Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוסטמטיקה לוולוו 940

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני נהג חדש ואסע בקרוב אם ירצה ה' על הרכב של אבא, וולוו 940 1997 מנוע 2000 סמ"ק טורבו אוטומטית.

ברשותי תקציב של כ 1000 שקל, אני מעוניין לשפר קצת את הרכב, לאבא שלי לא אכפת כל כך מה אני אעשה בו, רק.. התקציב מוגבל ביותר:idea:

חשבתי להתקין ספויילר גבוה בדומה לSTI. רק קראתי פה מספר הודעות שכתבתם והבנתי שזה לא כל כך יפה כמו שזה נשמע ואפילו מגוחך.

אני לא רוצה להשקיע על הרכב השקעה סתמית, מה גפ שהתקציב כה דל.

אני מעוניין בקוסטמטיקה חיצונית ופנימית, במנוע ובצמיגים אני לא יכול לגעת כי זה האוטו של ההורים והם לא ילדים מתגברים (כמוני..). אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על שיפורים וכמובן ואל תשכחו שאחרי הכל מדובר על וולוו שזה לא הכי רכב לשיפורים, ולא כל כך מתאים לנערים בגילי אבל זה של ההורים כך שאין לי מה לעשות עם זה.

יש לציין שהרכב מודל מפואר GLE ישנם גלגלי מגנזיום, הרכב בצבע ברונזה. אני לא רוצה להתחיל להשקיע בלי יעוץ מכם, בקיצור, סומך עליכם.

תודה לכל מי שיענה.

ובקשה קטנה לא לשלוח הודעות כמו: "אין לך מה לשפר בוולוו של אבא תשפר רק ביצועים וכו'".

אני מעוניין בקוסמטיקה.

פורסם

להגיד לך את האמת אתה במצב די בעייתי מפני שלעשות שיפורים מבחוץ אין לך יותר מדי מה מפני שזה רכב בוא נגיד אלגנטי מאשר איזו איביזה שנת 2006 או משהו בסגנון שאפשר לעשות משהו במיוחד אם אתה נהג חדש.

מבחינת הפנים יש את הנושא של נקיון אם זה מעניין אותך וזה נושא אחר לגמרי

אתה צריך להיות סגור על מה אתה רוצה לעשות ואל תשכח באיזה רכב מדובר

פורסם

לי יש במשפחה וולוו 940 הדברים היחידים שאפשר לשפר בה מבחינה קוסמטית חיצונית ופנימית לפי דעתי (ומה שאני עשיתי) צבע ופחחות , ואני שמתי ריפודי עור שזה שינה את כל הרכב ואיפה שהרדיו דיסק שמתי מסך DVD קבוע ואת הרדיו דיסק במגירה.

ספויילר אולי תצליח מפירוקים להשיג אורגינל , הוא שטוח ועדין לא גדול כמו של הSTI שזה כבר מוגזם .

פורסם
להגיד לך את האמת אתה במצב די בעייתי מפני שלעשות שיפורים מבחוץ אין לך יותר מדי מה מפני שזה רכב בוא נגיד אלגנטי מאשר איזו איביזה שנת 2006 או משהו בסגנון שאפשר לעשות משהו במיוחד אם אתה נהג חדש.

מבחינת הפנים יש את הנושא של נקיון אם זה מעניין אותך וזה נושא אחר לגמרי

אתה צריך להיות סגור על מה אתה רוצה לעשות ואל תשכח באיזה רכב מדובר

תודה דני, וכן אני לא שוכח שזה עדיין רכב גדול ושלא מתאים לשיפורים מי יודע מה.

בנושא הניקיון - למה אתה מתכוון ? תוכל לפרט ?

לי יש במשפחה וולוו 940 הדברים היחידים שאפשר לשפר בה מבחינה קוסמטית חיצונית ופנימית לפי דעתי (ומה שאני עשיתי) צבע ופחחות , ואני שמתי ריפודי עור שזה שינה את כל הרכב ואיפה שהרדיו דיסק שמתי מסך DVD קבוע ואת הרדיו דיסק במגירה.

ספויילר אולי תצליח מפירוקים להשיג אורגינל , הוא שטוח ועדין לא גדול כמו של הSTI שזה כבר מוגזם .

וודאי שספויילר של STI זה הגזמה ירדתי מהרעיון זה היה טיפשי ולא מתאים, בקשר לריפודים זה עניין של המון כסף ומסך של דיוידי יזמין פורצים לא ?

• תוכן חדש...