יום אחד לקחת 205 GTI ולהתעלל בה אבל צריך הרבה כסף, זמן וידע בשביל לעשות את זה . . . . בעיקרון אם יש לך יותר מדיי כסף מיותר אתה יכול ללת לאחת מסדנאות השיפורים ולהרכיב אתם את רכב החלומות שלך . . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

רכב חלומות לא בונים בארץ אין להם את הידע אין להם את הציוד וכמובן אין להם את הדברים זמינים.

אם היה לי כסף והרבה הייתי שולח את הרכב ליוון לסדנאות של מכוניות ראלי.

פורסם

אז ככה

שום דבר שאמרתה לא חוקי בארץ

ונפרט את העיניין

כלוב לא עובר טסט חיבים לעבור רק בקומבינות

מנוע חדש יהיה רשום רק בקומבינה אלה עם הוא נימצא במודל יותר גבוה של אותו סוג רכב שיש בירשותך ואז ניתן לסדר לו אישור דרך מישרד הרישוי

בקשר לאגזוז תלוי עם יש לך ממיר ותלוי בכמות הרעש שהאגזוז עושה גם על זה יכולים לעשות לך בעיות בטסט השנתי

ומה עוד שאלתה אהה על הצמיגים

ניתן לשנות צמיגים ברשיון או עלידי מישרד הרישוי ואז תוכל לשנות לגודל הכי גדול שיכול להינאל על אותו דגם רכב שלך עלפי ספר החברה

כלומר עם היתה לך אימפרזה 1.6 רגילה והיתה רוצה להגדיל את המידות היתה יכול לשים צמיגים של האימפרזה טורבו בלי שום בעיה

ויש את הדרך השניה שזה עם קומבינות ואז אין מעצורים לגודל שתוכל לשים

בקשר לליבדוק עם זה באמת יותר טוב

אני היתי ממליץ על ניסיונם של אחרים תיכנס לאתרים של האוטו שלך בחול ותיראה מה הם נועלים שם

מקווה שעזרתי של וגם עם לא לא ממש איכפת :lol:

גל

היתה ראלי עכשיו כבר אין

פורסם

כלוב לא עובר טסט ! ( לא שזה מה שיעצור אותי.... )

שינוי צמיגים אפשרי ( יש ספר במכון רישוי עם מידות מותרות )

אגזוז , ישנן מקומות שמוכרים עם אישור של משרד התחבורה ! ( עדיין יטפלו אליך זוחלים טפילים וכחולים..... )

לגבי מנועי טורבו - רק קומבינות !!!!!!!!

זה בגדול ! כמעט הכל אפשרי עם קומבינות , ומזומנים כמובן.... ( הרבה מזומנים ) , עוד משהו ? פנה אלי לה"פ .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
אז ככה

שום דבר שאמרתה לא חוקי בארץ

ונפרט את העיניין

כלוב לא עובר טסט חיבים לעבור רק בקומבינות

מנוע חדש יהיה רשום רק בקומבינה אלה עם הוא נימצא במודל יותר גבוה של אותו סוג רכב שיש בירשותך ואז ניתן לסדר לו אישור דרך מישרד הרישוי

בקשר לאגזוז תלוי עם יש לך ממיר ותלוי בכמות הרעש שהאגזוז עושה גם על זה יכולים לעשות לך בעיות בטסט השנתי

ומה עוד שאלתה אהה על הצמיגים

ניתן לשנות צמיגים ברשיון או עלידי מישרד הרישוי ואז תוכל לשנות לגודל הכי גדול שיכול להינאל על אותו דגם רכב שלך עלפי ספר החברה

כלומר עם היתה לך אימפרזה 1.6 רגילה והיתה רוצה להגדיל את המידות היתה יכול לשים צמיגים של האימפרזה טורבו בלי שום בעיה

ויש את הדרך השניה שזה עם קומבינות ואז אין מעצורים לגודל שתוכל לשים

בקשר לליבדוק עם זה באמת יותר טוב

אני היתי ממליץ על ניסיונם של אחרים תיכנס לאתרים של האוטו שלך בחול ותיראה מה הם נועלים שם

מקווה שעזרתי של וגם עם לא לא ממש איכפת :lol:

גל

זה לא נכון.

הדוגמא שנתת ממש לא רלוונטית - ואם ניקח את האימפרזה 1.6 אזי המידה המקסימלית המאושרת בארץ היא 175/70 R14 (בדגמים עליהם אתה מדבר) כשהסטנדרט עומד על 165/80 R13.

אין אפשרות לשים צמיגים של אימפרזה טורבו או אפילו אימפרזה 2.0 ליטר AWD עם 195/65 R15 על אימפרזה 1.6 סטנדרטית.

המידות המאושרות לכל דגם ספציפי בד"כ מצויינות במדבקה על משקוף הדלת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא מחזק את דבריך אלא מוסיף וגם מתקן !

אגזוז : יש אפשרות לקנות אחד עם אישור משרד התחבורה ( אצל E & A לדוגמא )

ואפילו אם הוא לא מרעיש אפשר להוריד אותך על זיהום ולהפך ! ( בלי קשר לממיר.... )

לפעמים אישור זה לא מה שיתן לך שקט נפשי :

ומקרה שקרה כך קרה..... ( כל הזכויות שמורות "לשוטרים וגנבים" )

חבר שלי נוסע לתומו בוולקן , לפתע ניידת אומרת לו לעצור..... מדוע ?

או....!!!! הרי הוא סיכן חיי אנוש שאלו אותו מה זה האגזוז ולמה הוא נוסע עם משהו לא בטיחותי ? ...........מה ?????

לקחו לו את הרישיון ורק לאחר 4 ימים של ריבים והבאת פקס עם הודאה שהאגזוז תקין ומורשה משרד התחבורה !

זה לא עזר.....

הבאנו אישור שמותר לו לנסוע איתו ושההתקנה חוקית ומורשת משרד התחבורה !

הם לא קיבלו את זה . נו. למה שיקבלו ? הם הרי המבינים הגדולים !

כשאני הייתי איתו בטסט גם הזיהום היה תקין ( ואין ממיר.... ) והרעש מן הסתם לא חזק יותר מאיזה טרקטור.....

הם רצו לשלוח אותו לניידת של איכות הסביבה , רק שידידנו לא מטומטם ולא הסכים בטענה שרישיון אצלהם והוא לא יכול להוזיז את הרכב..... :lol:

הקיצר הגיע האבא ( לשעבר בוחן.... ) והתחיל לצעוק ולעשות בלאגן ו....

הפלא ופלא הרישיון חזר במהירות שאימפרזה יוצאת מהמקום.......

לכן בעיות תמיד יהיו..... אבל תמיד טוב שיש אישורים ( זה היה הויכוח ששיחרר את הרישיונות.... )

לגבי השתלה , לחלק יש אישור .

אבל למנועי טורבו..... רק קומבינות !

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...