Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי בתוך העיר די מהר. לא ביצעתי שום עבירת תנועה מעבר לנסיעה במהירות שהיא מעט מעל המותר.

כשעצרתי ברמזור אדום נעמד לידי אוטו איזה סיטרואן C4 נראה לי אזרחית לגמרי ובתוכה ישב אדם די מבוגר לא במדים לא כלום וסימן לי לפתוח את החלון, פתחתי את החלון והוא אמר לי שאני יסע יותר בזהירות וישמור על החיים שלי ואז הוא אמר לי שהוא "משקיף תנועה" ושהוא רשם אותי. יש כזה דבר בכלל? אם כן, מה הוא יכול לעשות עם זה? הרי אין שום לייזר שאשכרה בדק לי תמהירות ולא כלום אין שום הוכחה לכאורה שעשיתי משו לא בסדר.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

שיילך להשקיף על ציפורים אם משעמם לו,אין דבר כזה..סתם ניסה להפחיד אותך.

תיהיה רגוע וסע בזהירות.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

עשיתי חיפוש על זה בגוגל וקראתי שכן יש כזה דבר, העניין הוא גם שראיתי שהוציאו את זה משימוש. מישהו אולי יכול להוסיף משהו בנושא?

פורסם

קבל את זה כעצה חברית.

יכול להיות שלא תקבל קנס או נקודות אבל אתה מסכן את עצמך והסובבים.

ברוב המקרים מי שנוסע מהר מדי או בצורה מסוכנת לא מודע (ולא רוצה להודות). כל אחד חושב שהוא שנהג הטוב ביותר.

מהצד זה נראה שונה לגמרי.

קבל את זה כמשוב חיובי וסע לאט יותר.

איציק.

פורסם

היום נסעתי בתוך העיר די מהר. לא ביצעתי שום עבירת תנועה מעבר לנסיעה במהירות שהיא מעט מעל המותר.

כשעצרתי ברמזור אדום נעמד לידי אוטו איזה סיטרואן C4 נראה לי אזרחית לגמרי ובתוכה ישב אדם די מבוגר לא במדים לא כלום וסימן לי לפתוח את החלון, פתחתי את החלון והוא אמר לי שאני יסע יותר בזהירות וישמור על החיים שלי ואז הוא אמר לי שהוא "משקיף תנועה" ושהוא רשם אותי. יש כזה דבר בכלל? אם כן, מה הוא יכול לעשות עם זה? הרי אין שום לייזר שאשכרה בדק לי תמהירות ולא כלום אין שום הוכחה לכאורה שעשיתי משו לא בסדר.

תודה מראש לעוזרים.

יש דבר כזה, אך בפועל זה בעצם כוסות רוח למת..

אין בידיו שום אמצעי טכנולוגי המאפשר לו למשל לבדוק מהירות , מה שכן , במידה ולא צייתת לתמרור עצור הוא יכול להגיש תלונה במשטרה כנגדך, ועדותו נחשבת יותר (בניסוח פשטני).

העניין הוא שבמקרים כאילו אתה יכול לערער, לקחת למשפט ואז מתחילה סאגה , שהמשטרה נמנעת מלכתחילה מלהתחיל בה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
קבל את זה כעצה חברית.

יכול להיות שלא תקבל קנס או נקודות אבל אתה מסכן את עצמך והסובבים.

ברוב המקרים מי שנוסע מהר מדי או בצורה מסוכנת לא מודע (ולא רוצה להודות). כל אחד חושב שהוא שנהג הטוב ביותר.

מהצד זה נראה שונה לגמרי.

קבל את זה כמשוב חיובי וסע לאט יותר.

איציק.

לא אמרתי שאני נהג טוב ואני לא לא מודע, אמרתי בפרוש שנסעתי די מהר, יותר מהמותר, אבל לא עברתי כמו שחברי מעלי אמר בעצור בלי לעצור לא עברתי באדום או דברים כאלה. גם המהירות שנסעתי בה לא הייתי מוגזמת... זה לא שטסתי על 120 בתוך העיר נסעתי בסביבות ה70-80

אני מאמין שאני לא היחיד פה שאוהב לסוע מהר, אני לא אומר שאני נהג טוב אבל בוא נגיד שאני יודע מתי כן אפשר קצת לתת גז ומתי לא ולא חתכתי אף אחד בצורה מסוכנת כתוצאה מהמהירות הגבוהה לכאורה שנסעתי בה כך שאני לא יודע מה הוא יכול לעשות לי על זה אי אפשר לתת לי דוח כשלא מצויינת שום מהירות כי הוא לא יכול למדוד זאת, מצד שני יכולים לתת דו"ח על סעיף מאולץ שכזה כמו "נהיגה בקלות ראש" ודברים כאלה השאלה אם יעשו את זה ואם יש לו את הסמכות בכלל לעשות כזה דבר.

