Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה מאוד מוזרה לא יודע איפה להתחיל ...

נתחיל מזה שאני יגיד שזה קורה רק בבוקר או אחרי זמן של מספר שעות ללא הנעה..

***התקלה- הלוח שעונים וכל שער הנורות ברכב כמו של המזגן והידית הילוכים מתחילות להבהב בלי הפסקה והמחוגים בלוח

קופצים בלי סוף , אחרי 10 דקות של נסיעה זה מסתדר . עכשיו מה שמוזר עוד יותר שהאוטו מניע כרגיל בלי שום בעיה , האורות של הרכב עובדות , הרדיו פועל הכל תקין .

עכשיו , אם אני לא טועה התקלה התחילה לי רק כאשר המתקין חיבר לי רדיו דיסק חדש של פיוניר.

אשמח מאוד לקבל עזרה ממי שמבין שאוכל לדעת היכן להתחיל.

פורסם

אהלן ,

יתכן והפיוז של לוח השעונים\מזגן הותך מה שאומר שהפיוז עדין יכול להראות תקין אך הוא מקצר

או שאפשרות שניה

קצר באחד החוטים בזמן החלפת הרדיו דיסק

כלומר המתקין כנראה שלא באשמתו שכח לבודד את החוטים איזולירבנד\צינוריות

מה שגורם לקצר אבל מקריאה חוזרת אתה אומר שאחרי נסיעה של מספר דקות הכל מסתדר ?

אז יכול להיות בעיה אחרת

פורסם

אחרי 10 דקות של נסיעה הכל עובד כמו שצריך

אז גם לא נראה לי שזה בעיה בלוח השעונים , כי אז זה לא היה עובד בכלל.

וגם מצבר זה לא נראה לי כי הוא עובד בשאר הדברים טוב גם במערכת וגם בהתנעה

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחי (אחי זה בפורום בובליל, לא ב-CF) הייתה לי בדיוק את אותה בעיה, מה שקורה זה שאחד מהמעבדים או משהוא כזה בלוח שעונים נשרף או לא מתפקד כמו שצריך זה קורה מחשיפה מיותרת לשמש, צר לי לעדכן אותך אבל הדרך היחידה לתקן את זה ישנם 2 אופציות:

1: לקנות לוח חדש שזה לא ממש רלוונתי כי זה עולה בסביבות ה 5000 שקל.

2: יש בחולון בחור מאוד אמין שמתעסק עם לוחות של מכוניות קוראים לו יובל אני יימצא את המספר שלו וישלח לך (לי זה עלה 1400 שקל התיקון עם חצי שנה אחריות ואחרי וויכוח)

נ.ב:

אם תמצא בפירוקיה במחיר סביר אשריך... (אני לא מצאתי).

• תוכן חדש...