Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקין לטרקטורון שלי (פולריס טרייל בליזר 250) ספידומטר/ מד קילומטראז'.

אני ראיתי בשרשור קודם שהציעו לחבר ספידומטר דיגיטלי של אופניים ואני רוצה לדעת אם למישהו יש רעיון לאיפה/איך זה יתחבר.

כי לי אין יותר מדי חוש טכני אז אני אשמח אם מישהו יעזור לי.

תודה מראש ערן.

פורסם

עדיף לך, לעניות דעתי, לשים GPS זול על הכידון. יחד עם המהירות והמרחק תקבל גם מיקום, מרחק מתאפס, גובה, כיוון, אפשרות להכניס מסלולים מוכנים מראש ועוד. 100 דולר ומטה שיעלה לך GPS ברשת זה גם לא הרבה יותר ממה שיעלה לך ספידומטר, ואין לך צורך בהתקנה מורכבת, שאולי תשרוד עם כל הבוץ שטרקטורון אוכל באיזור הגלגלים ואולי לא.

פורסם

אבל בכל זאת אני רוצה סדיפומטר דיגיטלי, חשבתי על הGPS אבל לא מצאתי מכשיר קטן וזול, אז אם למישהו יש רעיון אני אשמח.

פורסם

קודם כל ספידומטר של אופניים אמור לשרוד בוץ מים ומכות.

התקנה מאוד פשוטה:

את הצג אתה שם איפש שאתה רוצה, ממנו משתלשל חוט ל"חיישן" שצריך להיות בנקודה קרובה 2~ בערך מנקודה בגלגל שאתה יכול להצמיד אליה את המגנט השני.

אתה מצמיד על החישוק של הגלגל את המגנט השני (אני מאמין שבטרקטורון זה יבוצע עם דבק אפוקסי)

בהגדרה של השעון אתה צריך להכניס את גודל הגלגל כפי שמדדת אותו לפני כן וככה הוא מתרגם סיבובים למרחק/מהירות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הצג - יחידת הבקרה אולי ישרדו. לא עליהם דיברתי. לגבי מה שבוץ מעורב באבנים שיתחבר לגלגל יעשה לחיישן והמגנט... זה כבר סיפור אחר. גם משקולות איזון ברכבי 4X4 עפות מהחישוק ונשברות חדשות לבקרים עקב פגיעה בסלעים.

או שלא.

ההתקנה היא מאוד פשוטה כשעושים אותה על כלי שמיועד לזה - אופניים. כשמרכיבים את זה על כלי שלא תוכנן לזה - ההקלדה באינטרנט היא רק תחילת המורכבות. ימים יגידו.

• תוכן חדש...