Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם, אני חוזר עכשיו ממוסך סובארו שעשה לי ברכב בדיקת ליקג לחץ הפוך והתוצאה המים ברדיאטור עלו עד למעלה , אני רוצה לציין שהמכונאי בדק רק צד אחד כלומר ראש מנוע אחד זהו חברים אני עצוב כי אני אוהב את הרכב .מה דעתכם כמה צריך לעלות מנוע כזה :?: אים לא אני מעדיף למכור גם ב5000 שח הבודי ופנים הרכב חדש חדש, אים מישהו מעוניין אשמח לגאסי 90 אוטומט 296000 קמ 1.8 שבת שלום.

imprza new age

פורסם

אז תתקין מנוע מפירוק מקומי.

אתה לא תקבל עליה 5000 ש"ח כשהיא עם מנוע גמור, גם אם ממש תרצה.

סביר להניח שיתנו לך עליה 1500 ש"ח, והמכונאי יתקין עליה מנוע מפירוק וימשיך לנסוע בה כרכב חילופי של המוסך שלו.

לדעתי אם אין לך עכשיו לפחות 30 אלף ש"ח לשים על רכב אחר שיהיה באותה רמה (משהו כמו דייהו נובירה למשל), כדאי לך להשקיע בערך 2500 ש"ח במנוע מפירוק מקומי, ולמשוך עם הרכב עוד שנתיים בערך.

עם 300 אלף ק"מ אין שום צ'אנס שתקבל עליו מחיר נורמלי. מצטער לדכא, אבל זה המצב.

פורסם

תיראה, לפני קבלת החלטה, שווה לבחון את הרכב שוב במוסך אחר ,ולבחון מהי הבעייה .

איני בקי במחירי מנוע של לוגסי אבל עבודה לבד:פירוק ראש זהו אלף שח, אחר כך לבחון מהי הבעייה באטם וכמה שסתומים הלכו ואז קיט של רינגים וכיו"ב שזה עוד כסף ואז גם ניכנסים לעוד בעיות שלא ראינו קודם.

אוקצור:

אני מצטרף לדעת קודמי שאם אכן יגידו גם במוסך השני ראש מנוע ,אז עדיף לקנות באיזה 30k דייהו טובה שתיתן לך יותר הנאה מהיום.

פורסם

חבריי היקרים אין ברשותי כרגע 30000 שח לאוטו אחר אני ממש לא יודע מה לעשות אולי מישהו מכיר איפה אפשר לקנות מנוע במחיר הוגן ולא כמו שכולם מציאים לי כ5500 שח בבקשה עזרה

imprza new age

פורסם

אין מצב שמנוע עולה 5500 ש"ח.

אני בטוח שיש מנועים כאלה בגג 4000 כולל העבודה.

במידה ואין כסף לאוטו אחר, זה הכיוון הנכון.

כמו כן, יש גם מנועים סבירים בפירוקים, שם מדובר על 3000 כולל העבודה.

בהצלחה.

פורסם

לדעתי המנוע תקין, ויוכל לנסוע עוד מספר שנים!

מומלץ לשפוך למים, מומר שעושה פלאים, במנוע עם סדקים קלים, הנקראו "וונדר וורלד", אין מה להפסיד, ויש סכוי רב להצלחה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה תודה על העזרה באמת ,אולי מישהו מכיר את החומר הזה שצביקה אמר וונדר וורלד:?: אולי יש חומר אחר שיכול לסתום את האטם אולי סדק שנוצר בראש:?:רפי לין איפה אתה אתה בדרך כלל מכוון אנשים לבעלי מיקצוע שאתה מכיר אולי תוכל לעזור לי:?:

imprza new age

פורסם

ערב טוב אולי למישהו יש חוות דעת נוספת על הבדיקה הזאת ומה מידת ההשפעה של הוונדר וולד חומר לסתימת סדק בראש מנוע:?:הרכב לא מיתחמם או מאבד מים.

imprza new age

פורסם
שי לילה טוב האוטו עשה 300000 קמ אני לא חושב שזה טוב כי הרכב יאכל המון שמן.לעשות ראשים אני לא רוצה

מה הקשר בין שיפוץ ראש מנוע, לבין אכילת שמן ?

שיפוץ ראש מנוע יכול לפתור בעייה של אכילת שמן,

אבל להגביר אכילת שמן ?

בוודאי שלא.

• תוכן חדש...