Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום היקרים שלום.

ברשותי סיטרואן ax 1400 97 שרכשתי לפני שבועים.

לרכב ישנה תקלה מוזרה,כאשר המיכל יחסית ריק (נשאר בערך 1/3 דלק) הרכב נכבה, ורק בפניה ימינה ובלחיצה אדיבה על דוושה.

יש לציין שמשאבת הדק עובדת והוחלפה לפני 3 חודשים (לדעתי בגלל איבחון מוטעה של התקלה).

בהתחלה היה לי חשד שהתקינו אותה באופן לא תקין מעט גבוה ,אך פתחתי את המשאבה ונראה כי היא מותקנת כמו שצריך.

כמוכן ראיתי שכל החיווטים והצינורות הוחלפו .

יש לי השערה מסוימת שהצלוחית הפנימית בתוך המיכל שבורה \סדוקה בצד שמאל כך שבפנייה ימינה הצלוחית מתרוקנת .

מה דעתכם, האם יש לכם רעיון ?.

אשמח לתגובות

שי.

פורסם

חברים יקרים

האם ישנה בעיה באופן שהצגתי את ההודעה?

אני מאוד מאוד אשמח לתגובה , התופעה הזאת ממש מציקה, אני צריך לתדלק בגללה לעיתים תכופות (כל 250Km ).

מצפה לתגובה שי.

פורסם

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מיכל ? האם כדאי חדש או פירוק.

אם מפירוק אז אולי מישהו יודע לאיזה דגמים\ רכבים יש מיכל מקביל (אם בכלל)?

מישהו יודע מה העלויות ?

פורסם

אתה יודע איכן ניתן לקנות חדש\מפירוק?

במידה ומפירק האם ישנם דגמים עם מיכל מקביל בצורתו?

ושוב תודה לך על העזרה .

שי.

פורסם

על פניו זה באמת נשמע שמשאבת הדלק שלך מקבלת אוויר תחת התנאים שציינת.

אבל, אלא אם כן ברזילי יודע על תקלה ספציפית ששכיחה במיכלים של הדגם הזה, אני לא הייתי רץ להחליף מיכל דלק, כי יש סיכוי טוב שזה פשוט עניין תכנוני לא נכון, ואתה תתקל באותה בעיה גם עם מיכל אחר. יצרנים לא תמיד מצליחים לבחון רכבים בכל מעטפת תנאי העבודה שלהם לפני שהם מוציאים את הרכב לשוק.

אני מציע שלפני שאתה מחפש את יום אתמול, תבדוק אם לבעלי רכב זהה אין תופעות זהות תחת אותם תנאים בדיוק.

אני בניתי בזמנו SURGE TANK בשביל למנוע תופעות דומות, אבל זה היה על השתלה של מערכת הזרקת דלק, תוך כדי שימוש במיכל שמיועד לעבודה עם מאייד. מאיידים פחות רגישים למבנה מיכל הדלק ולשאיבת אוויר רגעית למע' הדלק, ולכן מיכלי הדלק שלהם בנויים אחרת, אבל SURGE TANK מוכר בעולם המירוצים גם למכוניות שהגיעו במקור עם הזרקה.

פורסם

גם אני נתקלתי בבעיה כזאת פעם, אצלי ברכב המשאבת דלק שבתוך המיכל מותקנת לא באמצע אלא מצד שמאל, וכאשר המיכל היה כמעט והייתי מחנה את הרכב עם צד שמעל על המדרכה כל הדלק היה גולש לצד ימין של המיכל דלק ומשאבת דלק לא הייתה מגיעה לדלק על מנת לשאוב אותו, הדרך היחידה הייתה לדחוף את הרכב מהמדרכב כאשר הוא במקום ישר ואז הררכב היה מניע

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כדי למנוע תופעות כאלו של גלישת השלק הצידה במיכל וגם של רעשי תנועת הדלק, יש הבמיכל דלק מחיצות הפרדה שיתכן שאחת מהן ניתקה ממקומה. ניתן יהיה לדעת זאת רק לאחר פרוק מיכל הדלק (כשהוא כמעט ריק) מהרכב, או אם יש אפשרות הצצה לתוכו מלמעלה לאחר הוצאת מצוף/משאבת הדלק וזאת בזהירות ע"י פנס דולק מראש (כדי להמנע מניצוץ הדלקת הפנס לי אדי הדלק) והתבוננות פנימה.

מיכל דלק משומש תוכל לנסות להשיג בפרוקיות רכב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בנוסף למה שרפי אמר, אם תשתמש במראה ובחוש המישוש זה יקל עליך, וגם יוריד את העומס מהעין.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תוכן חדש...