Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין בפנסים אחוריים לרכב ("בקליות" בלשון העם). תחנה ראשונה - "רדיו מילאנו" - 1390 ש"ח. האם זהו המחיר הרגיל שלהם לפנסים אחוריים? קיים אצלי החשד שהם נקבו במחיר גבוה מהרגיל כשראו אותי :-)

פורסם

לא ציינת על איזה רכב מדובר. אבל 1400 ש"ח לזוג בקליות אחוריות לא נשמע יקר במיוחד.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
קיים אצלי החשד שהם נקבו במחיר גבוה מהרגיל כשראו אותי :-)

התמונה שלך מייצגת?

בקיצור, מה שאתה מנסה לשאול זה אם מבקשים ממך לשלם מס אשכנזים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יחסית לרדיו מילאנו לא יקר בכלל אני פעם הלכתי עם גולף ורצו ממני 1650 ועל קיט חצאיות (קדמי צדדים ואחורי) ביקשו ממני 11.000 (כולל צבע והרכבה) בקיצור רדיו מילאנו שודדים וזה ידוע

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
התמונה שלך מייצגת?

בקיצור, מה שאתה מנסה לשאול זה אם מבקשים ממך לשלם מס אשכנזים.

אם כבר דיון , מה לגבי התמונה שלך?:twisted:

פורסם

כמו בכל דבר תעשה סקר שוק בין הסדנאות השונות ובדוק גם מיד שניה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אתם משהו! :-D

אתמול מחקו לי את ההודעה כי ציינתי שאני אזרח שומר חוק ומקפיד לשלם מס אשכנזים, ועוד באותיות קטנות הדגשתי שהכל בהומור. אבל מחקו. חפיף :)

לגבי התמונה - זה ככה רק בבוקר. לקראת הצהריים השיער כבר מסתדר לי :-D

עוד מישהו יכול לאשרר לי שאלו הם אכן המחירים לכלל הציבור?

פורסם

בקיצור איזה רכב יש לך ואיזה פנסים אתה מחפש

תאמין לי שתקבל תשובה ממש מהר בנוגע למחיר בארץ או בחול

הרי אין לנו מה לעשות בחיים חוץ מלשפר את המכוניות

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...