Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאסאט 2008

scan-assist
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.. אני חדש כאן.. נסיתי להתחבר למערכת כבר יותר מחודש אבל לא ידעתי שלא שולחים קישורים להוטמייל...

בקיצור אני אגש ישירות לשאלה שלי והיא רכשית רכב של פולקסווגן פאסאט 2008 מהחברה...

הייתי מעוניין בדגם של highline שהוא דגם יותר מאובזר כפי שאתם יודעים שמגיע עם 2.0 FSI וגם כן שהוא עולה יותר ב 40 אלף כמעט מזו הרגילה...

אבל אתמול הייתי בסוכנות והוא ספר לי על דגם של פאסאט שהוא מגיע עם מנוע של ה 1.8 TSI ושימכרו רק כ 50 יחידות כאלו בישראל שהם בעצם ultimate edition.. שהוא בעצם הפאסאט הרגילה כמו ה comfortline... אבל עם המנוע של ה 1.8 TSI

ובנוסף יש שם מערכת ניווט מובנת + bluetooth + מערכת חניה אוטומטית (park scan) + מחשב רגיל עם 120 GB ו touch screen... בגלל זה קראו לדגם ultimate edition שלא ידוע אם יביאו אותו לארץ שוב אחרי מכירת ה 50 דגמים או לא יודע כמה בדיוק...קיצור זה עולה 198 לעומת 227 של ההיליין מה שהולך לחסוך סכום נכבד.

בקיצור... אני לא ידעתי מה לעשות הייתי שם בכדי לקנות את ההיליין ועכשיו אני בדילמה לא יודע מה לבחור למרות שההצעה הזו שהיא מאד מעניינת (לפחות כך זה נשמע לי)...

אני מקווה לשמוע ממכם ומקווה שזה יהיה הכי מהר שאפשר כי ממש אין לי מושג עם כמה זמן אני יכול לרכוש את הדגם הזה..

ומקווה לשמוע על הסבר של ההפרש בין 2.0FSI ו ה 1.8TSI...

תודה לכם... מקווה לשמוע ...

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ל-1.8TSI יש 25.5 קג"מ מומנט/1500 סל"ד (לעומת 20.3 קג"מ/3000 סל"ד, ב-2.0FSI)

מה שאומר שיש לו זמינות כוח עדיפה משמעותית על זמינות הכוח של ה-2.0FSI.

הביצועים של ה-1.8TSI טובים יותר (מהירה מהר יותר ל-100 והמהירות המירבית שלה גבוה יותר).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יפה... מה בקשר לדגם הזה שהוא לא נמצא באתר של הפולקסווגן הישראלי...

קראו לו 1.8 TSI או ultimate edition...שיש בו תוספות שאין בדגמים אחרים....

פורסם

בתכל'ס, מנועי ה-TSI (ה-1.4TSI וה-1.8TSI) מחליפים את מנועי ה-FSI הוותיקים יחסית.

פולקסווגן נוטשת את המנועים האטמוספריים לטובת מנועים קטנים יותר ומוגדשים - כנראה לטובת המיסוי בחו"ל וגם לטובת איכות הסביבה.

קח את ה-2.0FSI ואת ה-1.8TSI לנסיעת מבחן ותחליט מה עדיף עבורך.

אני הייתי בוחר ב-1.8TSI :-)

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

טוב תודה לך RS...אתה מנסה לעזור אבל כנראה שאתה לא מכיר את שני הדגמים... אבל בכל אופן תודה לך...

מה בקשר ל park scan ???

למישהו אחר יש תגובות אולי ?

פורסם

מלשון ההודעה שלך ניתן להבין שהדגם הנזכר עדיין לא נמצא בארץ. לכן הסיכוי שלך לקבל כאן חוו"ד רצינית אינו ממש גדול. אם ניתן לערוך נסיעת מבחן ולהשוות את הבדלי האיבזור, בשתי המכוניות מה טוב. אם לא, תוכל אולי להתרשם באמצעות נסיעה ב A4 או סיאט ליאון שנמכרות בארץ עם מנוע 1.8 כזה.

