Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחרות עיצוב לוגו לפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן לרענן קצת את הלוגו של הפורום.

בעבר היו מספר שירשורים שעסקו בנושא והיו כמה הצעות דיי טובות אבל בסופו של תהליך בחרנו להישאר עם הלוגו הנוכחי.

הפעם אנחנו לוקחים את זה צעד קדימה, מי שיעצב את הלוגו הנבחר של Carsforum ייזכה בפרס יקר ערך ויקבל כמובן את כל הקרדיט לכך, בנוסף, מובטחים פרסים סמליים גם למשתמשים שהעיצוב שלהם לא נבחר.

אנחנו כמובן יכולים לגשת למעצב חיצוני שיעשה את העבודה אבל מאוד היינו רוצים שאת הלוגו שיתנוסס על גבי האתר יעצב משתמש שלנו.

התחרות תערך בצורה הבאה:

לשירשור הנוכחי יצורפו העיצובים שלכם.

כל משתמש\ת יוכל להעלות מספר לא מוגבל של עיצובים.

נא לא להגיב על העיצובים בשרשור הזה, השרשור יכיל רק תמונות של לוגו מעוצב.

ייפתח שירשור נוסף בו משתמשים יוכלו לקבל פידבקים ממשתמשים אחרים לגבי העיצובים שלהם.

העיצובים הנבחרים יעלו לשלב הסופי בו משתמשי האתר יצביעו עבור הלוגו הנבחר ובשיקלול עם קולות המנהלים ייבחר העיצוב החדש.

מכיוון שהיה לנו מספר ניסיונות בעבר בנושא, הנה כמה דברים שצריכים לזכור :

הלוגו אמור להיות פשוט ולתפוס את העין.

בלוגו אמור להופיע השם Carsforum בצורה ברורה, עדיף שיהיה בתצורת קישור לאינטרנט (לא חייב WWW אם כי אפשרי אבל שיידעו שמדובר באתר).

בלוגו אמור להיות אלמנט גרפי כלשהו, עדיף שיהיה אחד ולא יותר .

שם האתר בפונטים שונים זה נחמד אבל זה לא מספיק.

הנה עוד כמה עקרונות שכתב משתמש בשירשור הקודם בנושא, שווה לקרוא :

להלן עקרונות כלליים לתכנון לוגו, ומבחנים להתאמתו למילוי תפקידו:

1. מבחן הצורה - ללוגו צריכה להיות צורה מוגדרת ותחומה. ככלל, צורה אופקית עדיפה על אנכית. מידה הנחשבת אופטימלית היא רוחב כפול מגובה (עם-זאת, לוגויים עגולים או ריבועיים נפוצים למדי).

2. מבחן הפשטות - לוגו טוב יותר ככל שהוא פשוט וקל לתפיסה והבנה.

3. מבחן הפקס - קל לבחון לוגו על-ידי העברתו בפקס באיכות בינונית, כשהוא בגודל בו הוא מיועד לשמש. הלוגו חייב לצאת מהפקס בעל צורה ומשמעויות שקולות, לאלו שהיו לו בצד בו הוכנס. מבחן הפקס פוסל לרוב לוגיים המבוססים על גיוון צבעים ו\או על קווים דקים במיוחד.

4. מבחן הטיפוגרפיה - לוגו ישתמש לרוב בגופן (פונט) אחד בלבד, או לכל היותר שניים. הגופן חייב להתאים למסרים הנדרשים.

5. בחינת הצבעים - מספר הצבעים בלוגו ודרך שילובם חייב להתאים למסרים שיש להעביר. יש לוודא כי העברה מצבעים לשחור-לבן אפשרית (מבחן הפקס). מספר הצבעים וסוגם חייב להתאים לנכונות הארגון להשקיע בהדפסה צבעונית של הלוגו (יש מחירים שונים לחלוטין להדפסה בצבע אחד, שניים, שלושה או שילוב צבעים (פרוצס)).

6. בחינת הייצוג (הסמבוליות) - האם הלוגו מעביר את המסרים אותם אנו מעוניינים להעביר?

