Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Turtle Wax Color Magic plus

Badi_Mami
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לאחר השימוש בחומר הנ"ל צריך לבצע WAX לרכב?

FG4090.gif

bullet_sm.gifThe original colour polish bullet_sm.gifSuitable for all finishes including metallics and clearcoats bullet_sm.gifMasks minor scratches and swirls bullet_sm.gifRemoves ingrained dirt and grime bullet_sm.gifSolvent free - easy to use formula bullet_sm.gifNow includes free Chipstik

פורסם

יש לי את זה בצע הירוק ,זה פוליש ווקס , מותר לעשות עד פעמים בשנה , ולעשות אח"כ ווקס.(אפשר גם של טרטל בקופסה הירוקה)

דרך אגב, אתה יכול למלא שריטות גם עם החומר .(תוודא שזה אותו הגוון)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אם זה ווקס אז סבבה, אתה יכול כמה פעמים שאתה רוצה ,זה לא מזיק, זה רק עושה טוב לרכב.

אם זה פוליש, אז כל פעם הוא מוריד שכבה מהצבע, ולכן הוא מזיק אם עושים יותר מדי.

turtlewax2.jpg

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

גועל נפש של ווקסים. לא נוחים לשימוש, ולא מחזיקים מעמד לזמן רב.

תנסה Carplan או QMI.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
האם לאחר השימוש בחומר הנ"ל צריך לבצע WAX לרכב?

FG4090.gif

bullet_sm.gifThe original colour polish bullet_sm.gifSuitable for all finishes including metallics and clearcoats bullet_sm.gifMasks minor scratches and swirls bullet_sm.gifRemoves ingrained dirt and grime bullet_sm.gifSolvent free - easy to use formula bullet_sm.gifNow includes free Chipstik

זה הווקס עצמו והוא בתוספת אחוזים של פוליש (ולכן מומלץ לבצע אותו כל חודשיים בערך) , כמו כן מומלץ לבצע את הקולור בק ואת הטפלון (שני מוצרים של אותה החברה) לפני

כמובן שאת החומר הנ"ל צריך לקנות כשהוא באותו הגוון של צבע הרכב.

פורסם

החומר הנ"ל עשה פלאים על הגולף הכחולה שהיתה לי.

הרכב היה מלא בשריטות ע"י מפתח שנעשו ע"י אנשים שבארץ מתוקנת היו חותכים להם את הידיים,

וה"ליפסטיק" הזה מילא אותם יפה מאוד. לרמה שאנשים שלא ידעו שהיו שריטות, לא הצליחו לראות את חלקן הגדול.

בנוגע לווקס עצמו, השתמשתי בו רק באיזור של השריטות על מנת להשלים את העבודה, ולאחר מכן השתמשתי ב CARPLAN שלדעתי הוא הווקס הטוב ביותר בשוק.

לאחרונה קניתי את הכסוף ואני מתכוון לנסות גם אותו בכמה מקומות ברכב. אבל מהתרשמות ראשונית - ההתאמה של הכסוף אינה טובה כמו ההתאמה של הכחול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בילבלתם אותי לגמרי.

זה וקס או פוליש?

אחד אומר מומלץ להשתמש פעמיים בשנה והשני כל חודשיים:idea::?:

ד"א אייל הגולף מדהימה(יש מצב ראיתי אותה ברמת אביב?)

פורסם

שלום לכולם

למישהו יש מושג האם ישנה בעיה כלשהי להשתמש במסיר השריטות "GS 27" ולאחר מכן לשטוף את הרכב ולמרוח אותו בווקס של טרטל ווקס? האם "השילוב" יכול לפגום בצבע הרכב בדרך כזאת או אחרת?

תודה רבה, המשך יום נעים

פורסם

GS 27 הינו פוליש חזק ביותר, שגם ניתן להשתמש בו על כסף וניקל לחידוש הברק, צריך להיות מאוד זהירים בשימוש איתו.

לגבי הקולור מג'יק, אל תצפה לפלאים אחרי השימוש איתו, אבל דווקא על הרכב שלי התוצעות היו יותר טובות מאשר עם הווקס שלח קארפלן.

פורסם

עוד לא ביצעתי שום פעולה. תיכננתי לשטוף את הרכב, להשתמש ב-GS 27 ואז לעשות גם ווקס בעזרת משחת טרטל ווקס (שמתקשה ואז מנגבים אותה) המגיעה בקופסאת פח עגולה בצבע כחול.

רציתי לדעת האם במצב בו מסיר השריטות יבוא במגע עם הווקס תהיה בעיה.כמו כן האם ניתן להשתמש במסיר השריטות על פלסטיק המראות למשל?

תודה

פורסם

לא שמים עד 27 על כל האוטו!

המוצר מיועד לשימוש נקודתי בלבד, זה וגם על ידי שימוש נכון.

וגם לא מומלץ שימוש על פלסטיק צבוע, בין אם הוא כולל לקה מעליו ובין אם לא, אם ברצונך לתת מראה נוצץ למראות הפלסטיק (אני מקווה שהן שחורות), עליך לקנות ספרי סקאי שעולה פרוטות ולרסס על המראה.

• תוכן חדש...