Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלון(חשמלי) עולה לאט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי מאזדה 99 החלון שבדלת ליד הנהג עולה לאט

יש לציין שכשהחלון למטה הוא מתחיל לעלות לאט עד האמצע בערך ואז עולה במהירות סבירה

יש לי מרים חלונות באוטו,אם החלון למטה ואני דורך את האזעקה אז החלון מתחיל לעלות

ובערך באמצע נתקע כדי להרים אותו לגמרי אני לוחץ שוב על הכפתור להרמה ואז הוא עולה לאט ובסופו של דבר נסגר

מישהו יכול לומר לי מה הבעיה ואיפה אפשר לטפל(קריות-חיפה)/או לטפל לבד? תודה

פורסם

דבר ראשון, צריך לרסס תרסיס סיליקון להחלקה לאורך מסילות החלון ולהעלות ולהוריד החלון כמה פעמים.

בהרבה מקרים זה פותר את הבעיה בגלל הווצרות חיכוך רב בין השמשה למסילותיה.

אם הריסוס לא עוזר, אז יתכן שהמנוע החשמלי של המנגנון אכן חלש או שיש מפלי מתח חשמליים בדרך אליו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
דבר ראשון, צריך לרסס תרסיס סיליקון להחלקה לאורך מסילות החלון ולהעלות ולהוריד החלון כמה פעמים.

בהרבה מקרים זה פותר את הבעיה בגלל הווצרות חיכוך רב בין השמשה למסילותיה.

אם הריסוס לא עוזר, אז יתכן שהמנוע החשמלי של המנגנון אכן חלש או שיש מפלי מתח חשמליים בדרך אליו.

בברכה - רפי לין :-)

מה זה תרסיס סיליקון ואיפה קונים?

פורסם

אחר שניסיתי את כל סוגי התרסיסים והמשחות, הגריז הווזלין והמרגרינה (על החלונות, בלי הערות גסות בבקשה) הדבר היחיד שעוזר באמת הוא טלק - אותה אבקת תינוקות לבנה.

לפזר בנדיבות לאורך מסילת החלון בעזרת מכחול ולחזור על הפעולה כל 3-4 שבועות.

פורסם

אצל כל זגגיית רכב יש תרסיס כזה ותוכל לבקש שירססו מעט כדי לבדוק אם זה פותר הבעיה ואם לא אז הם גם מטפלים הלאה

בתיקון הבעיה ובדרך כלל ע"י החלפת מנגנון החלון החשמלי למשופץ אחר או שיפוץ המנגנון שלך.

נסה אצלם www.lucia-glass.co.il

ברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...