7. מבחן הייחודיות \ מבחן הבידול - האם הלוגו מבדיל ומייחד אותנו מאחרים במידה בה אנו מעוניינים? האם הוא ייחודי או דומה לאחרים?

בהצלחה לכולם.

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלוגו הנוכחי הוא מעין סמל הייחודי לCF, הוא חלק מCF, ולכן במידה ואתה מעוניין לרענן אני הייתי משפר את הרעיון הנוכחי:

להחליף את המכוניות, אולי פונט, לשנות צבעים, לשפר איכות.

פשוט לשדרג את המקורי.

מומלץ להסתכל במועדוני רכב גדולים מחו"ל ולשאוב מהם רעיונות (אני מניח שיש פה חבר'ה שמכירים הרבה כאלה, אני לא).

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

מהו הגודל הנדרש בפיקסלים?

אני אתחיל לעבוד עכשיו :)

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

הלוגו אמור להיות אופקי , אין דרישות מדוייקות לגבי הגודל אבל בכל מקרה, עדיף לעצב אותו בתבנית גדולה שנוכל גם להדפיס אותו במקרה הצורך על חולצות וכיו"ב.

פורסם
הלוגו אמור להיות אופקי , אין דרישות מדוייקות לגבי הגודל אבל בכל מקרה, עדיף לעצב אותו בתבנית גדולה שנוכל גם להדפיס אותו במקרה הצורך על חולצות וכיו"ב.

בנוסף לדבריו של שלומי, את העיצוב המקורי של הלוגו רצוי לעשות ברזולוציה גבוהה מהסיבה ששלומי כתב, אך עם זאת לדאוג שהלוגו לא יהיה מלא בפרטים קטנים ו/או אותיות קטנות בכדי שאלו לא ייפגעו/ייעלמו בהקטנה של הלוגו לצורך הצגתו בראש האתר.

פורסם

אז ככה.. המחשבה מאוחרי הלוגו שלי:

קודם כל הרעיון היה להציג את המתנהל פה בפורום.. לכן לצד המכונית (שכמובן היא מרכז הפורום) באותה הנשימה מופיעים גם אנשים (בכדי להראות את אוסף האנשים הנמצאים כאן בפורום בשבילכם לכל עזרה).

מכיוון שעיסוקו של הפורום רוב הזמן הוא מתן עזרה בכל הקשור לכלי רכב,אם לפני רכישה כלשהי או תיקון וכדומה (להלן כל מדורי הפורם) הוספתי את הסלוגן שלי:

"קארס פורום - המוסך הווירטואלי שלך." זאת בכדי למשוך אלינו כל מי שצריך עזרה בקשר לכלי רכב באינטרנט.

מקווה שתאהבו.. :wink: וכמובן, כל הצעות שיפור או שינוי יתקבלו בברכה בפרטי (לא נעשה כאן מסחרה :lol: )

איכותה של התמונה ירדה בצורה דרסית כאשר העלתי אותה לאתר..

לכן כעת, קשה לראות שהמכונית והאנשים צבועים בצבעים המזכירים קרבון (סיבי פחם) זאת בכדי להראות את איכותם וטיבם של האנשים בפורום. :lol:

לצפיה בתמונה כנסו:

http://www.zix.co.il/viewer.php?id=50796516.gif

* לשלומי/המנהלים: התמונה שמצורפת בגודל קטן מהמקורי אך במידה ויש צורך אוכל להעלות אתה בגודל מקורי.

MaorShahar-CF LOGO.jpg

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

לכל המעצבים.

אין צורך לשים בשורת ה-URL של האתר את ההתחלה //:http

אני חושב שגם לא ממש חייבים את ה-WWW אבל זה כבר עניין אחר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני רוצה לומר שהלוגו של מאור שחר מעולה לטעמי ,

השיפורים שהייתי מכניס הם להחליף את צבע הכיתוב של שם האתר למשהוא בולט יותר ,

בנוסף הייתי משנה את פונט הכיתוב לפונט ללא "אפקט המהירות" המורח אותו .

הערב כבדרך אגב - כחבר בחלק של האודיו והמולטימדיה - הסלוגן "המוסך הוירטואלי שלך" לא מדבר אלי .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...