Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי-ספרינט "דרום אדום" - 9/2/08

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ראיתי את השידור, פיספסתי אותו אז אין לי דעה לגביו (לפחות כרגע)

מה שכן הייתי רוצה הוא להודות לדני לוי על כך שהוא הביא את החשיפה הזו, הן לעמותה והן לספורט - יישר כוח.

מכל חשיפה אפשר ליצור משהו ולכוון אותו לטובתנו, בואו ננסה לכוון לכיוון הזה - בסופו של דבר הציבור יבין שגם לנו מגיע להנאות גם מזה.

בנוגע לאירוע עצמו, ח"ח לאלון שתרם המון מזמנו למען האירוע הזה שהיה בו מעל הכל אוירה מאוד נעימה וחברית וכך זה צריך להיות - אני לפחות מריח דרך חדשה.

כמו כן להודות לממ"י על האירוע, למרשלים ולכל אנשי המנהלה באשר הם. האסאדו בסוף היה במקום!

כל הכבוד לגידי ועופר על פודיום ראשון (קשה לי לזכור אבל נראה לי שזה ניצחון ראשון של דב ?! ), היה כיף לראות את שבט בן ארי מצטרף אלינו - תוספת מרעננת. ברכות לרמי, ג'וני ודני על הפודיום.

אישית, היה קצת מבאס לא לראות את הויזה במלוא יכולתה, רק בחור כמו מישל לא מוותר וממשיך לתחר על אף שהרכב נוסע על הילוך אחד בלבד.. אני מעריך שכל מי שראה אותנו מהצד (והיו לא מעט כאלה) דוחפים את האוטו כדי לצבור תאוצה נקרע מצחוק לראות אוטו מונע שנדחף :lol:

שבוע טוב

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להלן הכתבה מערוץ 10 לכול המעונינים http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=536926&TypeID=1&sid=126

אין לי ספק שדובי צודק מהסיבות שיפורטו להלן:

1. צריך לדעת כי כתב טלוויזיה העוסק בעיניין משטרתי מגיע לספר על "צרות הספורט המוטורי" ולא על צרותינו שנמשכות מעל דור (25 שנה), האיש חיפש "דם" בכדי להציג את מפירי החוק שעברו את "יובל" שנותיהם.
  2. גם כאשר מדברים צריך לנהוג בכובד ראש לפני מצלמות הטלוויזיה ופה "נפלנו"! האימרה שאומרת סייג לחוכמה שתיקה עומדת גם במקרה זה, לא תמיד צריכים טלוויזיה במיוחד שזה לא צוות שלך שמוכן ורוצה לפרגן לך.
  3. אנחנו בתקופה אפורה, גם אם הדברים נעשו ב"עצימת עין" זיכרו כרגע כול העיניים עלינו, כולם זוכרים את מקרה דורות ק.גת, אני אישית לא מוכן לחזור לאותו מעמד של "המארגן הלך הביתה" למרות שנשאר עד חצות בכדי להביא חברת אבטחה לשמור על הרכבים.
  4. בשלב זה נבדקת המשך פעילות המ.מ.י בעתיד הקרוב פרטים ימסרו לחברים הרשומים באתר מ.מ.י. וב-IRDA.

דבר אחרון הצעתי היא לא להמשיך ולהתכתב בנושא זה, נפגש בישיבות המועדונים ונדבר שם, הכתוב לעיל הוא צורך מתן תשובה לטלפונים רבים שהיגיעו אלי, ולאותם חברים צעירים בגיל או ברוח שרוח הקרב מפעמת בהם אל תעבירו את המשך השירשור לפסים לא נכונים הדברים צריכים להסגר במקומות אחרים.

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

ברוך שליט ידידי

אינני מסכים לאף מילה מדבריך למעט כך שהכתב הוא כתב לענייני משטרה.

