Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בינתיים יש צ'יפ ועוד כמה כיוונים קטנים

אם יש לכם רעיונות לשיפורים (מנוע בלבד) סדנאות שמתמחות בסיאט וטווח מחירים אני ישמח לשמוע..

תודה מראש =)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההודעה נערכה .

נא לרשום כמו שאר בני התמותה .

( למתקשים , רק לי מותר לרשום איך שבא לי . אני לא בן תמותה . לבני תמותה אין 27 אינץ )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

הדבר הכי לא חשוב שהרכב שלך צריך הוא עוד כח ... הרכב צריך יכולת להוריד אותו לכביש, וכן לתקן את ההתנהגות הזוועתית, מומלץ שתריץ חיפוש ותתמקד במילים "בולמים" קפיצים" "קמבר", ורק אח"כ במילים "אינטרקולר" "GT28-RS" "אינלט" ושאר שטויות לא חשובות בחיים

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

הנושא נחרש כבר מלא פעמים, בגדול אלה האפשרויות:

צ'יפ, אינלט, צנרת מלאה, אינטרקולר חזית, בוסטקונטרולר, פורק (לא מוסיף כוח)

כל אלה יתנו בסביבות ה-210 - 220 כ"ס לאופטימיים ביותר.

ליותר מזה כבר צריך להתחיל לחשוב בכיוון החלפת טורבו.

אתה עדיין בתקופת אחריות ככה שאני מאמין שאתה לא יכול לעשות יותר מידי...

פורסם

אתה עדיין בתקופת אחריות ככה שאני מאמין שאתה לא יכול לעשות יותר מידי...

בידיוק הבעיה..אני יכול כבר ללכת לסדנא ולהגיד לו להתפרע לי על האוטו הכסף זה לא העניין

פשוט כשמגיע רגע המכירה.. הערך יירד כי לא יהיה אחריות ואולי לא טסט על רכב דנדש..

אז אני מנסה לשפר ובאותו הזמן לשמור על האוטו STOCK שיהיה קל למכור אחרכך

ומה הטווח מחירים (בערך) של אינלט, צנרת מלאה, אינטרקולר חזית, בוסטקונטרולר?

צ'יפ כבר יש ופורק חצוני\פנימי בדרך..הפורק בערך 1500

פורסם
פשוט כשמגיע רגע המכירה.. הערך יירד כי לא יהיה אחריות ואולי לא טסט על רכב דנדש..

נראה לי שאתה לא מבין את מהות פקיעת האחריות.

שפר את האוטו בצורה שיוכלו לעלות עליה וכל תקלה שתהיה לך באוטו לא תטופל במסגרת האחריות.

מנסיון של אחרים אני יכול להגיד לך שתשפר את האוטו בצורה שיוכלו לעלות על זה ואז יכולים לעשות לך בעיות אפילו על מנוע של חלון חשמלי.

רק תן להם את התירוץ להפקיע לך את האחריות.

במסגרת האחריות בד"כ לא משפרים בצורה כזאת שיהיה ניתן לעלות על השיפור.

עכשיו ברשותך שאלה אישית, קנית FR בשנת 2008 וכבר מיצית את כל פוטנציאל ההספק של הרכב?

התקנת ציפ וגם את תוספת ההספק שהוא נותן מיצית ואתה מיד רץ להמשיך לשפר וכל זאת בקושי בתקופה של שנה???

למה אתה מתעלם משיפורי שילדה? שם באמת דרושים השיפורים ברכב שלך ואלה גם שיפורים שלא יפגעו באחריות וגם לא בפוטנציאל המכירה של הרכב בעתיד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

Guest רונאלדיניו
פורסם

מחזק את בגירה וליאור. התחלת מהכיוון הלא נכון לדעתי. במקרה של FR חזקה אני הייתי מתחיל מצמיגים דביקים (F1 אם תוכל למצוא), בולמים, קפיצים ואולי מערכת בלימה (לא ממש יודע אם ה - FR חלשה כאן. היא בטוח חזקה בתת היגוי... אבל ברגע שמשדרגים כח, מומלץ לאזן את זה בשדרוג מערכת הבלימה).

גם אני אוהב כח (גם קרלקסון) ואתה בטח חושב "מה לי להשקיע עכשיו בבולמים וקפיצים או צמיגים. לא מרגישים את זה. חולה על כח!" אבל תחשוב לרגע כמה כח הולך לאיבוד בחפירות או ביציאות מסיבובים. אתה תהיה מופתע כמה הנאה שיפור אחיזה תסב לך. בקיצור שדך אחיזה והתנהגות לכח של ה - FR.

