Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם שפכתי קצת תוסף דלק שמיועד לסולר למכונית של בנזין (לא את כל הבקבוק של התוסף, בקושי רבע מהבקבוק של התוסף שהוא בעצמו ממש קטן), האם זה יכול לגרום נזק למכונית?

מה הנזק המקסימלי שיכול לקרות לרכב? האם יש בתוסף סולר חומרים שיכולים להזיק למיכל דלק בנזין?

ומה בעצם ההבדל בין תוסף סולר לתוסף בנזין?

האם זה יעזור אם אגיד את שם החברה של התוסף? (אני לא יודעת אם מותר להגיד את שם החברה בפורום. האם מותר?)

תודה מראש.

פורסם

אני משער שהתוסף של הדיזל בריכוז גבוה יותר בגלל שהדיזל "מזוהם יותר".

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

יש לך 3 אפשרויות לדעתי:

*לרוקן את כל הדלק מהמיכל ולמלא חדש.

*לתדלק פול כדי שהריכוז של התוסף יתחלש.

*לקחת סיכון ולהמשיך ככה.

פורסם

ל-ba323f

התוסף של חברת castrol שנמכר בתחנת פז. הוא מיועד רק לדיזל- רשום עליו דיזל. יש להם עוד תוסף שמיועד לבנזין.

בקשר להצעות שאמרת:

המיכל היה ריק לגמרי- אחרי ששפכתי קצת מתוסף הדיזל- שפכתי מיכל של תוסף בנזין ומילאתי מיכל מלא בדלק.

כתבת "לקת סיכון ולהמשיך ככה". השאלה מה הסיכון? מה יכול לקרות? ועל סמך מה אתה אומר את זה?

ל- shay

כתבת "אני משער שהתוסף של הדיזל בריכוז גבוה יותר בגלל שהדיזל "מזוהם יותר".". שוב- מה זה אומר לגבי האוטו- מזיק לאוטו? עוזר לאוטו? לא משפיע? מה?

• תוכן חדש...