Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'ז יקרה לאחזקה - מה עושים?

adi_n
שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב

ברשותנו הונדה ג'ז 2005 ולקראת סוף האחריות התחלנו לשים לב למחירי החלפים היקרים.

המוסכניק טוען שזה בגלל הדגם הספציפי הזה שהוא די נדיר על הכביש.

בכל אופן - הרכב יקר מאוד לאחזקה, מבחינת ביטוחים ומבחינת חלפים, היתרון היחיד שלו זה חסכון בדלק.

רציתי לשאול כמה אקבל על הרכב שנמצא במצב מצויין, פרט לכמה סריטות קלות ואיזה רכב אתם ממליצים לי לרכוש במקום?

חשבתי על מזדה 323 משנתון 2002, מה דעתכם?

הרכב משמש כרכב משפחתי ורוב הזמן נוסע תל אביב-פתח תקווה, הדירשה שלנו זה תמורה הכי טובה למחיר (אמינות, דלק)

תודה מראש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למכור רכב משומש עם היסטוריה מוכרת, ולקנות במקומו רכב משומש ותיק יותר ללא כל ידע על העבר שלו, על פניו נראה לא חכם במיוחד..

הביטוחים של ההונדה אכן יקרים, אך טיפולים הם עניין של מקום הטיפול, לרכב ממודל 2005 אין צורך להיכנס למוסך המרכזי, אני סבור שניתן למצוא מוסך קרוב לאזור מגוריך אשר יקח מחירים סבירים יותר.

מציע לך לשאול את חברי הפורום על מוסכים רלוונטים על פי אזור מגוריך.

ואם תחליט למכור, לגאז יש שוק משומשות ער , אם הרכב במצב טוב ושמור, מחירון + הוא בגדר סבירות גבוהה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה, כמה דברים:

1. אני מטפל את האוטו במוסך של חבר, ככה שאני מקבל מחיר זול ושירות מעולה

2. הבעייה היא שחלקי החילוף יקרים באופן משמעותי מרכבים אחרים!

3. איזה רכב כדאי לרכוש לפי הפרמטרים שכתבתי מקודם (תמורה הכי טובה למחיר, אמינות, דלק)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלת הביצה והתרנגולת ...

מכונית "שקר כלשהוא" , עם צריכת דלק פנטסטית , אבל טיפולים וביטוח יקרים (כמה יקרים ? ב 50% ב 100% מרכבים מקבילים ? לא ציינת ונשמח אם תציין )

לעומת מכונית "שקר אחר כל שהוא" עם צריכת דלק גבוהה יותר נניח ב 30% , אך חלפים זולים.. וביטוח זול...

אז מה היה לנו כאן..

שבשורה התחתונה אתה משלם בדיוק אותו הדבר... ואם ניראה לך שתרד במודל בשביל לחסוך שתי גרוש אז שיבושם לך..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבחינת עלות הביטוח:

"בעיה" ידועה, פוליסת הביטוח לדגמי הונדה יקרה להחריד ביחס למקבילות הסגמנט.

מבחינת עלות אחזקה:

*בהונדה ג'אז יש לבצע טיפול כל 10K ק"מ ולא 15K ויותר כמו במרבית הרכבים כיום, דבר המקצר את מרווח הטיפולים ובאופן טבעי מעלה את מחיר האחזקה.

*מבחינת עלות הטיפולים במורשה הונדה, מעט יקר יותר ביחס ליפניות מקבילות, אך לא באופן משמעותי.

בסה"כ מדובר ברכב מצויין, חסכוני, ומוצלח ובעל ביקוש וסחירות גבוהה, למכור את הרכב הנ"ל כיום ולהחליפו ביד שניה משומשת יהיה צעד מאד לא נבון!

תהנה מהרכב

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות (לפחות על אלה שאין בהם נימה של זילזול - קצת סובלנות חבר'ה...)

דוגמא הכי טובה זה פילטר אוויר שהחליפו לי בטיפול 10K, כ-250 שקל (מקורי)

הלך אתמול תושבת גיר עליונה, חתיכת גומי שעולה לא יותר מ-100 שקל, בדקתי בכל מקום אפשר והמחיר הכי זול זה 1300 שקל (!).

תמיד אותם תשובות, כי זה הונדה ובגלל הדגם הנ"ל (ג'ז)...

בשורה התחתונה, לא כדאי לקנות איזה מזדה 323 2003/2004?

שוב תודה..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות (לפחות על אלה שאין בהם נימה של זילזול - קצת סובלנות חבר'ה...)

דוגמא הכי טובה זה פילטר אוויר שהחליפו לי בטיפול 10K, כ-250 שקל (מקורי)

הלך אתמול תושבת גיר עליונה, חתיכת גומי שעולה לא יותר מ-100 שקל, בדקתי בכל מקום אפשר והמחיר הכי זול זה 1300 שקל (!).

תמיד אותם תשובות, כי זה הונדה ובגלל הדגם הנ"ל (ג'ז)...

בשורה התחתונה, לא כדאי לקנות איזה מזדה 323 2003/2004?

שוב תודה..

השורה התחתונה מורכבת משני אספקטים.

1. האם יש לך צורך ברכב משפחתי, שצריכת הדלק שלו תיהיה גבוהה יותר וקשה יותר לתמרון בעיר או שסופר מיני מספיקה.

2. במידה ותחליף את הג'אז ברכב משומש אחר, האם ההוצאות באמת יוזלו.

אם התשובה ל- 1' היא "כן", הייתי מחליף את הג'אז במשפחתית משנתון גבוה ככל הניתן כדגומת ניסאן אלמרה, פורד פוקוס או טויוטה קורולה (שלושתן תיהינה עדיפות על פני הלנטיס).

אם התשובה ל- 1' היא "לא" וסופר מיני תספק אותך מבחינת מרחב, הייתי נשאר עם הג'אז מהסיבות שציינתי.

אם הינך מתעקש בכל זאת, תנסה להחליף לטויוטה יאריס, שתיהיה זולה משמעותית לאחזקה, טיפול כל 15K, חלפים במחירים שפויים יותר וביטוח זול משמעותית.

החלפה של הג'אז למשפחתית, לטעמי לא תספק לך הוזלה בהוצאות! החלפה של הג'אז לסופר מיני אחרת כדוגמת היאריס, כן תוזיל לך את הוצאות האחזקה, במידה ונפלת על אקזמפלר שמור ומטופל.

לסיכום: אם גודלה של הג'אז אינו מגביל אותך נכון להיום, תישאר עם הרכב.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב

הרכב משמש כרכב משפחתי ורוב הזמן נוסע תל אביב-פתח תקווה, הדירשה שלנו זה תמורה הכי טובה למחיר (אמינות, דלק)

!

לאחזקה זולה, מחיר נמוך, וצריכת דלק נמוכה לאוטו קטן אוטומטי: פונטו נוכחית, אם רובוטי מתאים לך, או פונטו קודמת (עדיף מבחינת אחזקה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...