ישנן 2 אסכולות חשיבה

האחת שים את יהבך ומבטחך ואת עתידך בידי פקידים ממציאי הבירוקרטייה ותראה את נפלאות הספורט המוטורי רק בערוץ 1

השנייה מלחמה בכל דרך על הזכות הבסיסית והטבעית המוכרת בכל העולם, ספורט מוטורי בישראל

כל חשיפה באשר היא ובכל דרך רק מחזקת את העובדה שנמאס כבר מהמצב הקיים.

לגבי קריית גת?

אנא דייק, אנחנו היינו שם,אנחנו נעצרנו,לנו פתחו תיקים,ולבסוף? גם המשטרה הבינה שאנחנו לא עבריינים וסגרה את התיק.

ואני מזכיר לך שנת 2004 .

אנחנו לא בתקופה אפורה, אנחנו בין שמיים וארץ בזכות "פרזיטים" שקיבלו הנחייה מהכנסת לכתוב תקנות 9 חודשים משנת 2005 ועד היום מדשדשים ולא עושים כלום, אז מי העבריין?

כך צריך לקרוא את המפה.

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

אגב ברוך שליט

גם אלי הגיעו עשרות טלפונים שמחזקים את ידי העוסקים במלאכה ורוצים רק לדעת מתי האירועים הבאים.

אנחנו לא חיים יותר במחתרת.

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

בוקר טוב לכולם.

מחזק את דברי דני.

אנו לא יכולים להרשות לעצמנו להמשיך ולחיות במחתרת

ולהתנהג כעבריינים.

הודעת המשטרה כי "...העניין יטופל בחומרה"

הוא אך כדי לצאת ידי חובה ותו לא!

לגבי הסיקור;

ליוויתי את אסף זוהר לאורך כל הראיונות.

כולם בלי יוצא מן הכלל דיברו לעניין והעבירו את המסר

שרצינו. מה לעשות שבעריכה מחפשים להוציא צהוב

ולהשיג רייטינג.....

אם תזכרו בכתבה של אביב פרנקל לפני תקופה "קצרה"

תראו כי גם שם עוותו הדברים. אין מה לעשות. אלו הם הכתבים הצעירים

שמחפשים בכוח להכניס כתבות למהודרה המרכזית.

המשטרה לא תעשה דבר. לא היום ולא למחר.

גם לאירוע הבא נזמין תקשורת ונמשיך להפעיל לחץ.

ננסה להביא כתב שיידע לעשות את עבודתו......ולהציג את הדברים

מהזווית של הספורטאים.

שבוע טוב

ניר

פורסם

שלום לכולם

נראה שעוד לא הבינו הרבה חברים טובים שבמידה ונמשיך להגיד כן כן כן לא נגיע לכלום, בוא נארגן עוד מירוצים, נזמין טלויזיות, ויבואו המשטרה ושיעצרו אותנו וכך תהיה לנו במה לדבר ולהגיד את דברנו. עוד לא הבנתי עד היום אומרים שהעם הישראלי ידוע בחוסר הסבלנות שלו ופה אנו כל הזמן מחפשים את הספורים למה שהחוק עוד לא עבר? ולא משנה שכל יום מופיעות בקשות משונות שלא ראיתי בשמקום אחר בעולם למה? לא נמאס לכם?? בוא נתחיל לצעוק, והצעקה היתה בשבת וחלק גדול ראה זו. ומה בדיוק המשטרה תעשה? הגיע הזמן שכולנו ולא משנה מאיזה מועדון אנו נתארגן כבר פעם אחת ולתמיד ונעשה רעש.נראה לי שהמשטרה מתעסקת מון בדברים הקטנים במקום לנסות ולצמצם את מכת תאונות הדרכים שישנה בארץ.

כל טוב לכולם והמשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

מסכים עם ניר דני וזלמן....להמשיך במלוא הכוח לקבוע עובדות שיש מירוצים וליגה מסודרת, הרי יש חוק והוא אפילו עבר בכנס לפני שנתיים לא?,עכשיו זו הבעיה של המדינה,אגב אני בתור כתב הייתי נותן כותרת אחרת לכתבה...

