Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לדעת דברים שימושיים על הפיז'ו שלנו

כמו :

1.האם הוא אמור לזלול דלק אם כן מה הבעיה במכונית שלנו.

2.מדוע הרכב נכבה ברמזורים ואיך מונעים את זה.

3.פרטים מעניינים על הפיז'ו שיש לנו (לדוג' 'יש בעולם עוד 50000 מכוניות כאלה וכו')

תודה יאיר

פורסם

בוא נתחיל מכמה שאלות שימושיות:

1. שנת ייצור ונפח מנוע.

2. אוטו אמור לשתות שלק (פאק בתיכנון של המנוע, עובדים על פיתרון) השאלה מה זה אצלך זולל דלק? כמה קילומטרים על ליטר אתה עושה עם האוטו (שוב, כדי לדעת אם טוב או לא חייבים תשובה לתשובה 1).

3. נכבה ברמזורים - האם כשהאוטו קר? תמיד? האם נבדק במוסך? יכול להיגרם מכמה סיבות או מנוע צעדים תקול או מערכת ניהול מנוע שיש לה איזושהי בעיה. האם נדלקת איזושהי נורת אזהרה?

פורסם

אני אביא קצת פרטים

1.נפח המנוע 1.4 שנת ייצור 2004

2.האוטו צורך 1:12 וכל יום אנחנו נוסעים כ60 ק"מ לפעמים גם בפקקים

בגלל התכנון הלקוי של היציאה מירושלים

3.לפני זה היה לנו אוטו שלא היה מבוסס על מחשב והוא היה נדלק בלי בעיות

פורסם

צריכת הדלק בסדר גמור, רכב של 1200 ק"ג על מנוע 1600 זה בסדר.

לגבי הכיבוי של המנוע, זה קורה רק כשהרכב קר או כל הזמן?

פורסם

אם הבעיה קורית רק לנהג אחד אז הבעיה היא בנהג ולא ברכב.

מה זה אומר מנסים להתרגל לבעיות של ה307? לפי מה שאתה מתאר בהודעות האלה אין בעיה לאוטו.

פורסם

איזה תקלות??

צריכת הדלק הרבה יותר טובה מאשר בדגם האוט' מנסיון...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

האם המנוע עובד חלק בסרק? הכוונה נפילות טורים או עליות וירידות חוזרות?

כניראה שיש בעיה במנוע צעדים או חיישן מצב מצערת ובכל אופן יש צורך להתחבר עם סורק תקלות ולבדוק מה קורה עם כל החיישנים של הרכב ותאמין לי בפיזו לא חסר.

הייתה לי בעיה דומה ברנו שלי שגם בה יש מנוע צעדים, המנוע הוחלף והבעיה של כיבוי מנוע בזמן נסיעה ניפתרה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

הוא כתב בפירוש בתגובה מס' 7, שהמנוע נכבה רק לנהג אחד מסויים, שכנראה לא רגיל לגיר ידני, זורק קלאץ' בזינוק ומכבה את המנוע.

צריכת דלק לנסיעה עירונית עם פקקים בתוך ירושליים טובה מאוד.

פרטים מעניינים על הדגם - לבקשתך :

הוצגה ב 2001, תואר "מכונית השנה" באירופה ב 2002, מכוניות ראשונות הגיעו לארץ ב 2003.

לא נחשבת מהנה לנהיגה, כמו שנחשבה קודמתה, ה 306, אבל היתה הצלחה מסחרית גדולה יותר ממנה, ונמכרו בעום כמעט כפול מכוניות, לעומת פיז'ו 306. מספרים מדוייקים תמצא בקלות בגוגל.

למרות העדר גירסת סדאן, הצליחה לא רע בארץ, גם בשוק הליסינג וגם בשוק הפרטי.

השנה הוחלפה על ידי פיז'ו 308, שמבוססת עליה ושומרת על מאפיינים דומים.

נ.ב. האם אתה במקרה הנהג, שאצלו נכבה הרכב ?

• תוכן חדש...