Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

היום שמתי מצבר חדש של וורטא (55 אמפר) בפז'ו שלי וזאת לאחר שכל החשמל הפסיק לתפקד והאוטו חדל להניע יותר...

יצאתי היום אם האוטו לסיבוב לראות איך זה עם המצבר החדש. עשיתי מספר סיבובים קצרים שאחרי כל אחד מהם כיביתי את המנוע, ואז עשיתי אחד ארוך של איזה חצי שעה. אחרי כל הסיבובים באתי שוב להניע, ובכל התנעה הסטרטר מסתובב לאט יותר ויותר עד שהוא כבר לא מגיב?

האם הבעיה שלי היא באלטרנטור??

עוד נתון, מדדתי בתחילה את מתח המצבר עם רב מודד והוא היה 12.5 וולט. אחרי שהסטרטר כבר לא עבד המתח היה 11.9 ואחרי כמה זמן עלה קצת ל 12.15...

תגובות יתקבלו בברכה ובתודה

פורסם

האם לא דלקה לך נורית טעינה?

יתכן והיא שרופה.

הנע את הרכב ובדוק בעזרת ולטמטר טעינה בזמן שהמנוע מונע.

חזור לעדכן.

בברכה.

אורן.

הצרפתיה שלי אוהבת שאני מתעסק לה "במנוע":oops:

מי אמר שהצרפתיות לא חמות???( הצרפתיה שלי מתחממת מהר).

עריכה- החלפת רדיאטור הפכה את הצרפתיה לפולניה.:brickwall::brickwall:

פורסם

הרכב כרגע לא יכול להניע עקב המתח הנמוך שבמצבר ככה שאני לא יכול לבדוק שומדבר כשהוא מונע.

עכשיו בדקתי עם רב-מודד וראיתי שקיים זרם זליגה של 160 מיליאמפר. האם זה תקין?

פורסם

תתניע את הרכב עם כבלים ותבדוק עם רב מודד ( וולט מטר ) מה המתח של הרכב על המצבר כשהוא מונע , מתח תקין צריך להיות מעל 13 וולט , אם המתח נמוך אז הטעינה לא בסדר .

פורסם
תתניע את הרכב עם כבלים ותבדוק עם רב מודד ( וולט מטר ) מה המתח של הרכב על המצבר כשהוא מונע , מתח תקין צריך להיות מעל 13 וולט , לא נכון!!! אם המתח נמוך אז הטעינה לא בסדר .

שלום.

מתח טעינה תקין צריך להיות 14.2 וולט ואפילו לא וולט אחד פחות!!!

יש הרבה מקרים שהאלטרנטור לא תקין ומנורת ביקורת הטעינה לא נידלקת.

בנוסף צריך לבדוק אם מנורת הטעינה נידלקת בזמן פתיחת הסויץ.

אם היא לא נידלקת או שרופה או תקולה גם לא תהיה טעינה כי המנורה חשובה לתפקוד נכון של האלטרנטור.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

א) היום במהלך אחד הסיבובים עצרתי כשהמנוע פועל ומדדתי והמתח היה 12.8

ב) מה זו הנורה הזאת שאתם מדברים עליה? זאת שליד הציור של המצבר בלוח שעונים? היא לא אמורה לתת חיווי רק כשהמצבר נמוך?

ג) אמרת שהמנורה אמורה לדלוק בזמן פתיחת סוויץ', אבל כשהרכב כבר מונע היא נכבית ?

פורסם

רגע רגע רגע רגע.....אני כרגע במהלך השיפוצים של האוטו ולוח השעונים מנותק מזה כמה ימים. את הנסיעות אני עושה בלי לוח שעונים מחובר (הוא הוצא לשם שידרוג)- האם זה יכול להוות בעייה??

פורסם

בהרבה מכוניות נורת בקרת הטעינה מעבירה דרכה, בטור, את זרם מתג ההצתה להפעלה ראשונית של האלטרנטור לאחר הנעת המנוע. יתכן שאין לך טעינת אלטרנטור בגלל שלוח השעונים אינו מחובר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

האם כשהמצבר לא מלא מספיק תדלק גם נורת ה-stop ?

היום לאחרק חיבור לוח השעונים דלקו לי נורת המצבר ונורת ה-stop יחד....האם הגיוני\תקין?

• תוכן חדש...