Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במחיר נורמאלי?

הלכתי היום לכמה חנויות ביצחק שדה ואמרו לי שהעלות היא 400ש"ח?

הייתכן? שכן זה כמעט כמו סט מקורי

אגב מדובר בפולו 97 מנוע AEE

תודה!

פורסם

חבל על המאמץ לחפש תחליפים מכיוון שהמקוריים עושים את העבודה מצויין.

תוכל לרכוש אותם בכול מוסך של צ'מפיון.

איזה כייף לי :)

פורסם

לאור התגובות החיוביות על כבלי BERU, אם היו באמת מוכרים אותם ב200 הייתי קונה כבר אבל לא מצאתי מקום שמוכרים ב200 כולם רוצים 400 ואף יותר, במחיר הזה אני באמת חושב לקנות מקוריים (בדקתי בפליקס 80ש"ח לכל כבל לפני מע"מ)

אשמח לשמוע על מקום שמוכר BERU ב200 לפולו!

אז מה אתם ממליצים?

פורסם

תודה על העזרה אך לא עניתם לשאלה ששאלתי

אני בטוח שהמקוריים עושים את העבודה הכי טוב אבל אין לי כ"כ כסף להשקיע בזה כרגע ולפי מה שהבנתי סט של BERU לא יהיה נחות משמעותית מהמקוריים אך עשוי להיות זול משמעותית, לפי תגובות של אנשים שראיתי שקנו ב200-250ש"ח

אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה או אם תוכלו להפנות אותי למקום שמוכר סט כזה בזול

פורסם

אתה חושב שכול מה שנרשם בפורום אמיתי ? אז אתה טועה, בעיקר לגבי מחירים שאנשים שלופים מהמותן.

בצע חיפוש ייסודי בפורום ותמצא את מבוקשך.

איזה כייף לי :)

פורסם

חנות זולה בחיפה לרכישת חוטי הצתה של בירו היא עמנואל .

חפש בפורום על פי המילה עמנואל , תמצא מידע רב .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם
אתה חושב שכול מה שנרשם בפורום אמיתי ? אז אתה טועה, בעיקר לגבי מחירים שאנשים שלופים מהמותן.

בצע חיפוש ייסודי בפורום ותמצא את מבוקשך.

קניתי כבר כמה וכמה סוגים של החוטים הנ"ל (סובארו, פיז'ו 205/106 וסיטרואן AX) וכולם עלו 150 שקלים.

אז הגזמתי ורשמתי 200 שקלים שכן יכול להיות שהחוטים לרכב הנ"ל יהיו יקרים יותר.

אל תשלול מיד דברים שאנשים רושמים פה! אני במקרה בחור אמין מאוד ומשתדל לעזור במה שאפשר :-(

פורסם

גם אני צריך לקנות בקרוב סט וBERU נשמעים כמו אחלה אופציה.

אשמח לשמוע על חנות במרכז שמוכרת בזול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היום הלכתי לפליקס וקניתי 4 חוטי הצתה "מקוריים" שילמתי 360ש"ח + מע"מ ונחשו מה קיבלתי?

כבלים של BERU!

עקב המלצותיכם הלכתי וקניתי מקוריים, ציפיתי לקבל כבלים מקוריים אז למה הם מוכרים BERU?

זה קצת מרגיז אותי הסיפור הזה שכן עכשיו אני יודע שהייתי יכול להשיג סט 5 חוטים של אותה חברה במחיר יותר זול ממה שאני קניתי 4 שכל ההבדל זה המקום שממנו אני קונה אותם

אגב, האם בכלל קיימים כבלים אחרים, מקוריים לרכב הזה או שBERU אלו המקוריים?, או שפשוט פליקס החליטו שהBERU טובים מספיק ולכן מוכרים אותם כמקוריים?

אז האם ניתן להסיק מזה שהמורשה גנבים?

מזכיר לי שהתקשרתי לשאול אותם כמה עולה מכסה הדלק שנאבד לי, הם רצו כמדומני 250ש"ח לפני מע"מ!

• אחראי פורום
פורסם
קניתי כבר כמה וכמה סוגים של החוטים הנ"ל (סובארו, פיז'ו 205/106 וסיטרואן AX) וכולם עלו 150 שקלים.

אז הגזמתי ורשמתי 200 שקלים שכן יכול להיות שהחוטים לרכב הנ"ל יהיו יקרים יותר.

אל תשלול מיד דברים שאנשים רושמים פה! אני במקרה בחור אמין מאוד ומשתדל לעזור במה שאפשר :-(

גם אני שילמתי רק 150 ש"ח על beru לאלפא שלי, במוסך בכרמיאל.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
היום הלכתי לפליקס וקניתי 4 חוטי הצתה "מקוריים" שילמתי 360ש"ח + מע"מ ונחשו מה קיבלתי?

כבלים של BERU!

עקב המלצותיכם הלכתי וקניתי מקוריים(קיבלת גם המלצות לקנות תחליפיים) ציפיתי לקבל כבלים מקוריים אז למה הם מוכרים BERU? (ראית שנותנים לך בירו , ראית שכתבו בפורום שחוטים אלו יעלו לך 200 שח , אז מדוע קנית ? )

זה קצת מרגיז אותי הסיפור הזה שכן עכשיו אני יודע שהייתי יכול להשיג סט 5 חוטים של אותה חברה במחיר יותר זול ממה שאני קניתי 4 שכל ההבדל זה המקום שממנו אני קונה אותם

אגב, האם בכלל קיימים כבלים אחרים, מקוריים לרכב הזה או שBERU אלו המקוריים?, או שפשוט פליקס החליטו שהBERU טובים מספיק ולכן מוכרים אותם כמקוריים?

אז האם ניתן להסיק מזה שהמורשה גנבים?

מזכיר לי שהתקשרתי לשאול אותם כמה עולה מכסה הדלק שנאבד לי, הם רצו כמדומני 250ש"ח לפני מע"מ! (אם יש לך נסיון מר עם המוסך הזה , מדוע אתה ממשיך לקנות אצלו ? )

זה בדיוק כמו לקנות שמן מנוע במוסך מרכזי , כשבחוץ , אותו שמן נמכר בחצי המחיר .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

היצרן VW, קונה מברו את החוטי הצתה, ושם עלהם את הלוגו של VW,

ולכן האיכות של ברו, ושל חוטי הצתה מקוריים, היא אותה איכות,

כי בעצם מדובר במוצר זהה.

• תוכן חדש...