Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעות לדבק חזק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי קודח אותו או מתארגן על דיסק ועושה חריץ חדש.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם
רעיון מעט אלים, אבל עשוי לעשות את העבודה:

תתקע מברג בחריץ (בזווית) ודפוק עליו עם פטיש לכיוון הפתיחה.

אם החריץ לא מספיק עמוק, צור חדש ע"י מברג ופטיש, אך הפעם החזק את המברג בצורה אנכית.

הפיתרון הטוב ביותר מניסיון

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

פורסם

תחרוץ אותו הכי עמוק שאתה יכול עם דיסק דק של דרמל קח מברג עם ראשים מתחלפים (ביטים) קח הארכה אחת או שתיים בשביל הביט, ומפתח שוודי, תתאים את מפתח למשושה של המאריך לביט, שים את המברג בחריץ שיצרת, תפעיל עליו לחץ מלמלאה, ותסובב עם השוודי לכיוון הפתיחה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אני הייתי מנסה לקדוח בתוכו רק חשוב שתזהר עם העובי של המקדח שיהיה יותר קטן מההברזה שבתוך החלק אלומניום כדי שלא ידפוק את ההברזה. סט חולצים גם יכול לעזור.

לדעתי הכי טוב כדי לשמור על ברגים זה לפתוח עם מברגת אימפקט נורמלית עם ביטים טובים ככה אין סיכוי לדפוק תבורג מנסיון...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

קח רק את הברזל של מסורית ותעשה חריץ בבורג, ואז תוכל לפתוח אתו בקלת עם מברג שטוח.

פיק יכל להמיס לך את הפלסטיק, אין מצב ששום דבק יהיה טוב למטרה הזו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הראש בצורת כיפה וזה יושב בתוך מגרעת קטנה לכן אין כלי שיכול לתפוס

האפשרות היא או להדביק לו בכל צורה שהיא אום, או עם סט פאנץ לנסות ליצור שם חריץ חדש ולנסות שוב עם מברג שטוח או לקדוח להוריד את הראש ולהתפלל שישאר בחוץ מספיק מהגוף של הבורג כדי לתפוס אותו עם איזה כלי ולסובב

תנסה לעשות חריץ עם מסורית קטנה או כל כלי אחר שיוכל להיכנס לשם - וכמו שאמרת, נסה לפתוח עם מברג שטוח (גדול מספיק וחזק מספיק).

לפי התמונה נראה שמדובר בסליל הצתה שמוברג על ראש אלומיניום 16 שסתומים של פג'ו.

גם אם הבורג יהרס כליל ולא תוכל להשתמש שוב בהברגה - לא יקרה כלום אם 3 מתוך 4 ברגים יחזיקו את הסליל הצתה האומלל במקומו.

להבא השתדל לא להדק את הברגים חזק מידי.

שבוע טוב

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

או מה שהציע YUVK או שלפני שאתה עובק לקידוח קח קרנר ופטיש ועם הרבה סבלנות תוציא אותו בלי הרבה בעיות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

משוך ימינה משוך שמאלה ויצא לו הבורג!

יצרתי חריץ חדש מספיק כדי שמברג יכנס שם, כמה דפיקות עם הפטיש על המברג והבורג בחוץ, הברגה נשארה נקיה ושלמה ותפס את מקומו בורג חדש.

אגב, איפה ניתן לקנות באזור המרכז מקדח הפוך לבורג במידה הזאת 6X100 - 20? נראה שמקדח 2 מ"מ יהיה טוב לבורג הזה שמה שנשאר ממנו זה הגוף בלבד שמצא בדיוק בגובה ההברגה (אני רוצה להמנע מהריסת ההברגה).

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...