Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבים ידניים חדשים בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלתה לי תהיה בראש, בתור פנאט של רכבים ידניים... מה בכלל אפשר לקנות חדש, שיהיה ידני כאן בארץ ?

אני מתכוון למכוניות רגילות, מסופר-מיני וגג עד משפחתית קומפקטית (נגיד בטווח הגדלים של סוויפט\מאזדה2\סיריון ועד לפוקוס\מאזדה3)

מצאתי רק את הפונטו 1.2 ידנית עלובה במיוחד, ופנדה עם מנוע דומה.

אני מאמין שיש עדיין פולו ידניות.

מה עוד יש למי שרוצה רכב ידני חדש ?

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

כל דבר מאירופה (רכבי מנהלים:צרפתים לא חושב - גרמניים בהחלט).

סובארו מציעה דגמים ידניים.

לנסר 2.0 מגיעה ידנית

יאריס ידנית.

נדמה לי שגם הונדה מציעה דגמים ידניים.

יונדאי גטס.

דייהולט אביאו.

בטח יש איזה קאיה...סליחה! קיה!.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

המגמה ברורה. יותר ויותר רכבים מוצעים (לפחות בארץ) עם תיבה אוטומטית בלבד. ברכבי VAG עדיין קיימת תיבה ידנית כמעט לכל הדגמים שנמכרים בארץ.

פורסם

בקיצור אפשר להשיג, אבל משתמע שדווקא אפשרות הבחירה נפוצה יותר במכוניות היקרות יותר.

משפחה צעירה, אפילו נהג צעיר ורווק, שמעונין ברכב קטן וזול - סוויפט, מאזדה 2 - ואין לו עדיין את הבאג המטומטם של להתמכר לאוטומת, מגוכך שהוא לא יכול לקבל את הרכב עם תיבה ידנית.

עוד מילא שרוב הישראלים בכלל לא יודעים מה זה הילוך אבל העובדה שיש חברות שמרשות לעצמן לא להביא את הדגמים לארץ זה בכלל הזוי.

המגמה היא שרכבים אירופאיים מיובאים בגרסאות ידניות, ככל הנראה כי היצרן מתעקש על כך (שם באירופה זה הולך יותר יותר טוב...)

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

שברולט אוויאו רק אוטומט.

סיטרואן c4

הונדה סיוויק

בקיצור רשימה מאוד דלה וחבל כי היום תיבות ידניות לא דורשות מהנהג להתאמץ כדי לנסוע (והיה לאבי ניסיון אם פיאט 127 לפני 10 שנים בערך) כך שחבל שאני לא יכול לקנות רכב חדש אם תיבה ידנית.

פורסם
שברולט אוויאו רק אוטומט.

סיטרואן c4

הונדה סיוויק

בקיצור רשימה מאוד דלה וחבל כי היום תיבות ידניות לא דורשות מהנהג להתאמץ כדי לנסוע (והיה לאבי ניסיון אם פיאט 127 לפני 10 שנים בערך) כך שחבל שאני לא יכול לקנות רכב חדש אם תיבה ידנית.

תיבה ידנית זה לא מאמץ. זה טרחה. במיוחד בפקקים.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...