Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפחות ככה זה נשמע, זה לא נשמע כמו חריקות מתלה או משהו בסגנון, אתמול בחנייה של הקניון הגלגל הימני קידמי נכנס במדרכה (אציין כי זה קרה בנסיעה לאחורה והגלגל הקידמי הוא זה שנתקע - כן אני יודע זה מוזר - זאת היתה מן הגבהת חניון מוזרה שלא ראיתי כי הנהלת הקניון החליטה שצבע שחור זה הצבע הכי בולט), לא בעוצמה אדירה אבל יותר חזק מהרגיל ומאז החלו הרעשים, מדובר ברעשים שנשמעים רק במעבר על מהמורות בעיקר, ובעיקר במהירות נמוכה, האם צריך להחליף צירייה ? כיוון ? מה העלות של צירייה בערך ? יש לציין שלא מדובר ברעשים חזקים.

פיז'ו 205.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי הבעיה היא לא מהציריה,אלה מתפוח סרן,או מוט קישור למוט מייצב.

בכל מקרה,כנס למוסך לבדוק את זה,כדי למנוע נזק נוסף.

אורן

פורסם

אלך למוסך בלי קשר, אבל לצערי לא אוכל לעשות זאת לפני יום שני כנראה, אני מקווה שלא יגרם נזק גדול נוסף.

יש לציין שפתחתי את מכסה המנוע להסתכל על החלק העליון של בולמי הזעזועים (העיגולים שרואים מתחת למכסה המנוע, אחד מהם (זה שנפגע) נראה כאילו קצת נכנס פנימה ונראה שונה מהשני שנראה תקין, האם זה מכוון קצת יותר למקור הבעייה ? אולי פירוק וחיזוק מחדש ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

העיגול הזה הוא תושבת הבולם. אם היא שקועה או שהבולם בתוכה יושב עקום כנראה שהתושבת הזאת הלכה לעולמה.

בכל מקרה, אני מצטרף להמלצה של אורן - גש למוסך או מכון פרונטים כדי שיעיפו מבט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמו שאמרתי, אלך... אבל האם הגיוני שדבר כזה יגרום עיוות לתושבת הבולם ? לאיזה נזק לצפות ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

תעלה תמונה, זאת אמורה להיות חתיכת מכה אם אתה רואה עיוות ממכסה המנוע.

גם הצד הימני שלי עבר טראומה וסובל מרעשים בלחיצה על הברקס, ועדיין לא הגיע למצב כזה, גם אני אטפל בבעיה עוד השבוע.

באותו עניין, אני מעוניין לרכוש מתלה ימני קדמי קומפלט כי עייפתי ממוסכים שמחליפים לי חלקי מתלה שלא לצורך בצד הזה.

כל אחד בתורו נוקב לי בחלק שכבר הוחלף ולא פתר את הבעיה.

כולל זרוע, קפיץ, בית בולם , נאבה, כל המתלה מפירוק, כמה זה אמור לעלות לי?

תודה וסליחה על ההתעלקות, פשוט מדובר באותו מתלה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אכן אצלם מחר שיהיה קצת אור, אני לא חושב בחתיכת מכה אלא יותר באופי המכה, נסיעה לאחור במהירות של 10 קמ"ש והתקעות (מלשון תקיעה :) ) רצינית של הגלגל במדרכה עד לעצירה זה כנראה משהו לא קל, אני כבר לא בטוח שמדובר ברעשים של צירייה או רעשי של חריקות בטון גבוהה הדבר נשמע דיי דומה לרעשים של צירייה.

אשמח, כמו עמית למעט אור על עלויות צפויות.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

• תוכן חדש...