פורסם

רק לי לא מובן מדובר פותח השרשור קנה דווקא FR ולא קופרה, כשהוא טוען שהכסף הוא לא בעייה? מן הסתם הקופרה היא בסיס טוב יותר לשיפורים הללו (ובכלל).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מהסיבה הפשוטה שכיול שאר המאפיינים שלה (מתלים, שלדה) מתאים יותר לתוספת הכוח. מעבר לזה היא מגיעה במקור עם 30 כ"ס יותר וזה גם משמעותי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אני אוהב כח (גם קרלקסון) ואתה בטח חושב "מה לי להשקיע עכשיו בבולמים וקפיצים או צמיגים. לא מרגישים את זה. חולה על כח!" אבל תחשוב לרגע כמה כח הולך לאיבוד בחפירות או ביציאות מסיבובים. אתה תהיה מופתע כמה הנאה שיפור אחיזה תסב לך. בקיצור שדך אחיזה והתנהגות לכח של ה - FR.

אתה צודק ב100%...במשיכה בין הילוך 2 ל3 האוטו מהסס כאילו הצמיגים לא עומדים בתאוצה מאבדים אחיזה ופה צמיגים דביקים יותר בהחלט יעזרו..

אותו הדבר ליציאה מפנייה וכו' שההנעה קדמית פשוט מאכזבת טיפה..

לגביי השאלה למה FR ולא קופרה..האוטו לא נקנה בצורה רגילה

לא נכנס לפרטים אבל קנינו לחברה בערך 20+ מכוניות פאסאט מג.ג.ג רעננה והFR נכללה בעסקה במחיר מצחיק..

הקופרה באה עם שינויים קטנים אבל משמעותיים כמו מתלים בלמים ומחשב טיפה שונה..אבל עם זה נסתדר =)

אף אחד לא ענה עדיין על השאלה שלי..יש סדנאות שמתמחות יותר בסיאט מהאחרים?

אני מכיר את carshops הם בינתיים היחידים במצאו לי פורק חצוני\פנימי שיתאים לאיביזה..בלי לפגוע בהספק

פורסם

גש לspoild הם די מתמחים בסיאט,הם נמצאים ליד אולם המכירות המרכזי בת"א.

יצא לי לראות קופרה עם מתלים סטנדרטיים וקופרה עם בולמים של בילשטיין.

זה פשוט רכב שונה,חוץ מזה אם אפשר עוד שאלה אישית,הרכב 08 כמה קילומטר הוא עבר בכלל!? מומלץ לך לתת למנוע לעבוד "סטנדרטי" לתקופה מסויימת ,אבל מי אני שתקשיב לי.

גש לספויילד או פיט סטופ הם יוכלו לעזור לך..

Got To love It

פורסם

ה-FR וה-Cupra מגיעות עם פירלי P Zero Nero - לא מספיק דביקים? :shock:

במידה והיא מרגישה לך מעט חלשה - צ'יפ של אפסולוט עשוי לעזור :-P 195 כ"ס וכ-29 קג"מ לא הולכים ברגל :twisted:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ה-FR וה-Cupra מגיעות עם פירלי P Zero Nero - לא מספיק דביקים? :shock:

במידה והיא מרגישה לך מעט חלשה - צ'יפ של אפסולוט עשוי לעזור :-P 195 כ"ס וכ-29 קג"מ לא הולכים ברגל :twisted:

כנראה שלא..

אין באוטו יותר מצ'יפ ועוד כמה דברים קטנים ובמשיכה טובה כשאני מעלה הילוך האוטו לא זורם אלה מהסס..

אם אני לא מכבה את הESP האוטו יתחיל להשתגע..

ושלא נדבר על יציאה מפנייה..עד שהרכב יישר לחלוטין כל נגיעה בגז תביא לפרפור..

פורסם

אוקיי אז בינתיים:

אינלט, צנרת מלאה, אינטרקולר חזית, בוסטקונטרולר, פורק , מתלים , צמיגים

כבר יש צ'יפ

אני מקווה שבspoiled או carshops ייתנו לי את העבודה שאני צריך..אני לא הכי מבין בחברות

ושאלה אחת אחרונה..

אם אני ירצה להגדיל טורבו..חוץ ממערכות קירור מה עוד אני יצטרך לשנות?

ואיך העובדה שזה פריקה פנימית משפיעה? אם בכלל =)

• תוכן חדש...