Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעות לדבק חזק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בורג עם ראש שנחרש והפך לעגול והבורג תקוע.

בשביל להוציא אותו רוצים ממני סביב 300 ש"ח, נראה לי קצת יקר מידי בשביל בורג קטן ולא מסיבי בכלל (וגם לא נדרש לעשות הברזה אלא רק לתת פיק ברתכת אולי וזהו), לכן אני מחפש דבק חזק כדי להדביק אום לבורג במקום לתת פיק ברתכת.

יש הצעות לדבק כזה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הבורג נכנס בפלסטיק ומתברג מתחת לפלסטיק לתוך אלומניום

זאת אומרת הוא תופס פלסטיק לאלומניום

אפוקי הכוונה לנקניק האפור הזה?

in the face

with a chair

פורסם
הבורג נכנס בפלסטיק ומתברג מתחת לפלסטיק לתוך אלומניום

זאת אומרת הוא תופס פלסטיק לאלומניום

אפוקי הכוונה לנקניק האפור הזה?

אני מניח שלא, לנקניק האפור קוראים QUICKMETAL ואם תתן לו מספיק זמן הוא יהיה מעולה לשימוש שאתה מבקש לעשות - רק חשוב שתנקה את הבורג היטב - שיהיה לחומר במה להתפס.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יש כמה סוגי אפוקסי- הפלסטלינה כמו שהזכרת ואת החומר שבא בשני שפורפרות, נסיון עם הפלסטלינה אין לי ולדעתי ה2 שפורפרות יכול לעזור תלוי כמה חזק תפוס הבורג.

אבל אין כמו ריתוך למרות שאצלך נראה לי שיהיה בעייתי מכיוון שגם פלאסטיק וגם אלומניום מעורבים שם...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

לתת פיק לא נראה לי שתהיה בעיה אבל 300 שקל נראה לי קצת יקר מידי אפילו בשביל פיק

חשבתי אולי דבק מגע אבל אני לא בטוח אם זה יכול להחזיק סיבוב של בורג.

אני יכול לשים קצת WD40 כדי שיהיה יותר קל להבריג את הבורג החוצה, אבל עדיין אין לי במה להאחז בבורג כי הוא נחרש

לוקטייט הכחול של הברגים יכול לעזור פה? אני מחפש משהו לא נוזלי במיוחד (דבק מהיר נוזלי מאוד לצורך העניין) כדי שלא ינזל לי מסביב בזמן הייבוש.

in the face

with a chair

פורסם

אי אפשר לתפוס את הראש של הבורג עם פלייר פטאנט (ג'בקה) ולחלץ אותו?

כעיקרון האפוקסי יכול לעשות את העבודה אם הבורג לא נעול חזק למקומו ויש מספיק שטח מגע עם הבורג.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תנסה עם שפיץ, כלי שבסוף יש לו שפיץ, תכניס ליד העיגול של הבורג.

ואחר כך תקח פלייר שהשיניים שלו דקות דקות ותכניס ותנסה להוציא, שממש קצת ייצא.

לאחר מכן תוכל להוציא, כאילו לסובב והוא ייצא.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

הראש בצורת כיפה וזה יושב בתוך מגרעת קטנה לכן אין כלי שיכול לתפוס

האפשרות היא או להדביק לו בכל צורה שהיא אום, או עם סט פאנץ לנסות ליצור שם חריץ חדש ולנסות שוב עם מברג שטוח או לקדוח להוריד את הראש ולהתפלל שישאר בחוץ מספיק מהגוף של הבורג כדי לתפוס אותו עם איזה כלי ולסובב

DSCF0003.JPG

in the face

with a chair

פורסם

רעיון מעט אלים, אבל עשוי לעשות את העבודה:

תתקע מברג בחריץ (בזווית) ודפוק עליו עם פטיש לכיוון הפתיחה.

אם החריץ לא מספיק עמוק, צור חדש ע"י מברג ופטיש, אך הפעם החזק את המברג בצורה אנכית.

פורסם

תקדח עם מקדח 2-4 מ"מ תלוי בגודל של הכיפה של הבורג בדיוק באמצע הכיפה לעומק הבורג,לאחר מכן תקח מפתח אלן ותתקע אותו עם פטיש לתוך החור שיצרת ובעזרת המפתח אלן תנסה לפתוח את הבורג. אם המפתח אלן מסתובב על ריק אז תקח מפתח אלן יותר גדול טיפה ותתקע לתוך הבורג ותנסה לפתוח.

הפתרון הכי טוב זה לקנות סט של חולצים ולחזור על אותה הפעולה עם חולץ ייעודי( בעל הברגה הפוכה).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אם אני מבין נכון את התמונה, החלק שכתוב עליו BBC22 מוחזק על ידי הבורג הנ"ל

ניתן לקדוח במרכז הבורג (במקדח בקוטר הגדול מקוטר הבורג) עד שהראש של הבורג ינתק ממנו. אחרי הוצאת

החלק יהיה ניתן לתפוס את שארית הבורג בג'בקה טובה ולהוציאו. בהצלחה!

:turn-l:
  • תוכן חדש...