Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות רכב מסחרי-שטח בעיקר לעבודה מסיבית (העמסת ציוד רב) וגם לטיולי שטח, אני מתלבט בין 4 דגמים שונים ומבקש את העזרה שלכם כדי להחליט איזה דגם לקנות.

הדגמים שאני מתלבט בינהם הם איסוזו דימקס מיציבושי האנטר ניסאן נוורה או טויוטה היילקס.

 

תודה למומחים

פורסם

בחנתי וכתבתי על ארבעתם, אם כי לא בתנאים של השוואה. לדימקס אין יתרונות בולטים, והוא נטול נעילה אחורית שכל האחרים מגיעים איתה. הנבארה הוא הגדול ביותר, המרווח ביותר, בעל הארגז הגדול ביותר - ובמקרה שלך זה כנראה שיקול חשוב - חזק מאד, מגיע עם נעילה אחורית מקורית.

 

המיצובישי מעוצב יותר, גם מגיע עם נעילה אחורית, והוא היחיד שיש לו גם מערכת בקרת משיכה ו4X4 קבוע ברמות הגימור הגבוהות. אפשר להגיד שהוא פחות "טנדר" ויותר SUV מהאחרים.

 

היילקס זה היילקס. טוב בשטח (כמובן שגם הוא עם נעילה אחורית), חסון, אמין, שומר על ערך בשוק יותר טוב מכל דבר אחר. פחות נוח אבל עדיין בסדר גמור ביחס לדורות הקודמים. עד הגעת ההילקס עם מנוע ה3 ליטר שיישר קו עם המתחרים מבחינת הספק, היילקס היה עגלה, הרבה יותר חלש מהמתחרים (100 וקצת כ"ס מול 130 וקצת לאיסוזו ולמיצובישי מול 170 לנבארה) - אבל בגלל זה גם יותר אמין. היום כולם עם 160-170 כ"ס, והם ממש מטוסים ביחס לדורות הקודמים של טנדרים יפאנים.

 

ההתלבטות האמיתית היא בין היילקס 3 ליטר לבין נבארה, מבחינתי... אני חושב (לא בטוח) שהייתי בוחר בהיילקס.

Jeepolog.com

פורסם

אם יש לך מספיק כסף להאנטר, לך על זה!

היא מצוידת בבקרת יציבות, מאובזרת מאוד, בטיחותית ויוקרתית מאוד ביחס למתחרות.

האחזקה לא תפרגן לך רבות, אבל אם יש את האפשרות, לך על זה!

שלומי.

×
×
  • תוכן חדש...