Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה באודי 80 מודל 94

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי, הייתה לי בעיה עם הרכב שהוא היה עלול להכבות לכ - 30 דקות או לשעה (אם ניסו להתניע הוא זז אך המנוע לא הצליח להתניע עד הסוף ) ורק אז להתניע וגם אז לא תמיד להרבה זמן רק לאחר מספר שעות יכל להתניע ולנסוע בלי בעיה ולסחוב בעליות וכיוצא בזאת.

במוסך החליפו לי את יחידת הזרקת הדלק והמפלג והבעיה נעלמה אך ישנה בעיה אחרת. הוא נכבה לי מאז פעמיים אבל התניע מידית הפעם הוא נכבה ולא רצה להתניע בכלל לפני זה לפחות כשניסיתי הוא ניסה להתניע ופשוט לא הצליח הפעם הוא בכלל לא הזיז את המנוע והנורות לא של האוטו לא ירדו בעוצמה כאילו בכלל לא ניתנה שום הצתה, רק לאחר שפתחתי את מכסה המנוע דפקתי על המכסה של המזרק שמתחתיו מערכת הזרקת הדלק ודפקתי כמו כן על המפלג ( אני חושב שזה היה המפלג ) הוא התניע שוב. כבר נמאס לי שהאוטו שלי יושב במוסך ופשוט אני מקווה שמישהו הייתה לו בעיה כזו ויכול לתת לי הנחיה למה זה יכול להיות כדי שהם סוף סוף יטפלו בזה כי הם לא מצליחים למצוא בו שום בעיה.

תודה מראש !

• תוכן חדש...