Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת רשיון מהפקדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפנה את השאלה בפורום הזה באמונה שכאן אני אקבל את התשובה הכי מפורטת.

רשיון הרכב שלי מופקד, ההפקדה התבצעה חודש לאחר גמר הטסט (ז''א אם אני משלם את הטסט ועושה אותו יהיה לי טסט ל 11 חודש, במידה ואני משלם ולא ניגש לטסט אני יכול להעביר בעלות?

איך אני מעביר בעלות? כרגע הרשיון מופקד, הרכב שנה בלי טסט, האגרה של הטסט לא שולמה.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
מפנה את השאלה בפורום הזה באמונה שכאן אני אקבל את התשובה הכי מפורטת.

רשיון הרכב שלי מופקד, ההפקדה התבצעה חודש לאחר גמר הטסט (ז''א אם אני משלם את הטסט ועושה אותו יהיה לי טסט ל 11 חודש, לא. יהי לך טסט עד לתאריך שצוין ברישיון. במידה ואני משלם ולא ניגש לטסט אני יכול להעביר בעלות? לא. רק רכב שאין לו טסט עד 3 חודשים מיום בו הוא פג תוקף.

איך אני מעביר בעלות? כרגע הרשיון מופקד, הרכב שנה בלי טסט, האגרה של הטסט לא שולמה.

מוציא אותו מההפקדה, משלם את האגרה, ניגש לטסט, ורק שבועים לאחר ביצוע הטסט אתה ראשי לעשות עברת בעלות.

עמית.

מקווה שעזרתי?!

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

מה המצב, עמית.

לגבי שאלתך, צר לי אך לא תוכל להימנע מלעשות לספרינט טסט בפועל בכדי להעביר בעלות.

מה קורה חוצמיזה?

זהו, יש קונה?

החשמל כבר מסודר?

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

עזרת אבל זה חתיכת סיפור...

אי אפשר להעביר בעלות בלי טסט אך עם אגרה משולמת?

מה ז''א עד לתאריך שצוין ברשיון? הרשיון זה רשיון חום של הפקדה, המצב הוא שהטסט האחרון נגמר, חודש לאחר סיום הטסט הפקדתי את רשיון הרכב (ז''א הטסט קפוא?) עכיו הרשיון מופקד כבר שנה.

מה אני עושה בכלל אם אני רוצה להחזיר את הרכב לכביש.

אופיר מה נשמע?

אם הטסט כבר יהיה לחצי שנה אז כמה תעלה האגרה?

יש כיוון לקונה או יש כיוון שתשאר אצלי... אני עוד לא יודע, סוף סוף התחלתי לעשות כסף עם זה שאני בצבא... כרגע יש מישהו שמעוניין בהחלפה אבל אני לא הכי רוצה לתת את הרכב ללא העברת בעלות ואני מאמין שזה גם בעייתי מבחינתו.

החשמל בהחלט מסודר :)

אשמח לקבל פירוט לגבי הכל.

עמית.

18-12-07_1224.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לפי הרשיון רכב יהי לך טסט עד 22/11/08

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

כן כן שיגעתי את הפורום עם המכירה, גם אני השתגעתי... ללוחות יד שניה יש אלרגיה אליי...

אבל השאלה פה דנה במשהו אחר...

תודה על התשובות.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
כן כן שיגעתי את הפורום עם המכירה, גם אני השתגעתי... ללוחות יד שניה יש אלרגיה אליי...

אבל השאלה פה דנה במשהו אחר...

תודה על התשובות.

עמית.

זה לא משנה. זה עובד לפי תאריך קנית הרכב.

פורסם
גיא אתה שוכח שזה כבר לא טסט לשנה

עמית.

נכון, אז הטסט יהיה עד החודש ה-5 ב-08 (משהו כמו עד 20/05/08). והמחיר- מחיר חצי-שנה, פלוס עוד חודש, שלא הפקדת!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
נכון, אז הטסט יהיה עד החודש ה-5 ב-08 (משהו כמו עד 20/05/08). והמחיר- מחיר חצי-שנה, פלוס עוד חודש, שלא הפקדת!

נכון מאוד. שכחתי שאנחנו ב2008 עוד מעט.

• תוכן חדש...