Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה תהיות לאחר PIMP MY RIDE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתם לב שתמיד הוא מגיע והמכונית במקום הנכון, ההתלהבות תמיד מוגזמת, תמיד בעל האוטו פותח את הדלת, הדלת של האוטו תמיד פתוחה והוא נכנס ומתעסק איתו כמה דקות?

אני מניח שכל בן אדם כאן בפורום (ובמיוחד בארצות הברית) היה קופץ ודופק מכות למישהו שנכנס לו לאוטו בלי רשות.

ברור שזה מבוים.

הם גם עוברים על אותו נאום כל פעם כשהם מקבלים את האוטו.

פורסם

היה צריך להיות פרק עם מכונית אספנות מהארץ בשיתוף עם 'מימד הפקות', היה על כך שרשור בפורום אספנות.

היתה סוג של תחרות וזה שזכה נסע עם הרכב שלו לחו"ל,מעבר לכך אני לא זוכר מה קרה.

פירסם את זה אייל פלד וגם היתה כתבה בYNET

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
שמתם לב שתמיד הוא מגיע והמכונית במקום הנכון, ההתלהבות תמיד מוגזמת, תמיד בעל האוטו פותח את הדלת, הדלת של האוטו תמיד פתוחה והוא נכנס ומתעסק איתו כמה דקות?

אני מניח שכל בן אדם כאן בפורום (ובמיוחד בארצות הברית) היה קופץ ודופק מכות למישהו שנכנס לו לאוטו בלי רשות.

ברור שזה מבוים.

הם גם עוברים על אותו נאום כל פעם כשהם מקבלים את האוטו.

מעטים הפעמים שאקזיביט פתח את הדלתות והוא בקושי נוגע במכונויות. בכל אופן, מה שבטוח זה שאין להם אזעקות.

הקטע שאתה מדבר עליו ככל הנראה מבויים, אבל לא התוכנית.

לפי דעתי, הם מתקשרים/נפגשים עם הבן אדם לפני שבהם באים וזה הכל - חוץ מזה, הכל אמיתי.

פורסם

כמה זמן לוקח להם ל"סרסר" את המכונית?

בקטע של 10 דקות הם משפצים את המכונית מהיסוד עד למערכות מוזיקה מפחידות.. ועוד יש להם זמן להכניס כל מיני גאדג'טים מפגרים.

פורסם

חן אתה עושה צחוק, זה הרי לא שידור ישיר, מדובר על שבוע - שבועיים עבודה + אתה באמת חושב שהאוטו מגיע למוסך בנסיעה? הם נוסעים 200 מטר ואז גוררים.

התוכנית מבויימת כולה, אבל המהות שלה כנראה אמיתית, ואם נחפש היטב אולי נמצא כמה מכוניות הזויות מסתובבות להן ברחבי קליפורניה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
חן אתה עושה צחוק, זה הרי לא שידור ישיר, מדובר על שבוע - שבועיים עבודה + אתה באמת חושב שהאוטו מגיע למוסך בנסיעה? הם נוסעים 200 מטר ואז גוררים.

התוכנית מבויימת כולה, אבל המהות שלה כנראה אמיתית, ואם נחפש היטב אולי נמצא כמה מכוניות הזויות מסתובבות להן ברחבי קליפורניה.

אני יודע שזה לא שידור ישיר, התכוונתי שמראים קטעים נבחרים של העבודה ב-10 דקות, כשאת זמן העבודה האמיתית לא ידעתי :idea:

דרך אגב, לסדרה יש גם גרסה בריטית. שם המכוניות יותר מעודנות ובלי כל הצבעוניות והשגעונות של האמריקאים. בפרק היחיד שראיתי לקחו פיאסטה והפכו אותה למשהו מדהים אבל לא משוגע, באמריקה היו עושים פיאסטה באוטו.

פורסם

קראתי את השירשור ובאה לי הארה.

רעיון לסוג של "ספין אוף"

הדוא"ל ל - HBO כבר בדרך.

PIMP MY WIFE

נראה לכם שיתפוס?

106GTI - Deus ex machina

פורסם

overhaulinענקיים.

טסטר כאן בארץ היה מתאלף ונכנס לקומה לכמה שנים אם כזה אותו היה מתגלגל אליו מעל הבור.........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
בפרק היחיד שראיתי לקחו פיאסטה והפכו אותה למשהו מדהים אבל לא משוגע, באמריקה היו עושים פיאסטה באוטו.

יופי של משפט!!!

:lol::lol::roflmao::roflmao:

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

אני זוכר שבהתחלה היה רק את התוכנית מארה"ב. אחרי 2-3 עונות הם אמרו שיהיה גם PIMP MY RIDE INTERNATIONAL, והחלטתי לנסות, נכנסתי לאתר ואני זוכר כמה דברים משם.

הם מבקשים שתמלא כמובן פרטים אישיים על עצמך, על האוטו, על כך שהאוטו שייש לאותו בנאדם שנוהג בו, צריכים גם לציין איזושהי פעילות למען החברה שבה עוסק האדם. כו כן, מדוע דווקא הוא זה שצריכים לבחור בו ועוד.

נוסף על כך, היה רשום שאם אתה נבחר, הם יוצרים איתך קשר, ובאים שבוע מראש לתאם את הכל(!).

רק מה שחבל, הם לא עוסקים בצד המכאני, פרט לתוכניות בודדות, רק קוסמטיקה ועיצוב פנים וחוץ.

OVERHAULIN - זאת תוכנית, גם עיצוב פנים וחוץ, גם מכאני (שלא היה מבייש רכב בהזמה אישית), גם סאונד, הכל - פשוט חלום.

• תוכן חדש...