Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן כן אך צר לי לבשר לך שאני תפוס ידידי :wink:

סתם בצחוק ... אם אתה צריך אותי שלח הודעה בפרטי :)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

נאור בוא ותן לנו את התקציב שאתה מוכן להשקיע ככה נוכל להציע לך כל מיני מפרטים לגבי מערכות אשר יתאימו לאוזן שלך פחות או יותר

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אם אתה מחפש מדוויק ופאנצ' לדעתי שווה לך ליבדוק את הIDQ סאב מצויין(כמו כול הסאבים של IMAGE DYNAMICS)ובמחירים שמוכרים אותם זו באמת קניה מצויינת.

פורסם

התקציב שלי הוא עד 10,000 בערך כולל החלפת מצבר.

הבעיה היא שאני מחפש משהו יותר טוב משל כל השכונה שלי שלרובם יש סאב של PIONEER נגיד.

שלא תחשבו שאני רוצה יותר טוב משל כולם בשביל פוזה או משהו אני קודם כל רוצה לעצמי את הכי טוב שאני יכול הבעיה בכל הקטע זה שאני לא מבין את כל המושגים..(קומפוננט,איך להתאים מגבר לסאב).

חשוב לציין שהאוטו הוא דייהטסו סיריון 2006-שתי רמקולים בדשבורד ושתיים בדלתות האחוריות.

בקיצור מה שאני מבקש זה את ההכי טוב שאפשר לקבל ושהסאב יהיה ברמה גבוהה כמו MTX.

תודה רבה

פורסם

ברמה הבסיסית הייתי בודק את הסרווין ווגה\רוקפורד P2\אינפיניטי קאפה\הרץ

ההספקים של הנ"ל 200-300RMS

ונשמעים נהדר (10 רמות מעל הפיוניר של השכונה:mm_cool:) בסגנון שציינת

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני בהחלט מסכים עם EDDY בקשר לסאב ID, סאבים מצויינים בכל הפרמטרים ולדעתי המחירים שלהם מאוד נוחים ביחס לתמורה.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

אם יש לך סיריון 2006, זה קצת משנה את התמונה.

אתה תצטרך ע"מ לקבל סאונד טוב:

1. לבצע איטום.

2. לעשות בניות מקדימה.

אם אתה רוצה לשמוע הכי טוב אתה צריך:

1. סט קומפוננט 2/3 חלקים מקדימה.

2. 2 מגברים, אחד לסאב ואחד לקומפוננט הקדמי.

3. סאב בבגאז'.

בנוגע לרמקולים אחוריים, נדחוף לך משהו במיקום המקורי, לא מוגבר, סתם להשלים את הסאונד, לא צריך יותר מזה.

יש לך תקציב מכובד.

ע"מ לקבל תוצאות אופטימליות בתקציב הזה אתה חייב להשקיע הרבה בהתקנה כי אחרת לא תמצה את מירב הפוטנציאל של הרכב שלך.

מה שאתה חייב לעשות זה ללכת לשמוע רמקולים, לראות מה הכי מתאים לטעם שלך.

מאיפה אתה בארץ? ככה נוכל לשלוח אותך לכמה מתקינים.

פורסם

בקשר לסאב הזה של סוני,היה אותו לאחד מהמחלקה שלי בתיבה אטומה וקטנה.והוא הפתיע אותי מאוד לטובה.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אני חשבתי על כזה דבר:

רדיו דיסק -וDEHP5950IBוPioneer

http://zap.co.il/model.asp?model_id=506280

רמקולים קדמיים -ו6ואינטשוMorelוPULSE 6 COAXו

http://zap.co.il/model.asp?model_id=151887

טוויטרים -וPioneerוTSS250ו

http://zap.co.il/model.asp?model_id=35466

1.gif

רמקולים אחוריים במקום אלה שבדלתות להעביר לפלטה שמאחורה מעל הסאב -ו6x9ואינטשוMorelוPULSE 6*9ו

http://zap.co.il/model.asp?model_id=37554

מגבר -וGTO75.4 וJBL כמו שיעקב הציע

http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37788

סאב - זה כבר עניין מסובך יותר.בגלל שאני מחפש את ההכי טוב ולדעתי זה ה-MTX אז אם אני יצליח להזמין אותו אז זה מה שיהיה.או שאני יסמוך על EDDY וילך על ה-IDQ.בתוספת מגבר לסאב עצמו.

כל זה בתקווה שהמידות של הרמקולים הקדמיים שעל הדשבורד מתאימים למידות ושכל הרמקולים יתאימו למגברים.

תודה רבה.

פורסם

במקום המורל כרמקולים קידמיים + טוויטרים של פניונר , (זה נראה לי אחת הטעויות) קנה את הקומפוננט של פולס או משהו בסגנון DOTCH אובישן שישמע הרבה יותר טוב !

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

נאור שלום.

המערכת שהצאת היא לא משהו במקרה הטוב ובזבוז מוחלט בתקציב של 10K ש"ח.

ולדעתי בהוצאה של 10K ניתן להשיג משהו יותר טוב.

בכל מקרה, את השילוב של הקואקסיאלי + טוויטר אל תעשה.

תקנה קומפוננט כלשהוא.

לדעתי בהנחה שתה משקיע 10,000 ש"ח ההשקעה צריכה להתחלק בצורה הבאה:

2000 להתקנה + איטום.

2000 סט קדמי.

1500 רדיו דיסק.

2500 - מגבר 4 ערוצים טוב או מגבר 2/4 ערוצים לקומפוננט + מונו לסאב.

1500 - סאב טוב + תיבה.

500 - אחוריים.

עכשיו יש סיבה לסדר של המחירים שכתבתי לך.

1. הכי חשובה ההשקעה בהתקנה - התקנה טובה תגרום לרכיבים בינוניים להשמע מצויין והתקנה גרועה תגרום לרכיבים הכי טובים להשמע על הפנים.

2. סט קדמי - הוא ייתן לך את כל המוזיקה שתשמע, זה בעצם כל הטעם במערכת - תקנה משהו טוב, ובהחלט לא השילוב ההזוי שהצעת.

3. רדיו דיסק - אתה מבין לבד, תלך על חברה שנותנת איכות, אלפיין או קלריון ותגביל את עצמך לתקציב על זה, אל תיתן לו להתשלט לך על מחיר המערכת.

4. מגבר - חשוב מאוד, הכי טוב לעבוד עם 2 מגברים שונים אחד לסאב ואחד לקומפוננט.

5. סאב - המרכיב הפחות חשוב בעניין, בתקציב שנתתי לך תוכל למצוא סאב מצויין.

6. לא חשובים, ניתן אפילו לוותר, אבל בעיקרון נותנים לך השלמת סאונד ברכב.

• תוכן חדש...