פורסם

בעיקרון יש דבר כזה אבל לא הייתי מודאג מדי אם הייתי במקומך...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
המהירות שנסעתי בה לא הייתי מוגזמת... זה לא שטסתי על 120 בתוך העיר נסעתי בסביבות ה70-80.

60 אחוז יותר מהמותר זה לא מוגזם ??

מרחק העצירה שלך במהירות 80 הוא כ- 70 מטר, לעומת כ-30 מטר במהירות 50.

מוגש כחומר למחשבה לפעם הבאה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפעמים יש כבישים בתוך העיר, פתוחים לגמריי וארוכים שניתן להאיץ לכ 140 לכמה שניות ועוד לבלום בצורה איטית, אז אפשר להפסיק עם הקטע החינוכי.

נכון שאם זה היה 70-80 באזור שבצד חונות מכוניות ואתה אף פעם לא ידוע מי יקפוץ אז כן, אתה צודק.

אצלנו באשדוד, יש כבישים שאתה יכול לפתח מהירות של 140 לכמה שניות טובות ועוד יהיה לך מספיק זמן לבלום.

סתם חומר למחשבה.

פורסם

אוטומטיק1,

נכון שיש כבישים כאלה ואני מכיר אותם, לא רק באשדוד.

אתה יודע מה היה קורה אם כולם היו נוסעים בכבישים העירוניים האלה על 140 ?

אני רק יודע שזה שיקול טוב מאוד וכלכלי להציב מכמונת כלשהי בכבישים האלה ולייצר עוד כסף.

לא הכל עניין של חינוך - לפעמים טוב להגביל מהירות כדי לייצר עוד כסף לקופה - סתם מן כביש "אגרה".

לא ההיבט החינוכי הוא העיקר - אלה וגם ההיבט התודעתי. לך תמדוד 70 מטר על הכביש ותראה איזה מרחק צריך כדי לבלום. ראוי להבין ולעכל דברים לא רק בתאוריה, אלה גם במעשי. הרוב לא יודעים להעריך את המרחק במרחב וטועים.

סוף מעשה במחשבה תחילה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני מבקש שלא תיסע שם 80, כי אני לפעמים משתמש בו. הוא מפותל, יש רמזורים ותנועה (כולל חוצה), ואיננו בטיחותי במיוחד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
שיילך להשקיף על ציפורים אם משעמם לו,אין דבר כזה..סתם ניסה להפחיד אותך.

תיהיה רגוע וסע בזהירות.

חרטט אותך חחח

פעם הבאה תגיד לו שיתחבר....

בלי קשר סע בזהירות

איזה כיף לקרא מידי פעם עיתונים בארץ ולהתעדכן בזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=187030

מזל טוב, נתקלת במשקיף תנועה הראשון על גבי הפורום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לפעמים יש כבישים בתוך העיר, פתוחים לגמריי וארוכים שניתן להאיץ לכ 140 לכמה שניות ועוד לבלום בצורה איטית, אז אפשר להפסיק עם הקטע החינוכי.

נכון שאם זה היה 70-80 באזור שבצד חונות מכוניות ואתה אף פעם לא ידוע מי יקפוץ אז כן, אתה צודק.

אצלנו באשדוד, יש כבישים שאתה יכול לפתח מהירות של 140 לכמה שניות טובות ועוד יהיה לך מספיק זמן לבלום.

סתם חומר למחשבה.

חשבון פשוט:

אתה נוסע על 50.

50 כפול 50 זה 2,500 - זה מרחק העצירה שלך.

בחרת לנסוע על 70.

70 כפול 70 זה כבר 4,900.

כפול.

אתה יודע מה - אתה ממש "גבר גבר" - אתה נוסע על 140.

140 כפול 140 יוצא 19,600.

19,600 לחלק ל 2,500 שווה 7.84,

מה שאומר שאתה בולם במרחק שהוא פי 7.84 מהמרחק שהיית בולם בו במהירות החוקית, שלא לדבר בכלל על זמן התגובה.

יותר מזה?

כשאתה נוסע על 140 קמ"ש הרכב שלך עובר 39 מטרים בשנייה.

זמן התגובה הוא בערך 3/4 שנייה.

מה שאומר שאתה עובר 30 מטרים, עוד לפני שבכלל הורדת את הרגל מהגז ולחצת על הברקס.

אתה בוחר לנסוע 140 בעיר?

תהנה.

רק אל תשלה את עצמך לחשוב שזה בטוח, כי הפיזיקה לא משקרת.

סתם חומר למחשבה :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...