Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, מדובר ברכב רנו מגאן שנת 97, עם 5 דלתות. וברצוני לפרק את הכיסוי פלסטי שיש על הדלת, הקדמית.

הרצתי חיפוש בפורום, ומצאתי כמה שירטוטים אבל ממש לא מובנים. וגם לא מדובר על הרנו שלי שם. אז ככה שאם מישהו יכול להסביר לי איך מפרקים את הכיסוי ולהוסיף תמונות או קישור לאיזה שירטוט או תמונה אני אודה לו מאוד.

תודה מראש!

פורסם

את כיסויי הדלתות מפרקים ע"י פרוק ידית הפתיחה הפנימית (בורג כוכב 30), את ידית האחיזה הפנימית (כוכב 20)

שני ברגים בתחתית הכיסוי (כוכב 20) ועוד 4 ברגים מתחת לכיסוי הרמקול.

מפרקים במשיכה את המשולש המקביל למראה,

מושכים את הכיסוי בכח מחלקו התחתון.

joni

פורסם

לא הבנתי על איזה 2 ברגים בתחתית הכיסוי אתה מדבר, ז"א איזה כיסוי? כל השאר ברגים הבנתי.

ומה בקשר לידית פתיחה, צריך להרכיב אותה בחזרה אחרי זה על איזה שגם או משהו כי כמו שאני מבין היא מתחברת למערכת נעילה שנמצאת כבר בתוך הדלת עצמה.

פורסם

ידית הפתיחה מחוברת למוט מתחת, יש לפרקה לאט ע"י פיתולה לפי הפיתול של מוט הקישור.

הברגים בתחתית הכיסוי נמצאים מתחת לתא התחתון

joni

• תוכן חדש...