Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי Pioneer DEH P5950IB עכשיו הרמקולים שלי באוטו לא טובים בכלל אני צריך משהו יותר טוב

הבעיה שיש לי תקציב של עד 500 שקל אני צריך לקנות רק את הרמקולים . אני לא קונה את המגברים וכל המסביב אני מחפש רק רמקולים שיעשו את העבוד שמיעה טובה +

(יש לי לנסר 2000)

פורסם

מה הגודל של הרמקולים שלך מקדימה?

6.5 אינטש או 5.2 אינטש?

יש כאלה שיותר אפילו אבל זהמה שנראלי הכי הגיוני

בכל מקרה,לגבי אחוריים בתרציב שלך,

תביא 2 קדמים פיוניר 160 וואט לדעתי,או משו מקביל לזה של קנווד,לדעתי איתם תוכל להפיק את המירב מהרמקול

אחוריים גם אותו דבר אבל תנסה להשיקע 400 באחרויים,ככה שתשמע כמה שיותר טוב.

ורק דוגמא,

שמית פיונרי קדמיים 4 אינטש שהם קטנים מאוד 110 וואט,על מערכת הרבה פחות טובה משלך!!!ושומעים צליל נקי ויפה(אתה ידוע בגבול של המחיר הזה!,אני לא משווה פה קומפוננט 4 אינטש של מורל וכאלה,אלא משהו בסביבות המחרי הזהשל 200 שקל)

ואחרויים אני שם ב-250 שקל סאונדטק,שכולם אומרים בל יפני,אבל שמעתי אותם על מערתכ מעפנה של 45 וואט על 4,מערכת ישנה ש חברה לא מוכרת,ושומעים ממשש ממש טווובבב!!יחסית כמובן לרמקולים במחיר הזה

ואני מאמין שעם מערכת כמו שלך,אתה תשמעע מצוייןן ברמקולים כאלה

הערה:כשאני אומר מצויין,אני אומר אתזה בהתחשבות בזה שאין לך גמבר,ובסכום הרצוי!

כמובן שאם תשקיע יורת כסף תשמע הרבה יותר טוב וחזק

אבל אני מאמיןש הבנת תכוונה שלי

אתה תשמע באסים,תשמע נקי,אבל כמבון,לא כמו עם מגבר ורמקולים ברמות גבוהות יותר

אחרויים אתה יכול להביא ב-400-300 שקל של פיוניר 6 על 9 400 וואט.

שאתה תשמע טוב עוד יותר.

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

במקום להשקע בשני סטים תשקיע רק באחד שים אותו מקדימה ואת הסט שבא מקורי ברכב שים מאחורה

ככה גם תוכל להשתרג יום אחד מבלי להחליף שוב את הרמקולים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

ב-500 ש"ח אפשר להביא סט קומפוננט טוב, עדיף על פיונר שהציעו לך.

פיונר כמו שהציעו לך, באסים מסריחים, לא נעים לאוזן (מניסיון עם רמקולים כאלה של JVC).

קומפוננט טוב כמו, מורל, JBL, רמקולים שיעבודו יפה עם HU, גם המליצו פעם של מגנט (תבדוק את העיניין לעומק).

-תחכה לעוד הצעות-

Kia Sportage, 2014 

פורסם

קומפוננטים של מוראל מקדימה יש אצלנו ב-500 שקל...

עם אחריות כמובן והכל

אם תשיג ביותר זול זה מצויין

ואצלנו אנינ מתכוון במשינה חדשה

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

פורסם

ב500 ש"ח אתה יכול להביא את המורל פולס 6.5"

אחלה קומפוננט, יעבוד לך יפה בלי מגבר ויתן לך תוצאה טובה ביחס למחיר!

וכמו שאמרו פה כבר ממליץ לך להעביר את המקוריים אחורה כדי להשלים את הסאונד.

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...