Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי קצת קשה להאמין , ששרון (פותח השרשור)

למד כל כך מהר לעבוד עם פיבר ולהגיע לתוצאות כאלה

מאחר והוא פנה אליי לעזרה

אבל מי אני שיגיד משהו , אני סתם בורג במערכת משומנת .

שרון זוכר מה אמרתי לך במפגש בעפולה ?

אז בבקשה ממך אל תקרא לי צבוע .

פורסם

לא ברור לי מה הרעיון בכלל בלפרסם עבודה מדהימה ולומר שהיא שלך (שהיא לא).

אם הסיבה היא "להתגאות".. אז סחתיין, לקחת בנייה מאתר קצת פחות מוכר :)

לפחות זה לא מ diymobileaudio או משהו LOL

העיקר ש"הלקוח סגר את הברז", מי שעושה בנייה כזו למיד וטוויטר בטוח נתקע בלי מזומנים לבנייה מאחור

פתטי ועלוב.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

חבר'ה הבחור הסגיר את עצמו מההודעה הראשונה! איך שהוא פירסם את ההודעה הראשונה היה לו בסמלון תמונה של באגז' של רנו עם סאב של DLS ומערכת די מכובדת ולצידה היו גביעים של תחרויות! ישר התחלתי לחשוד ומיד ביקשתי ממנו שיפרסם את התמונות של הבאגז' ולא עברו כמה דקות והתמונה הוסרה ויותר הוא לא ענה לי על הבקשה שלי! דיברתי על זה עם ניטרו מאן והוא אמר נראה,אז בכל זאת אני כן צדקתי! כי קשה לי היה להיזכר בתחרות כלשהי שהתרחשה פה בארץ ושרכב מסוג רנו זכה בגביעים.

מזל שיש לי עין חדה לדברים הללו!:lol:

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בא לי להקיא!

אפשר להעיף את המשתמש מהפורום ולנעול את הת'רד?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם מישהו מכם פספס את מה שהיה פה אתמול

תקראו בלינק הבא את דברי המנהל.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1533111&postcount=7

ממש מגעיל לקחת קרדיט על דברים שלא אתה עשית

ועוד להגיד משהו כמו "סאונד חלומי" ??

מה הקטע?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...