פורסם

אבכן הדגם הזה תוך שבועיים יהיה בארץ... אבל ההזמנות כבר התחילו ולא ישארו הרבה..

אז המנוע של האודי הוא אוטו מנוע של הפסאט ה 1.8TSI ?

פורסם

אכן.

הוא קיים גם ב-A3 Sportback וגם באוקטביה (שעדיין לא מגיע איתו ארצה).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הדגם המדובר הינו חדש לחלוטין (נכנס ב1.1.08).

הדגם הנ"ל מאובזר במערכת GPS הכוללת מסך נגיעה , דיבורית בלו טוס , MP3,DVD, חיישני חניה קידמה אחורה , מערכת חניה אוטומטית (הרכב חונה לבד!) וכמובן את כל איבזור הקומפורטליין .

מעבר לכך ישנה גם גרסת ההייליין לTSI אשר מאובזרת בנוסף במושבי עור חשמליים חצי אלקנטרה חצי נאפה (12 כיוונים) + זכרונות למושב ולמראות , חיישן לחץ אויר בצמיגים , וילון אחורי חשמלי, חיישן לויסות עוצמת הוישרים לפי הגשם , חיישן תאורה , חיישן מראה מרכזית מתכהה (למניעת סינוור) , מערכת למניעת הידרדרות (קיים בכל הדגמים), שליטה מההגה על הרדיו ומחשב הדרך , דיפון עץ בדש... ועוד...

אם תהיה מעונין בעוד פרטים - אשמח לעזור לך בהודעה פרטית .

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
טוב תודה לך RS...אתה מנסה לעזור אבל כנראה שאתה לא מכיר את שני הדגמים... אבל בכל אופן תודה לך...

מה בקשר ל park scan ???

למישהו אחר יש תגובות אולי ?

אותה מערכת העזר לחניה שהגיעה לראשונה בטוראן (תעשה חיפוש ברשת ישנו אפילו סרטון).

האמת שבפחות מ-200K ש"ח, התמורה לכסף מצויינת. לא ידעתי שיש כוונה להביא את הפאסאט עם המנוע הזה.

אבל למה רק 50 יחידות?

פורסם
בתכל'ס, מנועי ה-TSI (ה-1.4TSI וה-1.8TSI) מחליפים את מנועי ה-FSI הוותיקים יחסית.

פולקסווגן נוטשת את המנועים האטמוספריים לטובת מנועים קטנים יותר ומוגדשים - כנראה לטובת המיסוי בחו"ל וגם לטובת איכות הסביבה.

קח את ה-2.0FSI ואת ה-1.8TSI לנסיעת מבחן ותחליט מה עדיף עבורך.

אני הייתי בוחר ב-1.8TSI :-)

מנוע ה1.8 הוא TFSI ולא TWINCHARGED

פורסם

בהשקת הפאסאט הנוכחית הופיעו 2 מנועים לבחירה: 2.0 FSI ו- 2.0 TDI.

לאחר מכן, נוסף מנוע נוסף 2.0 TFSI שהוא FSI עם מגדש טורבו ובאמתחתו 200 כ"ס.

כרגע מתחיל (או שכבר התחיל) שיווק מנוע 1.8 טורבו לו 160 כ"ס ושיווק מנוע ה-FSI 2.0 יפסק.

עריכה: שמתי לב שאתה צודק.

Veni Vidi Vici

פורסם

עומר שלי....כפרה...

אתה בטוח שיש אפשרות לרכוש את ההיליין יחד עם ה TSI וכל התוספות האלו של הדגם החדש ???

כי ששאלתי את הסוכן הוא התלבט בתשובה ובסוף אמר לי שזה בא רק עם הקומפורטליין...

אז אתה ממש בטוח ???

אני אנסה לשאול סוכן אחר מחר גם...

למרות שזה כבר יקר יותר מדי :) אבל לפי דעתי זה יפתור את הבעיה שלי ...

• תוכן חדש...