Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה חברה אני לא ממש שפיץ במכונאות

מזה מסרק הגה קצת מידע עם אפשר ותמונות יהיה מצויין

יש לי אודי 80 1993 ככה שעם יש למישהוא תמונות של מסרק הגה של הרכב יהיה מצויין תודה

אודי 80 הזרקה חד תקודתית 1993 מנוע 2.000 סמ"ק גיר ידני

פורסם

צר לי, אך אין באפשרותי להעלות תמונה כרגע (וגם לא במהלך השבוע).

צירפתי תרשים של תא המנוע, והוספתי קו אדום עבה המציין היכן עובר המוט של ההיגוי, עליו תמצא את מסרק ההגה.

(כן, הוא יחסית גבוה ברכב הזה, ולא אי שם למטה).

באמת שלא מסובך, אך קשה לי להסביר לך איך הוא נראה בדיוק (חפש חיבור בין המוט שציירתי לבין המוט הנכנס פנימה אל סלון הרכב, אל ההגה בעצם)

עשה חיפוש בגוגל תמונות עבור "מסרק הגה" ותקבל מושג יותר ברור מה לחפש בדיוק. אין טעם שאעלה לכאן תמונות משם.

ללא שם.JPG

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תודה יש דרך לבדוק עם מסרק ההגה הוא הגורם לבעית המכות בעת סיבוב ההגה ימינה??

אודי 80 הזרקה חד תקודתית 1993 מנוע 2.000 סמ"ק גיר ידני

פורסם

אין לי דרך שקובעת בוודאות אם זה מסרק הגה , אבל מנסיון שלי אם אתה מרגיש שההיגוי נהיה מוזר באוטו זאת אומרת שהגלגלים בעת סיבוב מסתובבים קצת יחסית להגה (לא בהבדלים עצומים) ויש מכות (רעש+הרגשה של מכה בהגה) כאשר אתה מסובב את ההגה במקום אז כנראה שהמסרק לא טוב.

אבל אני מאמין שבמוסך בעבודה שניה בדיוק יאתרו לך את הבעיה.

• תוכן חדש...