Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי סיאט לאון שנת 2003 והבולמים האחוריים גמורים. לגבי הקדמיים צריך לבדוק אבל יכול להיות שגם הם עייפים.

בכל מקרה בררתי מחיר ומבקשים ממני בחנות חלפים ( מרכז חלפים סביון א.ת ק.ביאליק למי שמכיר ) 320 שח לבולם

של מונרו. רציתי לשאול מה מחיר סביר לעבודה במוסך לא מורשה של החלפתם והאם זה מסובך או שאני יכול לסמוך על

מכונאי כללי ולא אחד שמכיר ספציפית את הרכב הזה.

תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

אם אתה מאיזור המרכז אני ממליץ לך ללכת למוסך רון

או למישהו שאתה סומך עליו

לא ללכת לסתם מוסך, יש הרבה חאפרים

ורובם לא עושים עבודה נקייה

פורסם

האם בלאי הבולמים האחוריים אובחן ע"י איש מקצוע?

מוזר שכן לבולמים האחוריים יש בלאי נמוך בהרבה מאשר לקדמיים והרכב שברשותך יחסית חדיש (אלא אם מדובר ברכב עבודה שעבר ק"מ רבים...)

פורסם

הרכב עבר 70K קמ בלבד.

יכול להיות שאתה צודק ורק הקדמיים לא בסדר.

פשוט מהתחושה בנהיגה ואזור הרעש שאני שומע זה נשמע בחלק האחורי. אבל באמת שאף אחד לא בדק עדיין.

פורסם

אם כך, גש לבעל מקצוע לאבחון הבולמים.

נ.ב. על איזה רעש אתה מדבר?

במידה והבולמים בלויים, תרגיש שהרכב שט כמו ספינה על הכביש. בולם בלוי מרעיש רק במידה והוא שבור בפנים/נוזל ממנו שמן ואז תשמע נקישות.

פורסם

לא יודע איך לתאר במדוייק את הרעשים.. מה שכן הוא לא שט כמו ספינה על הכביש.

יש פשוט קירקושים כאלה כמו של קפיץ דפוק או משהו כזה. מדי פעם שומעים אפילו דפיקה קטנה בסיבובים.

אני מרגיש גם שהרכב לא יציב כמו שאמור להיות בפניות חדות. ( כיכר או סיבוב פרסה.. )

תודה.

• תוכן חדש...