Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 206,XT שנילקחה לבדיקה.

בסעיף שילדת מרכב(ליקויים בעלי משמעות נמוכה),נכתב כך:

"תיקון תאונה בחזית הרכב+בצד שמאל,פחים וגשר עליון+הלחמות בתא מנוע,מעיכות בקורת רוחב קידמית ושילדה+הלחמות בפחים קידמים ושילדה,הוחלפו חלקי מרכב+פחים קידמים מולחמים,מעיכות ושריטות במרכב וסף ימין...."

אני מבקש שרק מי שבאמת מבין בנושא יענה,אני לא מבין גדול ..אבל..האם הבדיקה הזאת לא מתארת פגיעה בשאסי?

למיטב הבנתי היא כן,תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

ענו לך כבר , יש לאוטו מכה.

צריך לראות בשביל לדעת מה גודל הפגיעה.

מדובר פה בירידת ערך !

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

הכרתי פעם מישהו בעל הונדה האצ'בק, היו לו בדיוק אותם סעיפים עם הליקויים, שהוא לקח את האוטו לבדיקה כאשר קנה את האוטו, אמרו לו במכון שזה סעיפים בעלי משמעות נמוכה ולא רציני והוא לקח את הרכב,

עכשיו שהוא מכר אותו הקונה לקח את האוטו לבדיקה ובמכון הזה אמרו לו שזה סעיפים בעלי משמעות גבוהה והוא מכר את האוטו בכמעט 10K פחות מהמחירון.

לכן אין לזה תשובה חד משמעית כי במכון אחד יגידו ככה ובמכון אחר יגידו ככה כי יש כאלה קיצוניים ויש כאלה שלא, אני אישית לא הייתי נוגע ברכב אלא אם כן המוכר יוריד לך סכום נכבד מהמחיר , ואז קח בחשבון שכאשר תרצה למכור את הרכב - גם יורידו לך הרבה במחיר בערך באותם אחוזים או אפילו יותר.

אוהד.

פורסם

הרכב חד משמעית נפגע "בשאסי" ,על כל המשתמע מכך מסחרית ,ומכנית

יגאל

ואגב מה הכוונה לגשר עליון ,ב206 אין גשר עליון אלא פלסטיק חזית ,ושני "פחי משקפיים"

פורסם

מצטעף לשאלה לגבי רכב שראיתי למכירה שהבעלים טוען כי קיבל מכה בקורה האחורית ולא הגיע לשלדה.

מה השמעות של דבר כזה? זה מה שנקרא "קצה שלדה"? או שסתם ערבבתי כמה מושגים יחד?

תודה!

פורסם
ריפ קרול,פגיעה אפילו שולית בקורה האחורית משמעותה קצה שלדה.

תודה רבה על התגובה המהירה :)

* אגב מדובר ביאריס TS שככל הנראה אין כאלה שלא ספגו קצה שלדה שמוצאות למכירה בימים אלה וחודשים עברו :)

• תוכן חדש...