Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי-ספרינט "דרום אדום" - 9/2/08

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחדשות 10 בדיוק הייתה כתבה אוהדת למדי על הראלי שנערך אתמול. חוץ מפספוס קליל בשם (ניר בן-ארי הפך שם למישל גדז') - יופי של כתבה. אפילו אלון חלווה התבלט ככרוז של האירוע :wink:

כמובן שאי אפשר בלי תגובת המשטרה (שגם הגיעה לצפות) - "נטפל בכך בחומרה"... לא מפתיע, נכון?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן שידרו, כל הכבוד, היה ענק !

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

לא מפתיע אבל מדאיג!

כרגיל רצים לספר לחברה לפני שהבשילו התנאים לכך.

אני מקווה שהאירוע הבא לא יחזור להיות הצגה משטרתית של החרמת כלי רכב בחסות הלוחם האמיץ בתאונות הדרכים מופז.

פורסם

ברשותכם - איחדתי את השירשורים.

לי חסרה ביקורת על אזלת היד של הרשויות ביישום החוק, על הצפצוף בפסיקת בג"ץ שקבע שמירוצים בארץ הקודש הם זכות שלנו.

חבל שמחפשים את הצבע... "שוטרים שמעלימים עין"...

למה להתגרות במשטרה? המשטרה היא רק כלי המבצע את עבודתו - לא מכתיבים מדיניות.

המדינה אמורה היתה ממזמן להכשיר את הקרקע לאירועים אלו - וזו קביעה של בג"ץ - לא שלי. במקום להתאגד כולנו ולהמשיך את המהלכים שבצענו בעבר (לוביסטים, בג"ץ וכו') אנחנו מתעסקים בפורשים וצודקים וכו'... חבל.

חייבים להמשיך עשייה וזה מה שאני הולך להמליץ לחבריי ב IRDA - מי שרוצה שיעזור, מי שלא - שלפחות לא יפריע.

סה"כ סיקור לא רע,

זו דעתי,

אלון

פורסם

שאלה מכשילה-איפה היה המסלול?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני לא יודע מה אתכם אבל הכתבה עשתה לדעתי עוול נוראי לספורט המוטורי הישראלי.

היה מקום לסקר את המרוץ כמרוץ וזהו או לחילופין לעשות כתבה על חוק הספורט המוטורי והעיכובים בהעברת התקנות וכו'.

מה שיצא זו כתבה שפשוט נועדה להראות שכרגע הספורטאים עבריינים ומתגרים במשטרה כאילו להראות - הנה אנחנו עושים מה שאנחנו רוצים...

אני בטוח שתהיה תגובה וחבל

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שלום לכולם

דובי ושלום לך גם, הכתבה עשתה בדיוק מה שהיתה צריכה לעשות. החוק עבר לפני שנה וחצי והממשלה ומי שאחראי לה הוא שיצתרך לענות למשטרה או לכל אחד אחר. אני מקווה מאוד שעכשיו יקחו עורך דיין טוב ושיתחילו לעבוד בבגצים וכל המקומות הנכונים להראות שאנו רציניים, ומסוגלים, ושיתחילו לכבד את החלטת הממשלה ולא להמשיך למשוך את העניין עוד ועוד.

בברכה זלמן

פורסם

זלמן

צפו איתי בכתבה אנשים שאין להם שום נגיעה לספורט מוטורי או לחוק , אזרחים רגילים לחלוטין והרושם שקיבלו הוא אחד - כמו שציינתי - הנהגים עבריינים והמשטרה תדע איך להתחשבן איתם בגלל אופי הכתבה .

לנו כספורטאים הכל ברור רק חבל שזה רק לנו .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
בנוסף

אם מישהו הקליט את הכתבה בבקשה הכניסו אותה לפה ולכל אתר מוטרי אחר שכמה שיותר אנשים יוכלו לצפות בה.

ערוץ 10 מעלה את כל כתבותיו לרשת רק שזה לוקח קצת זמן.

אני מניח שמחר הכתבה כבר תהיה שם...

http://news.nana10.co.il/Section/?SectionID=2174

פורסם

גם אני הרגשתי החמצה בשידור

היה מקום בהחלט להדגיש את התסכול והזעם של הספורטאים שאחרי שנתיים ממעבר החוק עדיין אין מירוצים

וזאת כמובן עקב אוזלת היד ואי כיבוד החלטות הכנסת ע"י הממשלה ועושי דבריה.

אישית אינני פוחד ואני קורא תגר על מי שחושב עדיין שאזרחים משלמי מיסים כחוק, ממוסדים, אינם אלא עבריינים

השעון הביולוגי של כולנו עובד ובל לא נשכח שנשלחנו למשימת העברת החוק ביולי 2000 ,מישהו זוכר?.

לכן מי שחושב שמשמיים תצא ישועת אישור המירוצים שיבושם לו.

מנסיוני בתחום אני אומר שרק כך ואין פה שום התרסה תבוא הישועה,ואני אחריף ואומר ,צריך לתבוע את הממשלה ועושי דבריה על זלזול במוסדות החוק ולשם תלך המשטרה.

דובי מילר

צריך להפסיק לגלגל עיניים לשמיים ולהתייפייף,אני מוכן לעמוד שוב למשפט (דורות 2004 זוכר?), אין בי שום פחד ואינני חש כפורע חוק,זה שערוץ 10 החטיא? לא יודע,הציבור אינו טיפש הם ראו את ה"אלטה קקרים" בשידור, אף אחד מאיתנו לא נראה עבריין.

המלחמה הזו היא לטובת הספורטאים הצעירים והעתידיים,אנחנו דור אשקלון עושים את העבודה עבורכם.

הלוואי ונצליח

דני לוי

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...