"בעוד שדרות מופצצת,לא רחוק משם החיים מתנהלים כרגיל,עם ספורט מוטורי אמיתי ומסודר"

בברכה והמשך ליגה מוצלח

קובי כהן

פורסם

בוקר טוב!

• יש משהו בעברית שאני כותב שצריך לתרגם?
  • האם נכתב שאין יותר אירועים?
  • ולדברים עצמם: אני פחדן בחוק כתוב שמי שמקיים אירוע צפוי לשנתיים מאסר אם הוא לא פועל על פי הכללים כלומר כול האישורים הנדרשים, אני רוצה לראות את פניו של קובי כהן, דני לוי, גם את פני זלמן (אם הוא ישתתף באירוע) כאשר המשטרה תעצור אותנו שוב, הפחדנות שלי היא זו שמביאה את מועדון מרוצי ישראל לארגן אירועים כפי שהוא מארגן ולהשקיע את הכול בכדי לסגור כמה שאפשר פרצות אם וכאשר יחליטו להפסיק את האירוע יעיד על כך אלון חלווה כמה עבודה יש מסביב לפעילות בכדי לסגור את הקצוות שניתן לסגור.
  • גם בסיכום דברי השיפוט במקרה של דורות יש "כמה שורות" שנכתבו בגין המשך הפעילות וזאת בלשון המעטה!
  • אני מודע למצב ולא פחות חרמן מכול נהג, נווט להמשיך ולעשות, הדבר היחיד שכתבתי שיש לחשוב איך איפה ומתי וזאת במסגרת הישיבות שנקיים.
  • ולסיכום: בעוד אני כותב שורות אלו נכנס טלפון אז ידידי אני מוזמן למשטרת ישראל היום בשעה 11:00 - האם למישהו יש עוד משהו לכתוב בנושא? סיתמו את הפיות יותר טוב לכולם כי הבטן שלי מתהפכת!

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם
...דובי מילר

... לא יודע,הציבור אינו טיפש הם ראו את ה"אלטה קקרים" בשידור, אף אחד מאיתנו לא נראה עבריין.

המלחמה הזו היא לטובת הספורטאים הצעירים והעתידיים,אנחנו דור אשקלון עושים את העבודה עבורכם.

הלוואי ונצליח

דני לוי

דני

אין לך בעיה איתי.

וגם לא עם הציבור שצפה בכתבה , רק שהעניין מאד פשוט .

בסוף הכתבה הזו הציבור עובר לראות "כוכב נולד" , "הישרדות" או את משחק הכדורגל בירושלים ואלו שקוראים את הכתבות בעיתון על כל הסחבת ממשיכים ומדפדפים בעיתון ואחר כך עוטפים איתו דגים ושכחו בכלל מה קראו 10 דק' קודם.

מי שנשאר עם הבעייתיות וההתמודדות הם...בדיוק כמו שאמרת הספורטאים עצמם ונכון, הדור הותיק עושה את העבודה השחורה בכדי שלצעירים יהיה עתיד.

חשוב להמשיך בעשייה .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

חברים שלום,

לאחר שיחה עם יו"ר ועד IRDA אני יכול להודיע לכם שאנו נוציא הודעת דובר מסודרת בעניין. אני יודע מה לי יש להגיד בנושא:

1. המשטרה עושה עבודתה נאמנה וטענות מדוע אין מירוצים בארץ אינן צריכות להיות מופנות למשטרה אלא לפקידי הממשלה המטפלים בנושא - לי אישית אין שום טענה למשטרה - גם כשהיא עוצרת לנו אירוע כזה או אחר. אני מדגיש - לי אישית.

