Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אימפרזה GL ואני מעוניין לשים בה מערכת טובה

הכי חשוב לי מערכת טובה עם בלוטוס ודיוידי כי יש לי דיוידי תיקרה שקיבלתי מתנה

רמקולים אחוריים מעולים

וסאב ומגבר

מקווה שיש בסכום הזה..

פורסם

חדש או יד 2?

זה חשוב שמחשבים מחיר

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אני רוצה עוצמה גבוהה [לא בשביל שהסוף הרחוב שלי ישמע אותו אבל שיהיה לו עוצמה] ושיהיה כמה שאפשר מדוייק אני אוהב לשמוע בצליל נקי.

וכרגע יש תמערכת המובנת שהיא סבבה אבל לא טובה במיוחד..

והכי חשוב שיהיה מערכת נופלת ונשלפת..

פורסם

מערכת נשלפת, נופלת, קוראת DVD, עם בלוטוס (אם קיים כזה, בחברות מדבקה) יעלה לא פחות מ 1300-1500 ש"ח. וזה של חברה לא ידועה כמו "מאקקה". נישאר לך 3500 בקושי. רמקולים של פיונייר לא מי יודע מה זה 800-1000 ש"ח. קידמי ואחורי (לא מדובר על קומפוננט). מגבר 4 ערוצים, הכי פשוט של חברת מדבקה, זה 500-600 ש"ח. זה 3000 ש"ח בערך. סאב הכי פשוט של פיונייר, זה 400-500 ש"ח עם תיבה זה עוד איזה 100 ש"ח. הגענו ל 3500 +- ש"ח. סט חיווט זה 150 ש"ח. התקנה לבד, זה בחינם. התקנה של מתקין, זה עוד איזה 400 500 ש"ח, כולל חיווט. הגענו ל 4000 ש"ח. זה המערכת. בנושא הזה אין יותר מידי מה להציע.

פורסם

קח יד 2 ותעלה קצת ברמה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

תן לי להגיד לך בקיצור מה שכולם רומזים כאן .

אתה מצפה יותר מידי ממה שאתה יכול לקבל בתקציב הזה .

אז נתנו לך כאן המלצה לקנות מאנשים יד2 , מה שאומר שתוכל להביא קצת יותר מחברת "מדבקה" כמו שרומן אמר או פשוט סינית מעפנה .

קיצר בתקציב הזה עם הנתונים שאתה רוצה אני הייתי קונה יד 2 , אבל אם אתה עקשן (וזה בסדר) אתה יכול ללכת למתקינים לבקש הצעה עם כמה רכיבים שאתה רוצה .

ואז לבוא ולהגיד לנו מה הציעו לך וככה נעזור לך , תחפש בפורום דיונים דומים כמו "מערכת עד 4K" "עד 5K" וכו' ... כדי שתוכל לקבל כיוון .

לדעתי סאב של P1 לפחות יכול להיכנס לתקציב , מגבר סיני , רמקולים 6*9 מטעמך, כמו פניונר מורל וכו' , סט קומפוונט כמו פולס ואיזה DVD נחמד וזהו .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני הייתי מציע יד שניה כי בתקציב 5000 ולפי הדרישה שלך לא תהיה מרוצה בסוף.

לך לפי המלצות של אנשים מקצועיים מהפורום ובטח אחרי שמיעה. אני אישית מערכת ראשונה שלי השקעתי הרבה הרבה הרבה כסף ולא התיעצתי עם אף אחד, והתוצאה היתה שעבדו עלי במחירים וגם לא נהנאתי מהסאונד.

אז ממליץ בחום תתייעץ לפני שאתה רוכש ומשלם.

• תוכן חדש...