Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תערוכת המכוניות היחידה בישראל "אוטומוטור" הצטמקה: תהיה פתוחה לקהל במשך 4 ימים בלבד

stio
שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

תערוכת המכוניות היחידה בישראל "אוטומוטור" הצטמקה משמעותית, ותהיה פתוחה לקהל רק 4 ימים בלבד, לא כולל שישי ושבת.

המשמעות: אנשים שעובדים בימי חול לא יגיעו לתערוכה כלל משום שבשבת היא תהיה סגורה.

בימים שנשארו תהיה צפיפות ודוחק בצורה משמעותית- דבר שיקלקל את האירוע (לא שפעם שעברה היה יותר טוב).

לכל הפרטים- באתר התערוכה:

http://www.ravmotor.co.il/index.php?page=motor_time_tickets

לסיכום- תערוכות רכב רק בחו"ל, בארץ עוד לא למדו כי דחיפת 5-6 מיליון איש למקום אחד ב- 4 ימים יהווה כישלון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

מבחינתי עדיף שלא תתקיים בכלל. התערוכה הזאת היא בושה לחובבי הרכב והמוטוריקה (או לפחות היתה כזאת בשנים האחרונות), גם בגלל המארגנים אבל גם בגלל הקהל שהגיע למקום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזק את דיברי צביקה.

התערוכה הנ"ל היא בהחלט עלבון לחובבי הרכב האמיתים בארץ, והיא פשוט אינה ראויה כלל למאכל אדם.

שלא לדבר על העלות של כרטיסי הכניסה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש חבל שקיצרו אותה ל-4 ימים.

פעם שעברה, נסעתי בשבת, והיה דווקה ממש נחמד.

אגב, לפי "הגלרייה" (:lol:) אני רואה שיהיה אותו דבר כמו בפעם הקודמת,

אותה מיצובישי 4X4 ואותה F1...

אז מה אתם אומרים, שווה ללכת?

ולמה היא עלבון לחובבי הרכב האמיתיים? :oops:

בפעם שעברה היו דווקה רכבים דיי נחמדים...

I :inlove: MY Mitsubishi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי שנה שעברה בתערוכת "גלגלים", והייה ממש אבל ממש מאכזב, וכנראה שהשנה זה יהייה אותו הדבר. כמו שצביקה ציין "עדיף שלא תתקיים בכלל".

צביקה- סחתיין על האייקון החדש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באמת עדיף שלא תתקים, הייתי שם לפני שנתיים אני חושב ורוב המכוניות שהיו שם יש אותם על הכביש בישראל חוץ מהרולס רויס שהייתה והלמבורגיני ועוד כמה מכוניות חדשות.

באמת אם רוצים ללכת לתערוכות זה רק בחו"ל.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקום ללכת לתערוכה אפשר לקפוץ בשישי למועדון החמש ולראות הרבה יותר אטרקציות!

מצד שני במדינה קטנה כמו שלנו ושוק רכבים קטן יחסית אי אפשר לצפות להרבה מתערוכת רכב, אז כמובן שליד תערוכות גדולות מחו"ל אוטומוטור הופך לבדיחה אבל בהשוואה לגודל השוק והאוכלוסיה בארץ אני חושב שהתערוכה סבירה.

:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לסיכום- תערוכות רכב רק בחו"ל, בארץ עוד לא למדו כי דחיפת 5-6 מיליון איש למקום אחד ב- 4 ימים יהווה כישלון.

אם בתערוכת "אוטומוטור" היו מבקרים 5 מיליון אנשים ניתן לומר שתרבות הרכב בישראל היתה נראית אחרת.

אני הייתי הולך לכיוון של 2% מהמספר שנקבת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי שנה שעברה בתערוכת "גלגלים", והייה ממש אבל ממש מאכזב, וכנראה שהשנה זה יהייה אותו הדבר.

הוצאת לי את המילים מהפה.חבל על הזמן.

הלכתי עם חבר טוב, ומצאתי את עצמי מתנצל על זה ששיכנעתי אותו לבוא.עד כדי כך גרוע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצמצום כנראה נובע כנראה מעלויות, צמצום עלויות ומיקסום הרווחים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש אבל ממש מאכזב,כבר כשנתיים שיוצא לי לעבוד בתערוכה,וממש אבל ממש לא הייתי ממליץ ללכת לשם.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6262 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...