2. בג"ץ פסק (ואני משתמש במילים שלי) - שכל ישראלי שומר חוק - זכותו הבסיסית להתעסק בספורט מוטורי אם חשקה נפשו בכך. זוהי זכות בסיסית.

3. החוק הפלילי קובע - כי כל מה שלא אסור במפורש - מותר (בגדול, כן - בואו לא נתפלסף).

4. אירוע שמאורגן עם אבטחה, עם מרשלים, עם מד"א, עם אישור בעל השטח וסגירתו ההרמטית והמוחלטת - אינו סכנה לציבור, אינו עבירה על החוק ולכל היותר ימצאו בו אולי פה ושם ליקויים קלים הנובעים בעיקר מאוזלת היד של משרדי הממשלה השונים ליישם הן את הוראות בג"ץ ויותר מכך את החלטת כנסת ישראל. כידוע לכם - כנסת ישראל היא היא שחוקקה חוק הקובע, כי בארץ ישראל יהיו המירוצים חוקיים.

5. אני משוכנע שכל חשיפה בשלב זה היא טובה לנו - גם אם כתב כזה או אחר לוקח את הדברים שנאמרו לו לכיוון לא נכון. (וברור לי שהוא עשה זאת כדי לדאוג לעצמו ולא לספורט המוטורי וחבל - זו לא התנהגות אתית של כתב - אבל זה בינו ובין עצמו).

6. מאז שהפסקנו את לחץ הבג"צים ונתנו שקט תעשייתי לפקידים עבר זמן רב - זהו עבר הזמן המוקצב - ולא אני קובע זאת בעצמי (כי מי אני בעצם - סה"כ אזרח קטן) - אלא בג"ץ בכבודו ובעצמו.

זה הזמן של כל הספורטאים להתאחד - כידונאים, קארטים, ג'יפאים (ראלי ריידים) וכמובן אנחנו נהגי הראלי שהובלנו תמיד את החץ הזה. נמאס להתעסק בזה פרש... וזה אמר... וזה כתב עלי באינטרנט ככה... ואני אתבע אותו... ואלך לראש הרשות עם מסמכים... וכל מיני שטויות של גנון ילדים - אני קורא מפה לכולכם להתאחד ואם יורשה לי - גם לר' הרשות (הרשות לספורט מוטורי כמובן) שירים את הכפפה הזו וימנף כבר את הספורט הזה. אף אחד לא יזכור לו שהוא רצה, התאמץ וניסה - יזכרו רק את מבחן התוצאה - הרים את הספורט המוטורי - או קבר אותו.

תחשבו על זה,

אלון חלווה.

פורסם

אני מבין מברוך שהתשאול עבר ונגמר ובתקווה הנושא נקבר - כי באמת לא הייתה כל בעייה בפעילות מלכתחילה.

בואו נסיים את הדיון בעניין זה ונחזור לנושא השרשור - יש תמונות של הנהגים? - אני רוצה לשמור והעלות אותן גם ל IRDA.

אני רוצה להדגיש את הקריאה שלי שוב:

זה הזמן של כל הספורטאים להתאחד - כידונאים, קארטים, ג'יפאים (ראלי ריידים) וכמובן אנחנו נהגי הראלי שהובלנו תמיד את החץ הזה. נמאס להתעסק בזה פרש... וזה אמר... וזה כתב עלי באינטרנט ככה... ואני אתבע אותו... ואלך לראש הרשות עם מסמכים... וכל מיני שטויות של גנון ילדים - אני קורא מפה לכולכם להתאחד ואם יורשה לי - גם לר' הרשות (הרשות לספורט מוטורי כמובן) שירים את הכפפה הזו וימנף כבר את הספורט הזה. אף אחד לא יזכור לו שהוא רצה, התאמץ וניסה - יזכרו רק את מבחן התוצאה - הרים את הספורט המוטורי - או קבר אותו.

תחשבו על זה,

אלון חלווה.

• תוכן חדש...