Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פולו 96, 1400. כאשר אני מניע את האוטו ,הטורים נמצאים בין חצי ל 1 . בערך 0.8.. שמתי לב שאם אני נותן מכת גז(מקפיץ את הטורים ל 2-3) ועוזב ישר את דוושת הגז, מד הטורים מגיע לחצי ואולי טיפה פחות ולפעמים האוטו נכבה , במיוחד שהוא קר, אם הוא לא נכבה אז הוא חוזר ל 0.8 .

שמתי לב שגם בזמן נהיגה שאני מגיע לרמוזר , ומהילוך מסוים "זורק לניטרל" קורה אותו דבר, וכבר קרה לי שהוא נכבה גם במצב זה. אין לי מושג איפה הבעיה ...תודה לעוזרים!

פורסם

סביר להניח שצינור אויר נפגם או שמנוע-צעד של המנוע תקוע או פגום , אם אני לא טועה במנוע שלך יש יחידת הזרקה מונו-אנג'קשאן ,מנוע הצעד יושב על ציר המצערת , א. נקה מגעים בשקע/תקע

ב.בדוק דליפת אויר (בריחת ואקום מצינור אויר סדוק/קרוע/מנותק), בדוק את הצינור המחובר למגבר הבלמים.

ג. אני ממליץ לך להכנס למוסך (אם אתה לא מבין או לא יודע לטפל בבעיה)

דוד ברזילי

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...