Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 60,000 ליונדאי קופה 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

הגיע זמן לעשות טיפול 60,000.

קיבלתי הצעה ממוסך מורשה וקרוב לוודאי שאני יוותר על התענוג.

אז ככה , ההצעה שלהם כוללת:

אטם בורג ריקון אגן שמן מנוע - 5 ש"ח

רצועת למ.מים/מזגן - 100ש"ח

מסנן שמן מנוע - 65 ש"ח

מסנן אויר - 71 ש"ח - לא צריך (פילטר פתוח)

מסנן דלק - 335 ש"ח :shock:

חגורת V למשאבת הגה כוח - 67 ש"ח

שמן מנוע - NPNENGNOIL - כנראה 4 ליטר - 120 ש"ח

עבודה 510 ש"י

חלפים - 765 ש"ח

והכל לפני מעמ!!!

1473 ש"ח סה"כ כולל מעמ ועבודה... לא מוגזם??? איך אני מוזיל את העיניין? לצורך העיניין יש לי מישהו מקצועי שיכול לעשות לי את העבודה , אבל איפה אני משיג חלפים מקוריים (במוסכים לא ממש מתלהבים למכור ופעם אחרונה שהייתי שם אמרו לי לא)

שמן, אני משתמש בחצי סינטטי של פרסטון, אני בטוח שיש יותר טובים, מה מומלץ? ומה ההבדל בין חצי סינטטי לסינטטי??

הכי נורא זה המסנן דלק, נכנסתי לאתר בחול של חלפים מקוריים של יונדאי, ואין סיבה לכך, המחירים בכל מקרה יותר זולים , אבל היחס בין מחיר מסנן הדלק בחול למחיר שמסרו לי , והיחס למסנן השמן בחול ולמחירים שפה מסרו לי הוא לא אותו יחס בכלל... שניהם עולים בחול כ-15 דולר... ככה שמחיר מסנן הדלק פה ממש נראה מוגזם!

יש המלצות והצעות לשיפור??

תעזרו בבקשה... תודה מראש!

פורסם

יש מוסכים פרטיים, שאינם מורשי היבואן, שמתמחים במכוניות יונדאי ואצלם, כנראה, תוכל לבצע את כל הטיפול הזה בזול יותר.

מהיכן אתה בארץ?, אולי ניתן יהיה לכוונך למוסך כזה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

יש לך יונדאי קופה 2003 עם 60000 ק"מ???

רכב נדיר עם ק"מ נמוך. לא הייתי חוסך על רכב כזה כמה מאות שקלים ולו רק בשביל השקט הנפשי.

לדעתי מחיר סביר פלוס לא ממש נורא

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שילמתי 7 אלף מעל המחירון, קניתי אותה עם 42.5 אלף... אחרי 3.5 שנים על הכביש. פחות מ-12 לשנה.

לצערי אני נוסע כעת מעט יותר מזה שקניתי ממנו... כ-17 אלף בשנה כרגע, אבל זה רק לשנה הקרובה עד שאני יסיים ללמוד:-) , אחכ האוטו יישאר עם ק"מ שנתי נמוך...

אגב אני מהוד השרון... ומטפל בדר"כ באוטו קליניק פ"ת.

רק עכשיו קניתי רביעיית צמיגים חדשים ועכשיו הטיפול הזה ... אני לא צריך להגיד לכם איפה זה עומד מבחינה כספית... אבל , אני מעדיף לקנות חלקים טובים ועדיף מקוריים אבל בזול יותר מהמוסך מורשה, לא לחסוך על החלקים. רוב החלקים הינם במחיר שנראה באמת סביר +, רק המסנן דלק נראה לי מחיר מופקע!

נראה לי שאני מחר ינסה לקבל הנחת וותק ולהוזיל מעט ולסגור איתם... רק עם למישהו יש ניסיון במחירים במיוחד למסנן הזה...

385 שקל כולל מעמ לפני עבודה זה לא מוגזם??

תודה!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש יונדאי קופה 2003 וגם אני צריך להחליף 4 צמיגים.

אפשר לשאול איזה צמיגים קנית ובכמה?

אני פשוט עכשיו עושה סקר שוק לזה

אגב אני עכשיו עשיתי טיפול 45000 ליונדאי קופה 2003 שלי... במחיר קצת מופקע... במוסך מורשה :)

והיא עשתה רק 40000 ק"מ. קניתי ב32500 ק"מ לפני 4 חודשים ב9 מעל המחירון.

אחלה עסקה!

:wink: זה התחיל כיונדאי קופה... אבל היום זה טוסקאני 8)
  • תוכן חדש...