Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרק אדיר של PIMP MY RIDE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו סיימתי לראות את כל הפרק.

אני מעודד שימוש בדלק נקי (ביודיזל) אבל הרכב איבד מהיחודיות שלו (כן כן, גם ללגום ליטר דלק לכל 2 קילומטר זה ייחודי).

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

איפה אני אוכל ליראות את כל הפרק?

(לא מצאתי ביוטיוב..מכל האפשרויות זה יהיה העדיף לי, או כל אתר בעל אפשרות לצפיה ישירה.)

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם
אולי פרוייקט מגניב ומנוע אדיר אבל היא נשמעת כמו אביר צבאי.....

אביר צבאי יכול להישמע די נחמד בסל"ד הנכון. כנראה לא ראית ולא שמעת אביר נוסע 140...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אביר צבאי יכול להישמע די נחמד בסל"ד הנכון. כנראה לא ראית ולא שמעת אביר נוסע 140...

אתה צודק! כי אביר לא חלם אפילו להגיע ל 140.... (ממקור ודאי, הייתי מכונאי אבירים ,נ.נ, וריאו)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

ואני יודע בוודאות שנ.נ. מגיע ל-120 עם רעש של מטוס ג'מבו מתפרק בהמראה (ודאי, במקרה הייתי מלווה נסיעה והתערבתי עם הנהג שהוא לא יגיע) ואביר ל-140 כי יש לו V8 (ממקור אמין). הכל עניין של תחזוקה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אתה צודק! כי אביר לא חלם אפילו להגיע ל 140.... (ממקור ודאי' date=' הייתי מכונאי אבירים ,נ.נ, וריאו)[/quote']

מגיע, מגיע, תלוי, מי נוהג!:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אגב, מזמן ראיתי את הפרק- נחמד! למי, שלא ראה עדיין- הם בין היתר עשו "מבחן"- האימפלה (עם "ביודיזל") מול למבורגיני מורצ'לגו- והאימפלה ניצחה!8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אתה צודק! כי אביר לא חלם אפילו להגיע ל 140.... (ממקור ודאי' date=' הייתי מכונאי אבירים ,נ.נ, וריאו)[/quote']

מגיע ועוד איך. עכשיו במילואים סגרתי עם אביר ממוגן 140. רק שהתחושה לא נעימה,

מרגישים כמו בסירה בלב ים סוער ללא היגוי.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

אם כבר עסקינן בפחנועים צבאיים, יכולת השטח של הנ.נ. עולה על של האביר בכמה מובנים, לדוגמא: המנוע בנזין של הנ.נ. חזק משמעותית בעליות משל האביר, בפעילויות סיור מסוימות בשטח היינו מוציאים דווקא את הנ.נ. המעפן היחיד שעוד היה בגדוד כי ידענו שהאביר לא יסחב את העליות התלולות/שיפועים במסלול.

פורסם
איפה אני אוכל ליראות את כל הפרק?

(לא מצאתי ביוטיוב..מכל האפשרויות זה יהיה העדיף לי, או כל אתר בעל אפשרות לצפיה ישירה.)

קרא שוב את ההודעה הראשונה.

פורסם
אם כבר עסקינן בפחנועים צבאיים, יכולת השטח של הנ.נ. עולה על של האביר בכמה מובנים, לדוגמא: המנוע בנזין של הנ.נ. חזק משמעותית בעליות משל האביר, בפעילויות סיור מסוימות בשטח היינו מוציאים דווקא את הנ.נ. המעפן היחיד שעוד היה בגדוד כי ידענו שהאביר לא יסחב את העליות התלולות/שיפועים במסלול.

נ.נ. יותר טוב בשטח משתי סיבות - מרכז הכובד שלו יותר נמוך ויש לו גיר ידני.

• תוכן חדש...