Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי לפני כמה שבועות שהרמקולים בדלתות האחרויות כלל אינם מחוברים (גולף מסוג קומפורטליין); דבר שלא שמתי לב אליו כשקניתי את הרכב. עכשיו יש תקלה ברמקול הקדמי שמאלי, והוא לא עובד אלא לשניות בודדות אחרי שאני עובר על איזה בליטה בכביש שנותן מכה לגלגלים. דבר נוסף הוא שוסת הווליום גם תקול (Blaupunkt Hollywood C30), ואני לא בטוח אם תקלה זו קשורה לבעיות עם הרמקולים.

יתכן שיש איזה קצר חשמלי או פיוז שרוף? בעיה אחרת?

בתודה מראש.

פורסם

אתה בטוח שיש רמקולים מאחורה כי בעיקרון יש לך רמת איבזור נמוכה שבדרך כלל לא מגעה כסטנדרט עם רמקולים מאוחרה אלה רק מקדימה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אולי לא דייקתי: למרות שלא ביצעתי בדיקה, הבנתי שיש לפחות הכנה לרמקולים בדגם הזה, לא שיש רמקולים והם לא מחוברים.

פורסם

שאלה דומה, בפולו של חבר 2005 או 2006 יש גריל אבל אין רמקול, צריכה להיות הכנה של חוט שבאה מהחברה או משהו כזה ? או שצריך להעביר מחדש ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

בגולפים מגיע רק רמקולים מקדימה, מאחורה לחלק יש הכנה ולחלק לא אם יש הכנה הכבל רמקול לא מגיע עד לתוך הדלת אלא עד הקורה האמצעית (ניתן לדעת לפי הקונקטור רדיו אם יש הכנה או לא). לפי תאור התקלה זה ניראה כאילו יש לך בעיה במכשיר עצמו בכל מקרה זה מצריך בדיקה.

פורסם

בעיקרון גם בדגמי הגנרשיין לא היו רמקולים מאחורה אני יודע שבv5 יש 4 רמקולים ו4 טוויטרים שבאים כסטנדרט בv6 אני מאמין שגם ובגי טי אי משנה מסויימת

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...